Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jpjpnjx

Pytanie do Panów..

Polecane posty

Każdy moment kiedy jesteś w zasięgu jego wzroku jest OKAZJĄ. Uważaj proszę, zbliżasz się niebezpiecznie do sytuacji narzucania się. Okey. Ja się wyłączam. Życzę wyjaśnienia sytuacji abyś wiedziała na czym stoisz jak najszybciej.

Gość jpjpnjx
No dobrze, więc co jeśli jest takim ''twardzielem'', ale tak naprawde jest niesmiały w stosunku do dziewczyn>? Zauwazyłam, ze on nie ma zwyczaju szukać i podchodzic do dziewczyn, chyba ze chce czegos konkretnego - nie wiem..np. cos dać, o cos spytac itd..

Gość jpjpnjx
Dziekuję Jacek, za pomoc:) do narzucania się jestem daleko, bo są dni kiedy w ogóle nie mamy żadnego kontaktu, po prostu sie nie widzimy, a jesli mamy to krótki, poza tym nie wypisuje do niego ani nic, także narzucania w ogóle nie ma:)

Gość sheenaa
Jesli mówisz, że jest opcja, że może byc nieśmiały do dziewczyn, to faktycznie może to byc powód.. A może jest tak, że to on chce zobaczyć Twoją inicjatywe.. bo wiesz, całowanie w policzek na przywitanie to nie jest jakiś wielki krok, tylko, uprzejmosc i tyle(przynajmniej pewnie dla niego). Przecież nie jest na pewno jedynym którego tak witasz, prawda? Są faceci, którzy np idąc nie rozglądają sie i bardzo prawdopodobnie, moze Cie nie zauważyc..poza tym jakby to wyglądąło, jakby jak tylko Cie zobaczy to do Ciebie podbijał..Pewnie w jego opinii źle.. A tak na marginesie to faceci uwielbiają jak dzieczyna czasem weźmie inicjatywe i to on ao nich powalczy, pokaze ze jej zalezy.. to im schlebia i buduje ego, spróbuj:)

Gość jpjpnjx
Dzieki sheenaa, dobrze to napisałaś, bede próbować.. Jakby ktos jeszcze miał jakieś rady, czy chciał się podzielić, którą opcje by wybrał to bardzo prosze, każda rada sie moze przydać:)

Gość sdfsfd
90 procent facetów wolałoby miłą, uśmiechającą się do nich dziewczynę, bo to ułatwia kontakt, nawiązanie rozmowy. Jakaś zdystansowana, nieobecna, czy taką zgrywająca, albo jakaś naburmuszona, to zdecydowanie odstrasza. Facet też chciałby mieć pewność, że może coś zaczynać.