Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asdfghjkl20

czy to ciaza ?

Polecane posty

hej, mam pytanie uprawialam seks z chlopakiem 2 razy tydz po tyg . raz bylismy strasznie pijani . i nie wiem pamietam czy sperma znalazla sie we mnie czy nie . drugi raz juz normalnie na trzezwo i za kazdym razem bez gumki. teraz powinnam dostac okres a nic nie ma . pobolewa mnie brzuszek tak jak na okres a tu nic . od kilku dni czuje sie strasznie dzis caly dzien bym mogla spac . raz mi goraco raz zimno .. strasznie zle mi jest jesc nie moge bo chce mi sie wymiotowac . strasznie mi nie dobrze jest . jestem glodna ale nie zjem bo zaraz mi sie chce wymiotowac . a na slodkie to juz w ogole nie moge patrzec . dzis mnie kolezanki tesciowa zapytala czy nie jestem czasem w ciazy bo jakos innaczej wygladam i dla tego napisalam tu zeby dowiedziec sie co w o tym myslicie bo ja juz sama nie wiem , nie wiem moze tak mam bo moze na dniach mam dostac okres . momentami czuje sie jak bym byla pelna mimo tego ze prawie njic nie zjadalam . juz nawet kawa mi tak nie smakuje jak zawsze bola mnie tez piersi przy dotykaniu . cieszylalabym sie gdybym zostala mamusia .

Gość ozesz kurdeeeee
poczekaj,zaraz zajrze do kryształowej kuli

wszystko jest możliwe.. zrób test bo żadna z nas nie powie Ci czy jesteś czy nie jesteś w ciąży, no i zrób go z rana.. Powodzenia