Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wysoki.brunet

Poznam dziewczynę o następujących cechach

Polecane posty

:classic_cool: - lekko powyżej 175 cm wzrostu, - długie włosy - najlepiej koloru rudego lub czarnego, - piękne duże wyraziste, kobiece oczy ( w przypadku rudych włosów kolor zielony oczywiście , - lekko pofalowane - patrz wyżej, - bardzo kobiece rysy twarzy, - wymiary 90-60-90, - talia osy niezbędna, - delikatna gładka, milusia, łąbędzia szyja, - śliczne malutkie, kobiece uszy ( uwielbiam je całować ) - delikatne, zadbane, aksamitne, opalone ciało, - delikatne, śliczne, super zadbane kobiece dłonie o zgrabnych paluszkach - uwielbiam je całować , - malutkie, zgrabne i super zadbane stopy, - rozmiar maksymalnie 36, - lekko \"sukowaty\" wygląd i uśmiech, jednocześnie bardzo kobiecy i budzący szacunek - groźny... - wykształcona, - co najmniej 2 języki obce, - INTELIGENTNA!!!!!!!! --> najlepiej 10x bardziej ode mnie - tylko żeby mnie przy tym nie uważała za debila, - oczytana - mile widziana znajomość literatury angielskiej i rosyjskiej, - potrafiąca poprawnie się wyrażać i zachowywać w każdej sytuacji, - innymi słowy - nie robiąca trzody w towarzystwie - patrz pkt wyżej, - lekki bzik na punkcie perfum, torebek, butów i rękawiczek, - umiejąca kobieco i z gracją poruszać się na obcasach - 8-15cm - umiejąca kokieteryjnie mrugać, - powinna umieć świetnie tańczyć - gustowny ruch wymagany ( nie może być zawodową tancerką - mam złe doświadczenia ) - przeszłość baletowa jak najbardziej wskazana, - wyczucie stylu i gustu - obowiązkowe, - duża fantazja jeśli chodzi o ubiór, styl i sposób noszenia się, - musi lubić otrzymywać dużą ilość wierszyków na jej temat - uwielbiam je pisać, - zainteresowania sztuką: malarstwo, rzeźba, muzyka, - generalnie zmysł do rzeczy pięknych, - musi mieć prawo jazdy kategorii B (czasem lubię popić), - musi kochać dzieci i małe psy - musi chcieć mieć piątkę własnych , - kochająca, wrażliwa, delikatna, kobieca, - musi być pyskata - JAK KOBIETA! - musi mieć fochy - JAK 100% KOBIETA! - musi czasem być zmierzła - JAK 100% KOBIETA, - ABSOLUTNIE żadnych żeńskich lizusów i podlizywaczy ---> FUJ - pewna siebie!!!!!!!!! - w jak największym stopniu --> KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!, - musi lubić niespodzianki!!!, - musi mieć poczucie humoru, - musi mieć dystans do samej siebie, - ze względu na to, iż uwielbiam robić kobietom prezenty w postaci najczęściej rękawiczek, pasków i czasem butów - musi lubić je zmieniać i je nosić, a jednocześnie gustownie i dyskretnie sugerować mi co się jej podoba, a co nie (w praktyce około 10% prezentów nie trafiam ), - konieczny lekki pociąg w stronę fotomodellingu - lubię stylizować i robić zdjęcia, - musi lubić buty od Louboutin, Gianmarco Lorenzi i rękawiczki Witchen - uwielbiam je kupować - zwłaszcza samochodowe , - umiejętność kokieteryjnego odgarniania grzywki wraz z puszczaniem oczka - NIEZBĘDNA!, - musi lubić niespodziewane wycieczki!, - własny samochód - najlepiej jakieś sportowe cabrio - wszak czasem trzeba jakoś wrócić z imprezy :classic_cool: \ - musi być fanką długiego chodzenia po sklepach, - umiejętność gotowania mile widziana - choć muszę wspomnieć, że smakuje mi właściwie wszystko także 😴 , - PRZEDE WSZYSTKIM............. bez pamięci ZAKOCHANA WE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🖐️

Gość szczerze???
mam to wszystko, ale nie mam cabrio tylko rav4, nie nosze rekawiczek, ani nie mam zamilowania do masy torebek, bo jest mi to niepotrzebne, wymagania spoko, wazne zebys ty tez dorastal do moich, bo stwierdzam, ze skoro szukasz tak idealnej dziewczyny to Ty tez jestes nieskazitelny.

Gość ojacie.pier.
he he ale sie natworzyłeś :) a mi sie i tak nie chce tego czytać :)

Gość kobelorek makalorek
poznam dziewczynę posiadającą jedną najważniejszą cechę: chęć to częstego bzykania

Gość chlopak wysokiego bruneta
znam tego bruneta. Jest wysoki na 170cm i ma pryszcze na tylku hihi Andrzej schowaj sie :P

Gość jer ronemy
takich to pełno.... czemu masz takie proste i nieskomplikowane wymagania :D

Gość fajnoł dziołszka
wszystko to mam zgadza się co do joty , więc ja mam tylko jeden warunek wykastruj się

Gość zielonookie szczęście
to ja, szyjkę mam piękną tylko takie mikro purchawki mi na niej urosły, nie będzie ci to przeszkadzać? Można to usunąć laserem, ale ty płacisz ;-)

Gość rfcef
rozumiem cechy charakteru czy wygląd,ale jak ty szukasz kobiety patrząc czy ma prawo jazdy albo ile zna języków obcych,to powodzenia,nigdy co do wszystkiego się nie będzie zgadzało a ty pozostaniesz sam

Gość errrrrrika
jak kobieta o wzroście powyzej 175cm ma mieć malutkie stopy? :D

Gość rfcef
errrrika dokładnie:)

Gość kietyr
Ja to bym wolał kobietę tylko z trzema cechami SNN: 1. Szczupła, 2. Niemowa, 3. Nimfomanka

Gość kooookieee
Właśnie Errrika miałam o tym napisac hehe max 36 przy powyżej 175cm wzrostu?? Taaaa, no ale o swoich ideałach pomarzyc zawsze można ;)

Gość to teraz sam się opisz
napisz, co masz do zaoferowania i zaprezentuj zdjęcie. Jak jakaś spełnia te wymagania, to musi najpierw widzieć czy warto Ci w ogóle odpisywać...

Gość co to są w ogóle
te kobiece rysy twarzy ??

Gość zielonookie szczęście
mnie one nie przeszkadzają, więc nie będę płacić za usuwanie moich pięknych purchawek, są jak ozdoba, pfff :D

Gość proszę o usunięcie tego tematu
170, brak prawa jazdy, brak przeszłości baletnicy. lekko męska jestem, lubię uniseks, nie noszę szpilek, więc chyba odpadam ;) poza tym mam duży nos (wg mnie) ale zawsze jest fotoshop ;)

ile masz lat?

brzmisz jakbyś lubił sadomaso :]

co nawiasem mówiąc mi nie przeszkadza ;)

to że mi nie przeszkadza nie znaczy że uskuteczniam. Poza tym myślę ze wiązanie rąk albo oczu wystarcza.