Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wysoki.brunet

Poznam dziewczynę o następujących cechach

Polecane posty

Gość Dooris
Szkoda czasu na takiego jak Ty :-). Gdybyś wspomniał coś na temat szacunku i zrozumienia może ,,zatrzymałabym " się na chwilę dla Ciebie.......:-)

Gość Pachnąca Świerkami
Już nie szukasz dziewczyny :> ?

Gość Cherokee87
Wysoki.brunet, przyznaj się, masz 16 lat prawda :D ? Ja będąc w Twoim wieku też sobie stworzyłam taką fantastyczną listę wymagań wobec potencjalnego partnera. Na szczęście życie zweryfikowało moje fantasmagorie :) Okazało się, że wiele rzeczy które sobie uroiłam nie były mi potrzebne żeby tworzyć szczęśliwy związek. No błagam Cię, jak dziewczyna będzie miała brązowe oczy zamiast zielonych, 170 cm wzrostu zamiast 175 i będzie znać tylko jeden język obcy to poślesz ją na drzewo ? Uelastycznij trochę swoje wymagania. Aha, w tej całej litanii nie wspomniałeś o tym, że ma być dobra w łóżku. To mnie jeszcze bardziej upewnia że jesteś 16-letnim prawiczkiem fantastą :P

Gość Pachnąca Świerkami
cheroke87 Akurat tutaj myślę, że się mylisz, 16 - latek nie pisałby tak poprawnie stylistycznie. Ja jestem przekonana, że to pisała kobieta, prawdopodobnie dyrektorke (opis w dużej mierze zgadza się z tym co pisała) Poza tym gdyby był to facet, zostawiłby jakiś namiar na siebie, zaglądałby tu sprawdzając, czy znalazł swój ideał. Zwykła prowokacja mająca na celu wypisanie swoich własnych zalet i podniesienie samooceny.

Jak ty dobie wyobrażasz kobietę 175 i delikatne dłonie i zgrabne stopy ?przecież to w naturze nie występuje wysokie kobiety maja krzywe zmutowane stopy i ręce jak szpadle ja odpadam bo mam 166cm:/ a poza tym wszystko by się zgadzało ale nie lubię buraków i musiałabym cię bić

Gość Pachnąca Świerkami
wyzywasz wysokie, a sama jesteś wysoka i nie masz stopy o rozmiarze 36. Pocieszasz się tak? "Autorze" ponawiam pytanie przestałeś nagle szukać swej drugiej połówki? A tak się namęczyłeś by tu wszystkie cechy opisać

Gość Pachnąca Świerkami
?