Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wysoki.brunet

Poznam dziewczynę o następujących cechach

Polecane posty

Gość proszę o usunięcie tego tematu
no ale napisz ile masz lat?

i, słowo daje, ten opis kobiety na którą polujesz jest totalnie fantastyczny. Możesz być niezłym gościem.

nie, nie zawstydziłam się. Dlaczego miałabym?

Gość vvvvasgedhjfc,kv
no ok, ale napisz co ofiarujesz w zamian, bo jak na razie same wymagania.

No jak już wspominałam, nie jestem niestety taką wężową laską, bywam ale nie jestem. Cudne kobiety, dlatego winszuje gustu i niezwykłej precyzji. Napisz ile masz lat ..

nie bardzo rozumiem pytanie - kobiety mają różne wymagania a faceci są od tego żeby je spełniać 🖐️ i taki właśnie mam zamiar - spełnienie wszyskich po kolei - no ale wszystkich tej właściwej 🖐️

Gość nie da się tak
że laska powyżej 175 cm wzrostu i ma małe stopy o rozmiarze 36! Kobieta o wzroście 175 cm i powyżej ma rozmiar 41 stopy i i tak to są dość małe, bo normalnie to laska potrafi mieć 42/43 przy takim wzroście !!!

Nieprzyjemna, seksowna, zimna, opanowana, wymagająca, ładna. Niczym z forografii Helmuta Newtona.

Gość Pachnąca Świerkami
A ja jestem przekonana, że temat napisała kobieta, o wzroście 175 cm, mająca prawo jazdy i trochę znająca j. angielski i j. rosyjski. JESTEM PRZEKONANA o tym.

Gość tez uwazam ze temat to prowo
KOBIETY!!!!! widac po pismie i po tekstach

nie wiem kto to napisał ale its very sexi.

21:40 chyba jesteś słońce nie poważna 🖐️ taki rozmiar to mają kobiety z gigantyzmem chyba ;) osobiście znam przynajmniej 3 które są wysokie - tzn. powyżej 175 a rozmiar - 38 🖐️ także uspokój hormony - i nam się będzie milej dyskutować 🖐️ ps. współczucie z powodu rozmiaru stóp 🖐️

Gość Pachnąca Świerkami
tez uwazam ze ten temat to prowo Dokładnie :) Takie pisanie o drobiazgach, podawanie marek rękawiczek itp - żaden facet by się tak nie rozpisywał w tym stylu, w dodatku bez żadnych błędów, poprawnie stylistycznie. Ktoś tu chce podnieść sobie samoocenę ;)

Mój były facet chyba by się tak rozpisywał. Perfekcjonista z lekkim zacięciem w kierunku homoseksualizmu. Wielbiciel sztuki. Przystojny. Cudny.(ps. chyba nie widziałaś filmu Forda pt. samotny mężczyzna)

egzystencjalistka. mrau.

Gość klint istłud.
ja bym dodal do tego wystajace kosci policzkowe a stopy wolalbym smukle, dluzsze o lekko ciemnej skorce , z widocznymi żylkami ale ogolnie opis wypas, do tego jeszcze lubiaca zmiany w wygladzie typu krotsze/dluzsze wlosy inny kolor itd itp no i gdyby byla 10x inteligentniejsza to czulbym sie przy niej jak uczniak przy nauczycielce a to bylby za duzy brak rownowagi ,wolalbym okolice 50/50

natalie jest tak piękna w tym teledysku że chce się płakać.

22:11 chłopczycom - nawet bardzo wdzięcznym i miłym mówimy zdecydowne nie 🖐️ jak będę chciał się spotkać z kolegą :D to będę wiedział gdzie zadzwonić 🖐️

Gość Pachnąca Świerkami
hmm, dyrektorke? O tym, że to pisała kobieta, jestem przekonana, o tym, kto dokładnie, mam jedynie przypuszczenia :> Żaden facet nie stawiałby warunku, że kobieta ma mieć powyżej 175 cm. To tak, jakby kobieta stawiała warunek, że facet ma być do 175 cm. I wątpię też, że jakiś facet marzyłby o kobiecie mającej np. 178 cm i chodzącej 15 cm obcasach. A już na pewno nie stawiałby takiego warunku, choćby miał i 200 cm.

och sherlocku masz rację! :)

Gość Dooris
Kurcze szukasz mnie ...tylko że ja wątpię żebyś Ty chociaż połowę moich wymagać spełniał..... :-)

22.27 oj tam oj tam..... jeśli masz dłuższy staż na tym forum to kto wie - być może coś skojarzysz :classic_cool: 🖐️ ale nawet wtedy będzie to niezwykle trudny - gdyż mój kamuflaż jest po prostu nie do przebicia :classic_cool: 🖐️