Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodnaaaaaaaaaaa

co moge z tych prodkutow ugotowac?

Polecane posty

Gość glodnaaaaaaaaaaa

mam w domu: marchewke, 2 srednie ziemniaki, tunczyka w puszce, chleb, maslo, majonez, cebule, kilka plsterkow wedliny, pora.. czy mozna cos z tego dobrego przygotowac?

Gość glodnaaaaaaaaaaa
ale ja chce cos cieplego cos na obiad, bo kanapke juz na sniadanie jadlam.

Gość hrabia PE Nissso
cóz głodować ci przyjdzie albo zakupy zrobić .. jakis smętny ten zestaw produktów

Gość glodnaaaaaaaaaaa
chcialam ziemniaki z marchewka usmazyc, ale nie pasuja z tunczykiem z puszki

pewnie by sie dalo jakas zapiekanke, ale to trzeba umiec cos z niczego, ja nie umiem.

Gość segregacjjja
marchew, por, cebula , ziemniaki dusisz na maśle pod koniec wrzucasz pokrojona wędline i tuńczyka smarujesz chleb majonezem i wsuwasz do syta :)

Gość be in coma
A masz koncentrat pomidorowy i makaron/ryż?

Gość nghngbn
sałatka z ziemniaków, marchewki, pory, tuńczyka z majonezem ugotuj marchewke i ziemniaki pokrój w kostkę, dodaj pore drobno posiekaną, tuńczyk rozdrobiony, majonez, sól, wymieszaj i wcinaj podgrzewane lekko w mikrofali ja tak czasem robię, jest pycha

Gość glodnaaaaaaaaaaa
super dzieki :) a ziemniaczki smazone czy tylko gotowane lepiej smakuja z tunczykiem ?

Gość Kobieta Gotujaca
Ok, to wez te dwa srednie ziemniaki zapiecz w mundurkach (w piekarniku...), jak juz beda gotowe to rozetnij lekko tak zebus miala miejsce. Tunczyka wymieszaj z lyzeczka majonezu i odrobina drobno posiekanego pora, wloz do srodka/na wierzch tych zapiekanych ziemniakow w mundurkach. Smacznego. A jak potem nadal bedziesz glodna to dojedz kanapka z wedlina.

Gość sqrwiel jakich mao
marchewki i pora w słupki dość cienkie cebulę w piórka podsmaż szybko na porządnym ogniu , dodoaj wedliny w paski na loeju , jak nie masz to od bidy na maśle na maxa i krótko , na koniec minimalną ilość w ody na 3 sekundy osobno w słupki jak na frytki ziemniaki - usmaż osobno na ostrym ogniu pieprz i sól pewnie masz, a jak nie to jakąś gotową przyprawę na koniec na talerz pieczywo ( możesz podsmażyc z czosnkiem, jak masz) glut majonezu i smacznego

Gość glodnaaaaaaaaaaa
dziekuje!