Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Członek_Forum

Opamiętajcie się baby i zdejmijcie moherowy beret!

Polecane posty

Gość Członek_Forum

Kur.. jak czytam jak kobiety piszą że podrywanie faceta jest poniżające,że kobiecie pierwszej nie wypada zagadać do faceta który się jej podoba to rzygać się chce.Jakoś w UK nie jest poniżające,w USA nie jest poniżające,we Francji i Hiszpanii nie jest poniżające a w Polsce jest poniżające.Chcecie równouprawnienia a myślicie jak baby za komuny!

Gość laska z miasta
Mnie jak sie spodoba gosć to podchodze i zagaduje np o fajkę albo jakąś inną bzdurę i już wiem czego jest wart nie bawie sie w miłostki i gierki wzrokowe bo to dobre dla małolat :)

Gość bellwita
a ja kur.... jak widze co sie dzieje z facetami to mam wrazenie ze jeszcze troche a kobiety zaczna się łączyć w pary z kobietami!! my mamy rodzic, sprzatac, pracowac, ładnie wyglądac, gotować i jak się oakzuje jeszcze PODRYWAC!!! bo wam jaśnie panom to juz sie nic nie chce!!zenua co sie z wami dzieje

Gość szowinistyczna_świnia
A co może nie łączycie się w pary z kobietami ? Nie chcecie wychowywać dzieci ?!

Gość bellwita
do zapłodnienia sa obecnie banki spermy! to co sie z wamid zieje to rpzechodzi ludzkie granice, wasza rola ogranicza sie do zarabiania pieniędzy a my kobiety to mamy wychowywac, rodzić, gotować, sprzatac i zarabiać! Wy to nawet już tak zdziczeliście że nie potraficie wbic gwoździa czy naprawic ceiknacego kranu!! mój ex nie potrafił nic! do wszytskiego wołał ojca:-( zalało by mu kiedyś mieszkanie to by nie wiedział epwnie że trzeba zawór zakręcić:-( mojej siostry maż tez dwie lede ręce, to ona musi skręcac meble bo on nie robi nic i nie umie tego robic:-( to wy się kur.... weżcie w garsc a nie prawcie nam morałów że takie z nas mohery! My ammy wieksze jaja od was panowie

Gość bellwita
a z wyglądu to przypominacie już bardziej baby niż facetów! wyżelowane, wydepilowane, ciuszków wiecej w szafie niz u kobiety, styl jak u gejów, o fryzurach juz nawet nie wspomnę to wy sie wezcie kur...za siebie