Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomtom

Czy jestem paranoikiem

Polecane posty

Gość tomtom

Moja żona spotyka się ostatnio z jak to określa "starą paczką" kilka koleżanek i kilku kolegów a jeden z nich to jej były facet. Wraca dobrze wcięta o trzeciej nad ranem i twierdzi, że nie powinienem się wściekać i że jestem paranoikiem a ja myślę, że każdy normalny zdrowy facet dostanie piany.

Cześć. Pytanie zasadnicze - czy Ty też możesz wrócić o 3 nad ranem wcięty po imprezie ze "starą paczką" na której są kobiety które znasz (może Twoja była)? Jeśli macie taką umowę - to wszystko ok. Po drugie - może porozmawiajcie o problemie - Ty zaczynasz się zastanowić czy Cię nie zdradza. Przecież to jest problem. Nie to, że się bawi, czy pije. Prawda? Jeśli żona unika rozmowy - możesz powiedzieć, że w takim razie też tak będziesz ostro imprezować i wtedy się okaże czy ona ma wasz związek gdzieś (czyli każdy nie sobie bawi osobno i robi co chce) czy jednak obudzi się w niej zazdrość. Jak się obudzi zazdrość - wtedy wykorzystaj ten moment do DYSKUSJI. Nie do kłótni czy awantury - do dyskusji. Wiem, że to nie jest łatwa - ale cóż - nikt nie mówił że małżeństwo to łatwe zadanie.

Gość tomtom
Problemem nie jest jej wyjście, z koleżankami może się bawić ile chce i wracać kiedy chce. Boli mnie, że spotyka się ze swoim ex który wiele dla niej znaczył i chyba żaden facet tego nie zaakceptuje.

Nie zaakceptuje tego żaden facet bo ... ??? Napisz czego się obawiasz. Żonie też należy się szczerość. Powiedz jej że "Wzbudza podejrzenia" i ty nie możesz spokojnie spać.

Gość tomtom
Dziękuję Jacku Chyba to właśnie chciałem usłyszeć. Rozmawiałem z nią, twierdzi, że jestem chory i wszystko bagatelizuje twierdząc, że nie robi nic złego bo tylko zatańczyła jeden taniec. Być może w to wierzę ale chodzi o sam fakt. Raczej nie mam ochoty na spotkania odwetowe.

Gość borgs
Napisałeś że nie chcesz spotkań odwetowych to błąd umów się na impreze ze swoją ex i jeśli nie wzbudzi to zazdrości to ma cię gdzieś i to koniec związku. A tak na marginesie po prawdopodobnie cię zdradza emocjonalnie a to niekiedy gorsze.

Ludzie - co to znaczy "zdradza emocjonalnie". Proszę wyjaśnijcie mi to ...

Gość tomtom
Myślę, że borgsowi chodziło o to, że mężczyzna zdradza ciałem a kobieta duchem i coś w tym jest.