Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kasia sakisaso9000

KIEDYS KOLEZANKA MI OPOWIEDZIALA STRASZNA HISTORIE I DO TERAZ MAM KOSZMARY

Polecane posty

Gość kasia sakisaso9000

w nocy. Od poczatku :) Kiedy wyszlam za maz podzielilam sie z mezem moim majatkiem (okolo700 tys zl) zaraz po slubie zaszlam w ciaze. Bedac kiedys w kawiarni spotkalam dawno niewidziana fajna kumpele z liceum. Kiedy jej powiedzialam , ze podzilelilam sie z mezem swoim majatkiem ta sie za glowe chwycila i opowiedzial mi historie o pewnym malzenstwie w jej okolicy - byli razem 12 w naprawde szczesliwym zwiazku, wszyscy im tego zazdroscili, dochowali sie corki. Po tych 12 latach maz znalazl sobie inna kobiete cos w stylu "barbi" ze swoja poprzednia zona sie rozwiodl a ze mieli wspolny majatek to sie wprowadzil ze swoja obecna zona do ich domu bo nie mieli innego mieszkania. Jego ex-zona musiala wysluchiwac jak sie kochaja :( Tak to mna wstrzasnelo, ze do dzis mam koszmary na ten temat :( sni mi sie ze moj maz sprowadza sobie inna kobiete i razem musimy mieszkac. Jezzzuuu, chyba mi odbilo :( Jak to mezowi opowiedzialam to sie smial i powiedzial , ze w zyciu by mnie nie zdradzil i, ze mnie kocha. :) No ale...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować