Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tesciara1111

Wozek dla dwojki !!!

Polecane posty

Gość Tesciara1111

Mamy mam 9 miesecznego synka,3 miesiace temu dowedzialam sie ze jestem w 2 miesacu ciazy.Ciaza nieplanowana,stosowalam kalendarzyk,ale zawiódł.Wiec moj termin zbliza sie powoli,musimy kupic wozek dla dwojki tylko nie wiem jaki.Moze poleccie jakis?

Gość Jestem strasznie ciekawa
co to znaczy stosowałam kalendarzyk? :o

Gość mama dwokeczki maluchow
ja tez pytalam o taki wozek ale odpowiedzi nie dostalam wiec przylaczam sie do twojego pytania autorko:-)

Gość Tesciara1111
metoda naturalna,czyli oblczanie dni plodnych,obserwacja ciala,mierzenie temp.5 lat bycia z mezem stosowalam ta metode i nigdy nie zdazyla sie wpadka.Coreczka ktora juz jest z nami byla planowana,wyszla za 1 razem :) Widocznie hormony jeszcze sie nie poukladaly stad teraz mała wpadka,ale cieszymy sie :)

Gość jyvjbuyiugb
nie ma czegos takiego jak metoda kalendarzykowa! ludzie w kotrym wieku zyjecie???!!:/ wystarczy male przeziebienie organizmu i mozecie o tym nie wiedziec i od razu mozecie wpasc przy tej metodzie:/ nie watpie w to autorko, ze pokochacie to dziecko, ale wiecej rozumu do glowki zycze.

Gość -------------------
temat jest na inny temat a nie jaka metode stosuje autorka

Gość Tesciara1111
podnosze.....

Gość bezrobotna od roku
czyli mając 4 miesieczne dziecko zaszlas w druga ciaze... rozumiem, wpadka. ale nie trzeba być geniuszem, żeby się domyślić ze wszystko się musi porpzestawiać po porodzie i taka metoda może nie zadziałać. wiem, nie ten temat, nie takie pytanie, ale mimo wszystko trzeba szanować swoje ciało, swój organizm, to przecież taka zmiana, tak wiele się dzieje.

polecam stronę Bobo wózki,tam jest nawet zakładka z wózkami dla dzieci rok po roku.Swoją drogą i gratuluję i podziwiam-mój syn ma 1,5 roku a ja bronię się przed kolejną ciążą rękami i nogami.

Owszem tak nie jasno napisałam..Rozumiem i popieram , że nie ma pewnej metody anty,ja mam spiralę i mam poprostu cichą nadzieję, że nas nie zawiedzie do czasu jaki ustaliłam kiedy ją usunę aby starać się o 2 dziecko..

Gość jajcarkaaaa
Głupio zrobiłaś, ze tu całą swoją sytuację opisałas, bo już widzisz - wsiadły na ciebie hieny i heja. Wystarczyło napisać - mam dziecko 9-miesieczne, za 4 mce urodzi sie drugie. Innym gówno do tego, to twój cyrk i twoje małpy.