Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cziko likoo

Mam nietypowe zainteresowania, jak patrzą na to faceci? Jestem dziwaczką ?

Polecane posty

Gość dck
Rozumiem to doskonale. :D Też interesuję się motoryzacją, dobrze jeżdżę samochodem, a poza tym jestem po kierunku ścisłym (informatyka i ekonometria), znam się dobrze na komputerach. Lubię też oglądać piłkę nożną. Do tego dobrze zarabiam i mam swoje zdanie praktycznie na każdy temat. I (!!!) śmiem posiadać auto klasy premium. I to zniechęca te biedactwa, bo najlepiej by było, żebym mówiła o kosmetykach i ciuchach i o spotkaniach z koleżankami. Niby takie panny wyśmiewają jako pustaki, ale podświadomie takich chcą. I najlepiej jeszcze, żeby lubiła sprzątać, prać, gotować (to akurat wyjątkowo uwielbiam) i zajmować się dziećmi. Lubię fitness i chodzić po klubach, ale oprócz tego mam wiele innych, ciekawszych tematów do rozmowy. Wyglądam ładnie, jestem zgrabna, ładnie się ubieram (lubię ubrania, buty i takie tam, ale nie widzę powodu, aby rozmawiać o tym zbyt wiele), ale chłopców kastruję powyższym. Tak w sumie to żal mi ich. :)))

Gość Smutny, a jednocześnie radosny
cziko likoo Nie ważne, jak na to patrzą, bądź sobą. Musisz znaleźć silnego faceta, który dotrzyma Ci kroku.

Gość żeglarka,kolarka,koszykarka...
Wiem coś o tym... ja żegluję i ścigam się na rowerze górskim i wiesz, co: robiąc te rzeczy spotyka się dużo ludzi. Niestety, wielu kolegów traktuje mnie jak jednego z nich, ale nie wszyscy.. nie jestem teraz w związku, ale w paru byłam i facetów spotykałam właśnie tam, robiąc to, co lubię. Dlaczego nie wyszły - różne historie, długo by opowiadać. Niestety to prawda, że wielu facetów boi się kobiet, które mają swoje zainteresowania, a tym bardziej takie "męskie", a z drugiej strony chyba my też nie chcemy takiego, co tylko by chciał "założyć rodzinę i opiekować się żoną i dziećmi" - mamy większe ambicje. Chcemy faceta, który z nami by pędził gdzieś przez las, albo przez ocean. Koledzy z którymi żegluję, albo jeżdżę na rowerze, często mają swoje kobiety, ale one czekają na nich w domu - tylko że w drugą stronę to nie jest takie łatwe. Jeden mój związek rozpadł się, bo on chciał, żebym siedziała w domu, a nie robiła to, co lubię. Może czasem musimy dłużej poczekać, ale chyba lepiej tak i przynajmniej żyć w zgodzie ze sobą.

Gość iyuiyii
co nietypowego jest w zainteresowaniach typu ogrodnictwo ? sama się tym pasjonuję, mam nawet stronę www poświęconą roślinom... szycie, ja szyję od 13 roku życia, nie mam ani jednej rzeczy której bym nie przerobiła, szyję też dla znajomych. To nie są nietypowe zainteresowania, a facetów jak szukałam (teraz już nie muszę bo mam męża) to takich którzy sami mają pasje i zainteresowania. A nie pustaków którzy bujają się w beemkach i nic w głowie nie mają... Też mi jesteś nietypowa... a to że nie interesujesz się tańcami, makijażami, to sorry ale w moim środowisku posiadanie takich zainteresowań to obciach. Widocznie z Tobą jest coś nie halo, szukaj kogoś z pasjami zainteresowaniami a nie ludzi bez ciekawego zycia. A propos, nietypowe zainteresowania to moim zdaniem np. domowe rozmnażanie roślin in vitro, jeśli już jesteśmy w ogrodnictwie. Gdybyś tym się pasjonowała to dla mnie to byłoby nietypowe.

Gość PawełF
Jak skontaktować się z tą dziewczyną, która napisała główny post? W pomarańczowe nicki nie można wchodzić. Mój adres to wirtualna100@wp.pl Chętnie bym z Tobą Cziko liko porozmawiał.

Gość gość
Oceniasz tak facetow bo jestes babochlopem jak mezczyzna ma byc 200% meski? Mozna byc tylko w 100%