Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka tam:)

tabletki antykoncepcyjne po których wpadają kilogramy:)

Polecane posty

Hej kobitki:) W tych czasach dużo babeczek stosuje tabletki antykoncepcyjne-a wybór jest ogromny:D Większości zależy,żeby nie przytyć,bo to skutek uboczny... Ja wręcz przeciwnie potrzebuje tych paru kilogramów,bo przy wzroście 174cm ważę 51kg,a próbowałam przytyć jedząc fast foody i nic... Brałam kiedyś yasminelle,novynette,yaz i sylvie20,a waga albo stała w miejscu albo ubyło mi kg. Piszcie jakie tabletki stosowałyście i przybrałyście na wadze:) pozdrawiam:)

Gość to zależy od twoich
predyspozycji do tycia a nie od tabletek, ja brałam rożne rodzaje i ai deka nie przytyłam natomiast schudnąć to mi sie "udało"kilka razy. Pewnie chydość to twoja uroda a moze masz problemy z tarczyca np nadczynność?

Z tarczycą wszystko ok...sprawdzałam... kiedyś ważylam 60kg... to było za dużo troszkę,ale obecna waga jest zbyt mała:( Widać po piersiach,bo aktualnie jest to 70A :(i muszę używać staników super push up:(

Gość gg34
a po co uzywasz staników push-up..? nie rozumiem dziewczyn używających ten typ stanika. Przeciez wiadomo jak patrzy się na osobę i jest bardzo chuda a piersi wysadzone,że tak powiem to nie jest to prawdziwe...

Gość gg34
zawsze potrafię poznać jaki typ stanika dziewczyna nosi. wystarczy spojrzec na jej sylwetkę. A później jak dochodzi co do czego i dziewczyna rozbiera się przy facecie to on zdziwiony bo nagle okazuje sie,że jednak nie ma za co złapać...;/

Gość gg34
Ja Ciebie nie obrażam,tylko piszę co myślę. No bo to jest głupie... No ja mam akurat dosyć duże,ale małe tez są ładne i wielu facetów takie lubi.

Ja noszę push upy bo moje piersi są naprawdę maleńkie:(Jak u dziewczynki która dopiero co zaczęła dojrzewać.źle się z tym czuje:( A te pare kg by mi dało lepsze samopoczucie...