Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondas_Krk

Kobiety co sądzicie o tzw.ŚWIŃSKICH blondynach ?

Polecane posty

Gość Blondas_Krk

Często słyszę to stwierdzenie ale nikt nie może mi logicznie wytłumaczyć dlaczego akurat świński.Przecież świnia jest koloru bladoróżowego a ja mam włosy koloru żółto-słomiane!

Gość h5h4h4hg51
chodzi o kolor skóry, jasny ale prosiaczko-rozowy , taki facet zazwyczaj sie w ogole nie opala, a jesli juz to na czerwono i wyglada jak swinia i tacy świńscy mają biale brwi i rzesy, obrzydliwosc

Gość hmmmmhmmmmhmmmm
Pewnie zwracają też uwagę na cerę, choć mnie to nie przeszkadza, ważne by facet był oddany rodzinie, uczuciowy i miły - uroda to drugoplanowy temat.

Gość Blondas_Krk
W takim razie blondynki farbowane na żółto z jasną karnacją to świnki Nie dziwię się że teraz brunetki mają powodzenie u polskich mężczyzn bo takie farbowane blondyny to tylko ciapatym się podobają!

Gość uioppppp
autor jest świńskim blondynem ze słomkową szczeciną. i pewnie ma świńskiego fiutka, różowego z blond loczkami o błeeeeee zero męskości. prawdziwy facet nie może mieć tam świńskich blond włosów, a jesli ma je na głowie to ma je też na łonie a fuuuuj

Gość też blondyn
Nie wiem dlaczego tak się śmiejecie z tego typu urody.Pamiętajcie że każda osoba o takim wyglądzie to 100% Słowianin.

Gość uioppppp
ależ mi to argument, słowianin... blondyni są niemęscy, wyglądają na zniewieściałych, ciotowatych, i te blond świńskie włosy wszędzie na ciele fuuuujjjj

Gość uioppppp
słowianin.... czyli jak jest jakiś amerykaniec z włosami blond to też słowianin ? albo słowiańskiego pochodzenia ? albo norweg, to też słowianin ? nie czytałam większych bzdur...

Gość też blondyn
Najstarszy opis wyglądu Słowian pochodzi z „Historii wojen Prokopiusza z VI w., w której to podaje, że Słowianie są wysokiego wzrostu, silnej budowy i mają włosy koloru ciemnoblond. Słowianie oprócz jasnych włosów odznaczają się w większości także jasnymi oczami- od niebieskich poprzez szaroniebieskie i szare. Dla Słowian jako głównych i najliczniejszych przedstawicieli rasy międzymorskiej określono najbardziej typowe cechy psychiczne takie jak: wytrzymałość na trudy środowiska i bytowania, żywotność, wojowniczość, odwaga, waleczność, indywidualizm, instynkt współzawodnictwa, poczucie wspólnoty plemiennej, pracowitość zawziętość, nieustępliwość, wysokie poczucie godności i honoru, częste uzdolnienia humanistyczne, matematyczne, artystyczne i rzemieślnicze, zamiłowanie do muzyki, pieśni i tańca, otwartość, gościnność; zaś z cech mniej chwalebnych: zaborczość, zawiść, porywczość, awanturniczość, zarozumiałość.

Gość Gevbfdghjjybb
A ja właśnie gustuję w mężczyznach o włosach koloru blond.ciacha.nie przepadam za brunetami.sama jestem blondynką,blond włosy są naj.

Gość buhehehdgdh
polaczkowa linia obrony slowianin :D nordycki blond jest fajny bo mają ostre wyrazne rysy twarzy, a wlosy czesto platynowe widac popielaty odcien, mają brwi :D są tez wyjątki np breivik paszczur straszny, az mam mdłosci.

Gość buhehehdgdh
polskie rysy są niestety nijakie, u kobiet ok delikatne dziewczece ale u facetow porazka. Polscy faceci mają okrągle jajowate głowy, nawet niektorzy Anglicy o to pytają...dlaczego mamy głowy jak jaja

Gość też blondyn
Gevbfdghjjybb Dzięki :)

Gość landrynaaa
Nigdy nie podobał mi się ten typ urody faceta. Już w szkole sredniej podobali mi się bruneci o ciemnej karnacji a w jednym nawet sie kochałam :)

Chodzi o jasne rzęsy :p świński blondyn to nie każdy blondyn, tylko blondyn z jasnymi rzęsami, i dlatego świński że świnia też ma jasne rzęsy :p Co do tego co sądzę, to blondyni żadni nie sa w moim typie, wolę brunetów :) co nei znaczy że nie mogłabym się spotykać z blondynem gdyby był fajny ;)

Gość baszarteg ;)
a dlaczego predatory nosily dredy ?

Gość baszarteg ;)
nie slóchaly rege a nosily...

Gość taka_jedna_kobitka
Ostatnio widziałam przystojnego blondyna ale to wyjątek bo miał twarz opaloną w solarium lub posmarowaną samoopalaczem :)