Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to może byc??????

silny ból brzucha

Polecane posty

dziewczyny od trzech dni boli mnie dziwnie brzuch myślałam że może jakaś grypa żąładkowa mnie bierze czy coś ale chyba to nie to brzuch zaczyna mnie boleć delikatnie po czym normalnie skęcam sie z ból boli mnie cały dołem, tak jak by mi sie tam wszystko zwijało taki skurcz, żołądek chyba na pewno to nie jest. skurcze ogólnie są podobne jak zaczynałam rodzić ( tak dla porównania ) i ogólnie mam wrażenie że muszę skorzystać z toalety dlatego też myślałm ze to moze biegunka bo w pierwszym dniu przy takich bólach napisze brzydką robiła kupę i była dość luźna i śluz też był ale kurcze jak by to była biegunka to bym siedziała pół dnia na muszli i non stop a ja tylko troszke i to z wielkim trudem. co to może być?? i jesdzcze napisze ze po takim mocnym skurczu jest przerwa nawet kilka godz albo mnie nic nie boli albo tylko lekko pobolewa

Gość napewno nie ciazaaa
zatrucie albo grypa jelitowa

Gość uauaaauuaua
a z ktorej strony Cie boli /? i gdzie podbrzusze czy brzuch ?

ciąza to wiem ze nie bo się jej nie spodziewam a zrezta kilka dni temu miałam mokres brzuch mnie boli od podbrzusza tak do troszkę poniżej zołąkda i cały, trudno zreszta to okreslić bo jest to taki skurcz po prostu czuje jak mi sie wszystko skręca bo wyristek to chyba nie jest no nie?

moze kolka nerkowa? masz nudnosci przy tych napadach bolu? a jak z oddawaniem moczu, cos sie zmienilo?

up

Gość jestem ksiegowa...
wez no spe powinno pomoc

nie czasami z ból moze troszke poczuje że mi sie niedobrze robi ale szybko przechodzi i nie jest to sile uczucie a z moczem chyba nie za czesto na pewno nie jak co to już za mało ale tez jak nigdy nie latam dużo do wc

no właśnie nospa mi sie skonczyła w południe wziełam scopolan i jie wiem tylko czy to dobry pomysł czy mam go nadal brac czy lepiej nie

wybacz ze zapytam dosadnie... ale gazy oddajesz? stolec tez? bo rozumiem ze biegunki nie ma?

Gość jeeeeeeenna
mialam to samo i bylam u lekarzy, podejrzewwali wyrostek, jesli masz nudnosci i goraczkujesz to moze byc wyrostek

no gorączki nie mam, wczoraj jeszcze ze stolcem było ok, dzisiaj tylko troszke a z gazami chyba też mniej

ja bym chyba jednak myslala o jakims zlogu w ukladzie moczowym; tak czy inaczej cos rozkurczowego mozesz wziac, chocby ten skopolan, a jutro, jesli nadal bedzie bolec to do lekarza;

Gość jeeeeeeenna
u mnie wykluczyli wyrostek po badaniach i nic z jajnikami i lekarz wlasnie przepisal mi rozkurczowe leki i apo-napro kup sobie

ok dzięki :)

Gość jeeeeeeenna
najlepiej bedzie jednak jak pojdziesz do internisty i zrobisz sobie usg na wszelki wypadek :) pozdro i trzymaj sie!

Gość owocowaJusta
wiesz co... miałam ostanio problem z brzuchem. byłam przeziębiona ale nie wiem czy jedno było z drugim związane do dzisiaj. brzuch przeszedł pierwszy, grypsko drugie. Przeczytałam co prawda, że że średnio jedno z drugim może mieć sens tutaj: http://pogromcymitowmedycznych.pl/myth/180/grypa-cz%C4%99sto-wywo%C5%82uje-dolegliwo%C5%9Bci-%C5%BCo%C5%82%C4%85dkowe/ no ale ja, co to było, przekonana nie jestem.

Gość pewnie jelita
pewnie jelita, jakieś kolki, nadwrażliwość