Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiekt pożądania

Pytanie do atrakcyjnych ludzi, ale ci nieatrakcyjni też mogą komentować

Polecane posty

Gość dodapieknamaurodaaa
napisałaś że wszystkie te laski musiały być albo głupie albo dziwki. Nie rozumiem skąd taki pogląd, wyszło mi na to, że stąd że nie były na tyle mądre i nie-dziwki żeby się ożenić. No bo jaki inny powód? Laski mogły być bardzo inteligentne i wrażliwe ale im z tym chłopakiem nie wyszło tyle. Krótko mówiąc- twoje myślenie jest nielogiczne.

Gość obiekt pożądania
Do "masz zjebany charakter": uogólniasz za bardzo już nie mówiąc o tym, że nie masz po prostu racji.

Gość dodapieknamaurodaaaa
okej to słuszna uwaga, no chyba że po prostu chciały się przespać bez zbędnych zobowiązań

a skąd on ma wiedzieć co one myślały? i dlaczego miałby nie zaliczyć do swojego "bilansu" swoją drogą też mam paru facetów na koncie i parę przygód i jakoś jestem średnio zadowolona. wolałabym jednego.

Gość obiekt pożądania
No niektóre takie były, że chciały po prostu zaszaleć z kimś fajnym. Maszzjebanycharakterze, już nie gadaj, że jestem jakiś godny pożałowania, bo jakbyś mnie zobaczyła to sama byś mi do łóżka wskoczyła :)

Gość znowu 10 osób pisze..,
skoro w swojej wielkoduszności pozwoliłeś też nieatrakcyjnym skomentować to skomentuję - jesteś zdrowo porypany i na ostry dyżur psychiatryczny załapiesz się bez kolejki . zrozumiałbym jeszcze kobietę bo z natury są zadufane w sobie ale facet :D

pokaż fote a nie gadasz jak potłuczony. kobiety kochają się z facetami interesującymi.

Gość obiekt pożądania
Interesujący też jestem. Mam wiele pasji, dużo podróżuję i mam o czym poopowiadać.

Gość cvcvcvcvcvcvccv
gościu ożeń się sam ze sobą i będziesz miał spokój

najciekawsza podróz w jednym zdaniu?

twoja masturbacja musi być zajmująca ;)

Gość cvcvcvcvcvcvccv
powiem ci że widziałam wiele idealnych ludzi, piękne nieskazitelne ciała, ciuchy, i cóż, nudne to jest jak pustka w oczach, a najbardziej ich wkurwia fakt że nikt im niczego nie zazdrości

Gość obiekt pożądania
Ale się tutaj jadu polało. Mogłem zabronić komentowania osobom nieatrakcyjnym...

Gość znowu 10 osób pisze..,
Mam wiele pasji, - układanei włosów z pasją to nie pasja. mam świetny kawałek dla Ciebie teraz będziesz mógł jeździć tramwajem i sobie słuchać :D http://www.youtube.com/watch?v=ScFo_hGYKXk

Gość dodapieknamaurodaaa
no opisz to miejsce. ale w 1 zdaniu :)

Gość cvcvcvcvcvcvccv
piękno jest w oczach patrzącego

Gość dodapieknamaurodaaa
a tak już zupełnie poważnie i szczerze, to myślę ze od czasu do czasu ma tak każdy, niektórzy o wiele częściej - i mogą mieć ku temu powody i bou chwała. jesli jesteś pojebany no to twój problem. krótko mówiąc nie rozumiem o co tyle szumu. w twojej niechęci do kobiet wyczuwam zapędy homoseksualne, co jest dość częste w takich wypadkach. tyle w temacie.

Gość cvcvcvcvcvcvccv
no dobra jesteś piękny, wszyscy ci zazdroszczą i szaleją za tobą,każdy przy tobie czuje się jak wybryk natury

Gość dodapieknamaurodaaa
masz zjebany charaker - ile masz lat? podoba mi się twoj sposób myślenia.

Gość obiekt pożądania
Było gorąco, słonecznie, w powietrzu było czuć atmosferę niezapomnianej przygody a piękni ludzie przyjechali tu z całej Europy aby bawić się i korzystać z życia i młodości. :)

Gość intuicjajedyna
miałam takiego faceta ............ ładny przystojny baby za nim szczały ... myślał że mógł być fajny, do dziś jest sam, jest kiepski w łóżku i czeka na księżniczkę, ma kompleksy i cokolwiek by się nie powiedziało to myśli że jest atakowany .. szkoda mi go bo pracowity ale zachukany

Gość cvcvcvcvcvcvccv
cieszę się że nie jestem idealna, do końca zycia musiałabym całować lusterko i wyginać się przed nim podziwiając swoje zgrabne ciało

Gość dodapieknamaurodaaa
chciałabym tak mieć żeby mój popęd spadał do zera przy negatywnych cechach faceta. ale pewnie byłabym wtedy dziewicą do 30. :/

Gość obiekt pożądania
Ale ja nigdzie nie napisałem, że czuję niechęć do kobiet.

Gość dodapieknamaurodaaa
hm.. okej, nieźle. ;) niepotrzbne podkreślenie europejskości (wychodzą kompleksy) ale w sumie jest napięcie w historii.

Gość ksdhklasdh
do obiektu: Widać masz małe potrzeby emocjonalne, nie szukasz szczerości w związku, wolisz udawać kogoś kim nie jesteś i ukrywać swoje wysokie ego. Jako bardzo atrakcyjny model byłbyś dla inteligentnych kobiet (nie siks) obiektem pożądania do wyruchania, takim lepszym wibratorem, ale poważnie nie można cie traktować. No cóż jeśli ci pasuje taki układ to ok. Dla mnie jesteś słaby, mimo, ze jestem całkiem fajna :)

Gość dodapieknamaurodaaa
ale on napisał że po prostu spotyka kobiety brzydkie. No cóż, może tak ma. Przecież się nie zmusi żeby pożądać nieatrakcyjną dla niego laskę.

Gość obiekt pożądania
Nie napisałem, że spotykam brzydkie kobiety. Może to jakiś podszyw był. Napisałem, że jak spotykam piękną kobietę to i tak sądzę, że to ja jestem daniem głównym a ona przekąską :)

Gość dodapieknamaurodaaa
no właśnie. czy to nie jest dziwne?

Gość obiekt pożądania
do ksd.... Nie to, że mam małe potrzeby emocjonalne, ale na razie bardziej skupiam się na tym, zęby coś osiągnąć w życiu- skończyć studia itd.