Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiekt pożądania

Pytanie do atrakcyjnych ludzi, ale ci nieatrakcyjni też mogą komentować

Polecane posty

Gość ksdhklasdh
No cóż Ty nie byłbyś :/ Dobranoc

Gość dodapieknamaurodaaa
jak dla mnie bombowe marzenia!!! bierz się za realizację!!

Gość dodapieknamaurodaaa
napisał ci ktoś na fb kiedykolwiek że jesteś piękny i dlatego się do ciebie odzywa? jakaś obca osoba?

Gość ksdhklasdh
Ja myśle ze ten Pan wogule nie bierze poważnie słów krytyki. To taki typ. Wszystko po nim spływa. Niestety coraz wiecej takich. ....to robi bezstresowe wychowanie

Gość obiekt pożądania
Ten co pisze te głupoty o dynastii to podszyw. Idę już naprawdę. Dobranoc

Gość lllulllaaaaaaaa
oj tam głupoty. kto by nie chciał żyć jak w dynastii ;) ps. mnie tak kiedyś ktoś napisał. słabo ;) grunt to dobre foto na fb.

Ksdhklasdh, tak jak wczoraj obiecałem postanowiłem zastanowić się nad swoją osobowością w celu wyszukania wad i okazało się, że ogólnie to nie mam żadnych wad. Naprawdę ciężko mi się czegoś doszukać, ale przyznam się, że kiedyś miałem ich nawet sporo. Wtedy brałem kartkę i wypisywałem sobie na niej moje wady, które chce zwalczyć a na drugiej stronie cechy, które chciałbym w sobie wyrobić i sukcesywnie dążyłem do osiągnięcia celu. Może dlatego teraz jestem taki doskonały. :)

Gość dskjjsdkjsdksj
ja też tam mam jak autor tematu

Gość jak czytam twój topik to
nie czuję się jakoś zbulwersowana twoim przekonaniem o własnej atrakcyjności. Tak naprawdę to kazda osoba z wyższej półki ma tego świadomość, bo i lustro i otoczenie to sygnalizuje zewsząd więc trudno wtedy żeby człowiek nie miał świadomości i nie myślał o tym. Co do twojego podejścia do kobiet to ja myślę że ty po prostu nie trafiłes jeszcze na tą jedną jedyną w której byś się na serio zakochał tylko wtedy twoje podejście do sprawy może zmienić się diametralnie. Ale życzę ci tego byś któraś cię tak zauroczyła żebyś się poczuł co najwyżej na równi z nią.

Gość zauwazalna23
ja uwazam i doceniam Twoje poczucie humoru ;) uderzajace!

Gość ksdhklasdh
Ludzie bez wad są nudni.

Gość ksdhklasdh
To nie jest ważne czy to prowo czy nie prowo, bo tacy ludzie istnieją. Sam temat jest ciekawy, bo można przyjrzeć się sposobowi myślenia takiego pozera i dojść do kolejnych wniosków, albo utwierdzić się w przekonaniu:) Dzięki. Przydało się:)

Gość ksdhklasdh
że powierzchowność, choćby nie wiem jak cudowna, nigdy nie przesłoni pustki wewnętrznej....nie na dłuższą metę

Gość ksdhklasdh
to tak jak z rzucaniem uroków...po pewnym czasie czar pryska, wiec chyba lepiej być sobą od początku i przyciągać ludzi prawdziwym sobą, ale to wymaga odwagi ;)

Ja lustro nawet w lyzce do zupy widze :P normalnie o takich rzeczach bym nie mowila, ale tutaj jestem anonimowa :) stojac na przystanku autobusowym, mijaja mnie pary, lubie tak zlapac faceta wzrokiem i patrzec sie na siebie jak mnie mijaja. A jego dziewczyna gada gada i gada

Ja ostatnio miałem taką sytuację, że jechałem tramwajem i naprzeciwko mnie stała para- chłopak z dziewczyną. Chłopak był odwrócony do mnie plecami i jego dziewczyna zaczęła się do niego przytulać i go całować wpatrując się we mnie z takim wzrokiem jakby to ze mną się całowała i przytulała :)

bywa i tak. facet sie patrzy i caluje swoja dziewczyne i znowu sie na mnie patrzy. Ze co niby ja mam co? co on sie stara tym wywolac?

Gość niski łysy i z brzuchem
Jestem na portalu randkowym,za mną kilkanaście randek i nic z tego! Czy niewysoki łysawy facet z nadwagą nie ma szans na normalną kobiete? Nie szukam kobiety o wyglądzie modelki bo zdaję sobie sprawę że takie wolą wysokich i przystojnych a nie niskiego grubasa.Dlaczego niektórzy faceci zmieniają kobiety jak rękawiczki a inni szukają miesiącami i porażka za porażką ?! Chyba pisane mi zostać kawalerem! Życie jest nie sprawiedliwe :(

Łysy, przede wszystkim nie możesz pokazać, że jesteś jakiś zdesperowany, bo to odtrąca kobiety. Pokaż, że jesteś zainteresowany, ale umiarkowanie i nie narzucaj się. Skakanko, na pewno okazuje Ci tym zainteresowanie i daje do zrozumienia, że nie miałby nic przeciwko jakbyś zajęła miejsce jego dziewczyny :)

Gość piękniś
Większość atrakcyjnych chyba tak ma.