Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ma jakieś znaczenie

Jakie jabłka do drożdżowego ciasta ?

Polecane posty

Gość czy to ma jakieś znaczenie

Mam Kortland, malinówki, i jakieś takie z sadu od babci...trochę w smaku jak czerwone papierówki :) Które będą najlepsze do ciasta drożdżowego ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jedno jest pewne
z kwasnymi zakalec murowany :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czy to ma jakieś znaczenie
hmm nadal jestem w ... ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość SamaJa2
Antonówki. Najlepsze takie które nie są zbyt soczyste

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czy to ma jakieś znaczenie
O i to jest odpowiedź :) Teraz posmakuję i łup do ciasta :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kwaskowe, kwaskowe
Papierówki, na to zrobić kruszonkę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czy to ma jakieś znaczenie
Kruszonka już w lodówce :D A ciasto już w lodówce wyrosło ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość SamaJa2
A myślałam, że drożdżowe w ciepłym rośnie...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czy to ma jakieś znaczenie
Mam przepis na drożdżowe, które rośnie w lodówce Wypróbowany przepis polecam :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×