Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwefefwefwefwef:)

Kobieta przy kości :) chcielibyście taką? jak wedlug was powinna wygladac?

Polecane posty

Gość dwefefwefwefwef:)

:)

Gość taka do 80 kg 170cm wzrostu
jeszcze fajnie wyglada, owycziscie plus biust nie płaska.

Gość a 177 cm i 85 kg
to juz nie :(

wychodzi na to samo bo masz 177 i 85 kg tez w sam raz a jaki masz biust do figury ? z ciekawosci pytam. Moja dziewczyna ma 80F, 170/80 kg i wyglada normalnie ma fajny tyłek, i reszte.

Wątpie, młodzi faceci oglądają się za szczupłymi znacznie częściej niż za takimi przy kości. Ja ważę 61 kg przy 175 cm wzrostu, a i tak jeden facet mi powiedział,że mogłabym schudnąć :P

Gość a 177 cm i 85 kg
90D/E

nie popadajmy w skrajności 80 kg to nie masakra przy wzroście 170-175 cm nie chuda kobieta w ma i cycka i tyłek, młodzi lubią chude to fakt ale większość dojrzałych facetów ogląda się za takimi okrąglejszymi powiedzmy sobie szczerze.

do wredna kobietka, Ty jesteś szczupła po prostu i tyle, ale tu temat o okraglejszych kobietkach wiec nie zawracaj głowy.

im więcej tuszy tym mniej kobiecości czyli tej delikatności. choć wewnątrz może być delikatna to jednak bardziej rolnikowi jako robotna silna się nada niż romantykowi czy tancerzowi.... hahahahaha pomijajac walory wizualne to otylosc jest niezdrowa. ot co

Gość ajklhdnwjkhfdioklnoeijkleopUYT
Ja mam 170 cm wzrostu a waże 58 kg. i nie czuję się patyczakiem. wręcz przeciwnie wszystko ze sobą współgra tak i jesteś płaska z każdej strony. . . obrzydliwe są takie kobiety.

Ja jestem trochę przy kości i niby miałam faceta, ale wielkiego powodzenia raczej nie mam. Dziewczyna, która ma ponad 170 przy większej wadze jeszcze jakoś wygląda. Niska - totalnie odpada.

Gość ajklhdnwjkhfdioklnoeijkleopUYT
Kobieta musi mieć kształty, a jak któraś przy wzroście 170 waży 50-60 kg to na pewno ich niema.

Bo grube kobiety. to sam tłuszcz ! fuuuj. poci sie tylko. i dotykaj taka mase ciała obrzydlistwo i tylko grubasy sobie wciskaja kity, ze faceci wola takie;p

Gość womanInBlue
A gadacie głupoty z tym,że faceci wolą grubsze.Ciekawe od kiedy i ciekawe gdzie? z tego co widzę to może tylko Ci fetyszyści w internecie, bo w normalnym życiu to może jest tylko garstka takich.Byłam grubsza ważyłam ponad 80 kg przy 169 cm i jakoś udanego życia ani związków nie miałam. Faceci mnie spławiali i to nie jeden czy dwóch,ale non stop. Żaden mnie nie zaprosił na randkę ani nawet nie zagadał w klubie.Dodam,że dbałam o siebie- nie chodziłam brudna ani cuchnąca.Zawsze miałam ładny makijaż, staranną fryzurę i schludnie eleganckie ubranie. Mimo to faceci nie zwracali na mnie kompletnie uwagi. Dopiero jak schudłam 15 kg - to zaczęłam mieć propozycje spotkań, nagle mnie zauważono. Nawet koleżanki częściej ze mną chciały wychodzić...

Gość womanInBlue
Dodam,że do niektórych klubów na imprezę mnie nie wpuszczali,bo była taka selekcja gdzie wchodziły same piękne i szczupłe :P

Gość Radzio1970
kobieta powinna mieć max 70kg przy wzroście od 165 do 175:) powyżej to:o

Gość sdcfghjuiuy
hmm a w czym sa grubsze osoby gorsze od szczuplych?? To wy szczapy macie problem do grubych a nie odwrotnie a nie daj boze gdy grubsza czuje sie dorbze w swej skorze i jest z niej dumna. Powiem tak, sa grube i grube, zdecydowanie nie mowie takim grubaskom ktore ubieraja sie wciskajac w o kilka rozmiarow mneisjze ciuchy jak to robi moja kolezanka ktora ma na brzuchu kilka opon i dupe jak 100 drzwiowa szafa, natomiast mam taka znajomą ktora jest takze duzych rozmiarow ale potrafi sie slicznie ubrac w swoim rozmiarze i jest naprawde piekna

Gość a ja mam 170/75 kg
i z facetami nie mialam nigdy problemu, na ulicy sie ogladają czasem zaczepiaja, nie narzekam, nie wiem czemu tak zlosliwie gadacie o trochę kraglekszych kobietach, sobie sie nie do konca podobam jak patrze w lustro ale mezczyzni mnie widza ladną, schudlam jakis czas temu do 65 kg czulam sie fatalnie, kosci mnie gniotly w tylek, biust zrobil sie maly nawet push up nie pomagał ! Tylek byl plaski jakis...

Gość do Radzio1970
Ty wolisz te bardziej płaskie i tyle, są gusta i guściki, ja wole te co mają wiekszy biust i fajny okrągły tyłek.