Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokadziewczyna

Wzrost i waga

Polecane posty

Gość wysokadziewczyna

Czy dziewczyna która ma 175,5cm i waży 63kg jest szczupla?;/ Mam dokładnie taki wzrost i wage i wydaje mi sie ze jestem gruba (mimo ze wszyscy mówią ze jestem szczuplutka)

Gość a jakie masz stopy
Mam nadzieję że masz chociaż rozmiar 40 albo powyżej? :) Duże stopy u wysokich lasek to podstawa!! :)

Gość moi lolita
jesteś szczupła

Gość wysokadziewczyna
nr to 39 lub 40.

Gość a jakie masz stopy
No cóż... pewnie wolałabyś mieć 42 albo 43, ale masz tylko tyle i musisz to zaakceptować :)

Gość agnet00002222222
Barbiel nie chwal się wagą. A co do wysokadziewczyna to jesteś szczupła :) Nawet bardzo. A co do Barbiel to dziewczyna nie zabardzo różni się od ciebie wagą. Ona ma prawie 176cm i 63kg. A powinna ważyć 66. A ty powinnaś ważyć 58. czyli jest między wami jakieś 2kg różnicy. Czyli różnica żadna.

Ja sie nie chwalę bo nie mam czym.. Poprostu uważam, że jak ktoś ma z 10-15 kg niedowagi to moze uważać sie za szczupłego. Poniżej tego wygląda sie raczej normalnie

Gość Aneyaja
Tak autorko, jesteś szczupła, masz BMI 20.5. Prawidłowe to 18.5 - 25. Więc wszystko w porządku. Wiadomo, że jak jesteś wysoka to ważysz więcej niż np dziewczyna 160 cm. Która miałaby BMI takie jak Ty przy wadze 52 kg.

Gość Aneyaja
Szarkah dokładnie, załóżmy, że dzieczyna o wzroście 160 cm waży 48 kg, ma wtedy BMI 18.8 czyli prawidłowe, ale już przy dolnej granicy. 48 kg - 15 kg = 33 kg. Ale wg niej to normalna waga :D Czasem się trzeba zastanowić nim się coś napisze, a może i zainteresować troszkę podstawami matematyki.

Gość Blue Bra
hahahah :D no faktycznie 33 kg dla doroałej kobiety to nie choroba :D samo zdrowie :D babilala ale genialna jesteś

Gość e23r
ja mam 174 cm i waze 77 i jakos z tym zyje :D