Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nathalia23

Piekne osoby, ktore sa same- znacie?

Polecane posty

Gość nathalia23

mam 23 lata, bardzo czesto wzbudzam zainteresoanie mezczyzn, czesto slysze, ze podobam sie im, ale jestem sama, bo mam problem z zaufaniem, tzn nie wierze, ze ktorys z nich zostalby ze mna i po seksie. niska samocena. Moze problemem jest tez fakt, ze nigdy nie bylam na dyskotece. wszystkich, ktorych poznawalam, podrywaja mnie w sklepie, komunikacji miejskiej, codzienne sytuacje. nigdy nie bylam w powaznym zwiazku. MARNUJE ZYCIE. Co mi z tego, ze jestem ladna, ze lgna do mnie faceci, skoro jestem sama??? Znacie osoby, ktore mimo, ze na pierwszy rzut oka sa atrakcyjne, sa samotne?? Z jakich powodow?

Gość 55555556666
ja też mam 23 lata jestem sama , nigdy w związku też nie byłam a brzydka nie jestem. Problem w moim przypadku jest taki że po prostu trafiam na chłopaków którzy nie mają odwagi zagadać, a ja sama nie potrafię rozpocząć znajomości i tyle

Gość jo ajaaa
Ja też. Raczej ładna jestem, nie mam problemów z poznaniem faceta, ale jakoś.... Podrywają, zaczepiają, ale ja jakaś chyba za bardzo wybredna się zrobiłam. Odkąd rozstałam się z moim byłym, straciłam zaufanie i przestałam wierzyc w jakieś uczucia. Ciągle tęsknie za byłym i mam wrażenie, zę nikt mi go nie zastąpi

Nie znam. Każda znana mi ładna dziewczyna ma kogoś, najczęściej na poważnie i od kilku lat.

Gość zdccds
no to musisz nad soba popracowac bo faktycznie marnujesz zycie. idz do psychologa, popracuj nad samoocena. jest mnostwo sposobow by ja podniesc tylko trzeba chciec. powodzenia

zaprzyjaznij sie z kims kto ma cos wiecej do powiedzenia niz tylko to , zes ladna, i nie gapi sie az ma oczy jak wypierdolone bezpieczniki na Twoje wdzieki

Gość nathalia23
ja tez mialabym kogos. na chwile obecna moglabym byc z jednym z 4. a nie wychodze nigdzie, nie staram sie!!! i jestem sama, bo kazdego odrzucam. taki mur- jesli nikt sie nie zblizy, nie skrzywdzi. czasem tez mi sie wydaeje, ze wybredna jestem albo czekam nie wiadomo na kogo, co.. tym bardziej, ze pozostaje dziewica. wstydze sie tego, bo jesli ktoremus to ujawniam, jest w szoku- co ze mna nie tak?? I ja sama zaczynam sie czuc, jakby cos bylo ze mna nie tak. w sumie przyciagam faectow, ktorych uderza moja niewinnosc i sexappeal w jednym. koniec koncow-glownie takich, co licza na seks.

wszystko podlega prawu rownowagi , jak sie bedziesz tak napinac to w koncu znajdzie sie taki co za kudly wezmie przycisnie , oprze o przystanek pks i zrucha za nim jak bure suke , potem juz .... poleci.....

Gość nathalia23
jak nazwac to, ze jestem swiadoma, ze potrafie wywierac dobre wrazenie na facetach i umiem to wykorzystywac, np. zeby cos zalatwic, czyli nie jestem niesmiala i znam swoja wartosc, ale zarazem nie potrafie przemoc sie i byc z kims ??

Gość Fiutek Fiuciński
jesteś sama bo masz taką minę, że facet myśli, że nie będzie go stać na ciebie. Ramen, niech Jego Makaronowatość błogosławi.

Gość ja jestem piękna...wewnątrz
i też sama

Gość wierna_kobieta
nathalia23 jak nazwac to, ze jestem swiadoma, ze potrafie wywierac dobre wrazenie na facetach i umiem to wykorzystywac, np. zeby cos zalatwic, czyli nie jestem niesmiala i znam swoja wartosc, ale zarazem nie potrafie przemoc sie i byc z kims ?? WYRACHOWANIE

ja znam, są piękne zewnętrznie i wewnętrznie, ale są same- z różnych powodów, często brk zaufania, często boją się, że ktoś będzie z nimi tylko dla ich urody, często mają przykre doświadczenia a czasem po prostu wolą być singlami i sobie "randkować" bez zobowiązań ;)

Gość nathalia23
wyrachowanie? bycie mila?

Gość dqw dkqwdqwdw
Ja mam duze powodzenie ( nie mnie oceniać czy jestem piękna choc wg niektorych jestem) i jakoś zawsze mam faceta od powiedzmy 16 roku zycia do teraz kiedy mam 24 . Poprostu mi nie dali być samej ;)

jeżeli jesteś miła i wykorzystujesz swoją urodę do załatwienia potrzebnej sprawy, to jest to pewnego rodzaju wyrachowanie. Ale czy to źle? Uroda to atut,z którego masz prawo korzystać.

Gość dqw dkqwdqwdw
a atrakcyjne osoby ktore są same ,albo są takie z wyboru ,albo maja fatalny charakter np są puste , nudne.Innej mozliwosci nie widze

Gość bardzo przystojnym i samotnym
mężczyzna jest pan Jarosław Kaczyński ;-) to niesamowite że ktoś tak boski jak on jest ciągle sam

Gość sena mena
do dqv ...... mylisz się, po prostu nie znalazły odpowiedniej osoby. Ja mam powodzenie u facetów, nie narzekam, charakter też mam ok, i sami nie raz się dziwią mówiąc mi "czemu taka dziewczyna jak ty a nie ma faceta". To nie jest problem znalezc kogoś, tylko znalezc odpowiednią osobę. Ja wole byc sama niż spotykac się z kims na kim mi nie zależy itp, też bym mogła miec co miesiąc innego, ale nie chce mi się tracic czasu skoro nie kręca mnie

Gość ghsdfgshfg
"Ja mam duze powodzenie ( nie mnie oceniać czy jestem piękna choc wg niektorych jestem) i jakoś zawsze mam faceta od powiedzmy 16 roku zycia do teraz kiedy mam 24 . Poprostu mi nie dali być samej " to nie jest kwestia niezwykłej atrakcyjności- też znam takie osoby, które nie potrafią być same nawet 5 minut i potrafią stworzyć związek po prostu z każdym kto się nawinie. uważam, ze to załosne.

Gość sena mena
koleżanko wyżej-idealnie to ujełaś, święta racja

Gość kapitalnieno
Ja bylam bardzo dlugo sama, az kazdy sie dziwil, bo faceci krecili sie wokol mnie non stop. Powod mojej samotnosci? Jeden typek tak mi zlamal serce, ze nie moglam sie pozbierac. Nie chcialam nikogo innego - tylko jego. Wkoncu po 3 latach mi przeszlo, a teraz moim mezem jest naprawde wartosciowy czlowiek, ktory w zyciu by mnie nie skrzywdzil.

Gość Przemysłaff
Jesteście same bo czekacie na takiego faceta który was oczaruje sobą , kiedy będzie to coś .. Kiedy poczujecie naprawdę coś niezwykłego . Tylko żeby tak było też musicie dać wam coś od siebie. Musisz dać coś od siebie żeby go też zaciekawić . Jeśli przegapisz moment i nie nawiążesz tematu to jest już po wszystkim . Jak facet próbuje zagadać to musisz wyczuć ten moment i rzucić coś ciekawego żeby on miał możliwość rozwinac ciekawą rozmowę. Pisałaś że wielu mówi Ci że jesteś taka ładna , fajna a nie masz nikogo... Jak facet tak mówi to znaczy że mu się podobasz no nie zawsze :p jak nie połkniesz tematu i będziesz obojętna to po co ma się ktoś starać jak nie dostaje nic z drugiej strony. Nie jesteś ciekawa to nara. Nikt nie będzie się starał a Ty będziesz obojętna

Gość znamsienatym
tez znam. nie jest piekna, ale na pewno ladna. nie powinna byc sama, bo mloda,inteligentna, itp. ale ...jest nudna. tak oceniaja ja chlopaki. kiedys zalila sie, ze spotyka chlopakow, ktorzy sa inni moralnie- nie wiem, co miala na mysli, ale ona marzy o domu, spokoju, dzieciach, a wiadomo co w glowach maja mlodziency jak na nia patrza. jest wychowana w inny sposob niz obecne gimdzieciaki.

Gość ja moze
pieknoscia nie jestem, ale chyba sie podobam, mam adoratorow i sa faceci, ktorzy regularnie utrzymuja ze mna kontamt wzrokowy:P jestem sama z roznych powodow, p[oczawszy od kompleksow, ktore kiedys mialam, poprzez brak zaufania, a teraz w sumie to jestem juz gotowa, jesli tylko spotkam odpowiedniego faceta, bo nie potrafie z 1 lpszym, musze czuc wiez. zdaje sobie sprae, ze jestem wycofana z abardzo ito zniecheca, pracuje nad soba, ale nie spinam sie:)

Gość ppooooo
przemysłaff masz niestety racje, tak dokładnie jest

Gość on unikajacy
jesli ktoras ma ochote popisac zapraszam na gg:36768254

Gość czyli co
lepie brac co sie nawinie, czy wybierac samotnosc? pieknosc przeminie I CO POTEM?