Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfewfef

nie mialam pieniedzy, bylam zdesperowana, dodalam ogloszenie w internecie, ze...

Polecane posty

Gość MałaCzarnaSylucha
Nie będzie łatwo. Trzymam kciuki :)

Gość obyś
później przez całe życie nie tęskniła...i nie zachodziła w głowę czy oby to była faktycznie słuszna decyzja...

Gość mkkkl
głupia gęś jesteś, niedojrzała i nieodpowiedzialna

Ja przeczytałam i musze, muszę to powiedzieć. Jeśli choć raz pomyślałaś przy obecnym chłopaku o tamtym to ta kwestia nigdy nie da Ci spokoju - zawsze bedziesz myslala co by bylo gdyby - ale nie bedziesz miala mozliwosci tego sprawdzic...Byc moze to on jest wlasnie tym jedynym... Ja bym zaryzykowała i wróciła do niego ale jednocześnie nie zamykałabym sobie drogi i budowała coś swojego żeby w razie co mieć się gdzie podziać:)

Gość zal mi tych glupich polek
typowa polka - wpierw pojechala i wdala sie w uklad z jakims kolesiem a pozniej zdradzila go dala dupy i nagle znalazla sie w nieciekawej sytuacji.....glupich nie sieja , rodza sie nad wisla

Gość fcrrrrr
znajac zycie materializm paniusi wygra

Gość wfwfwgergeg
buenavistaxxx - mam calkiem spora sume na koncie, moglabym kupic wlasne mieszkanie, wiec nie chodzi o pieniadze... nie wiem, co mam zrobic... oboje sa aniolami, jednemu zawdzieczam wszystko, z drugim mam dziecko...

Gość dodapieknamaurodaaaa
a ile masz lat?

Sorry, ale musze to napisac:O On cie zostawil, bo nagle zapalal miloscia do swojej zony. Malo tego najpierw zdradzal zone i chcial ja zostawic, potem zostawil ciebie. Totalnie nieodpowiedzialny facet, ale niezle cie wychowal. Pomysl przez chwile czy to wszystko on robil bezinteresownie? Nie wydaje mi sie. Rzucil najpierw zone, cieszyl sie toba, a gdy sprawy zaszly za daleko to rzucil i ciebie:O Dziewczyno pomysl jak on traktowal i ciebie i zone. I przy okazji czy na pewno mowil ci prawde? Moze ta zona o zadnym rozwodzie nawet nie wiedziala:O

Gość wfwfwgergeg
to nie on zostawil zone, ale zona zostawila go i wyjechala do polski... on chcial z nia byc, ona nie chciala, dlatego chcial wejsc na czat i pojawila mu sie reklama portalu, na ktorym ja dodalam ogloszenie... i tak sie poznalismy. on zadzwonil do niej w sprawie rozwodu przy mnie wiec wiem ze nie klamal...

Gość w sumie az sie nie chce
wierzyc ze tacy ludzie istnieja...

Gość mmLena07
" po jakims czasie wynajelam kawalerke w centrum londynu" - po tym już pewne, że zmyślona historyjka, każdy kto mieszkał w Londynie i zna sytuację mieszkaniową - wie o co chodzi ;)

Gość jsibsjssbu
Kurde...też bym chciała takiego sponsora który dawalby mi kasę za nic. Ja mam 1000 funtów na koncie i za tyle muszę przeżyć do lutego. Zazdroszczę. Przyjmuj kasę od ruska a żyj z obecnym. Nie ma to jak się dobrze ustawić. I dzidzia będzie miała spokojne dostatnie zycie.

Gość kawwlerka
Kawalerka w centrum londynu kosztuje 5tys za tydzień jeśli trafi się na super okazję...nawet jak zmyslona to fajna bajeczka. :)

Gość ło mamulku
baja:)

Ja to ci troszkę współczuję , chociaż to troszkę źle ujęłam , ale nie wyobrażam sobie jaka Cię trudna decyzja czeka :( ale pamiętaj szczęśliwa mama, szczęśliwe dziecko !! Trzymam kciuki, Twoja historia jest wzruszająca :) może napiszesz potem jak się skończyła ....

Gość telewizja nie kłamie
słuchaj, zostawił Cię, musiałaś sobie ułożyć życie, i to się stało. Byłam kiedyś przed podobnym dylematem, tyle, że nie byłam w ciąży. I wiesz co zrobiłam? Z początku się wahałam, ale później zmieniłam numer tel, nie pozwoliłam na to, by przeszłość zniszczyła to, na co pracowałam po złamanym sercu i zawalonym świecie. Jestem z facetem, którego kocham z wzajemnością, który daje mi poczucie bezpieczeństwa. Dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi. Zresztą, nie patrz na innych, nie rób tego, co sprawi, że komuś będzie dobrze, to Tobie ma być dobrze ! I to Ty masz być szczęśliwa. W życiu trzeba być czasem egoistą.

Gość gość
Witam również potrzebuje pomocy finansowej mam 4 dzieci i nie starcza nam pieniędzy jestem schorowana i mąż też ciężko jest dzieci chodzą do szkoły i potrzebują dużo rzeczy których nie mogę dać bo brakuje pieniądze może ktoś by mi pomógł chociaż małe kwoty ale zawsze wbk 34109014180000000130956186 mam nadzieję ze ktoś wesprze nas finansowo dziękuje z góry