Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqw dkqwdqwdw

związek introwertyczki z ekstrawertykiem. Ma to szanse?

Polecane posty

Gość dqw dkqwdqwdw

czy nie zbyt? ona wrazliwa , czasem chodzi na imorezy , ma znajomych ,ale mniej niż on. on wyluzowany , duzo znajomych ,ale tez taki ,ze potrwafi wesprzec, pocieszyc w ciezkich chwilach

U mnie było odwrotnie. on introwertyk, ja - żywe srebro. I nie wypaliło. Bo on obraca się tylko w wąskim kręgu znajomych, każde większe wyjście go męczy. Przykład - poszliśmy na wesele, bo sam chciał, nigdy wcześniej nie był. Po czym nie odzywał się do nikogo poza mną, nie zatańczył ze mną ani razu, siedział w kącie i pił wódkę sam. No i o 20 chciał już wychodzić do domu.

Gość dqw dkqwdqwdw
poza tym jesli chodzi o dalsze cechy charakteru : on wesoły ,ale też spokojny pod tym wzgledem ,ze nie wybuchowy , ona sie wszytskim czesto przejmuje , mniej wyluzowana od niego choć też sie potrafi pośmiać itd

Gość dqw dkqwdqwdw
nie no AZ taka introwertyczka nie jestem zebym z nikim nie rozmawiała na imorezach czy weselach . ale nie jestem powiedzmy jakas dusza towarzystwa. Mam paru znajomych , czasem z nimi wychodze, jak sie napije potrafie być nawet przebojowa ( ale nie chce sie upijac przy nim...) Ale nie chodze co tydzien na imprezy bo jakoś wole czasem sama posiedzec ,albo pojsc na zakupy zamiast tego czy do kina

Gość zależy od tego czy oboje
zalezy od tego czy oboje jesteście skłonni do kompromisów każdy związek opiera się na kompromisach