Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etwas

kto przetlumaczy mi sms do bylego kochanka na niemiecki?

Polecane posty

Gość etwas

Okolo poltora roku temu poznalam austriaka, ktory potem okazal sie zazdrosnym psychopata. Teraz od roku jestem w normalnym zwiazku, tylko ze on zobaczyl moje konto na facebooku i zaczyna mnie zalewac sms ze mnie kocha itd. Chce do niego napisac nie po angielsku ale po niemiecku zeby dokladnie zrozumial. Od roku jestem w szczesliwym zwiazku, zamierzamy sie pobrac. Nie chce zeby o tobie wiedzial i chce zostawic nieważną przeszlosc dlatego nie pisz do mnie wiecej sms, maili, na facebooku, nie dzwon. Skasuj wszystkie nasze zdjęcia i wyrzuć prezenty ode mnie. Ja już to zrobiłam. W sumie to był tylko seks, to było chore. Zegnaj CZy ktoś mi może przetłumaczyć to na niemiecki? google tłumacz odpada;)

Gość etwas
właśnie nie chce mu pisać ze jest arschloch;) chcę delikatnie. Proszę pomóż:P

Gość kurnikukioplo
Da ich in einer glcklichen Beziehung bin, werden wir heiraten. Ich will nicht ber Sie wissen, und ich will eine Lcke Vergangenheit verlassen, warum nicht, mir zu schreiben mehr SMS-Nachrichten, E-Mails, auf Facebook, nicht nennen. Lschen Sie alle unsere Bilder und wegwerfen Geschenke von mir. Das habe ich schon. Alles in allem, es war nur Sex, es war krank. Auf Wiedersehen.

Gość moj kot jest rudy..
Przetłumaczyłam ale dawno nei miałam styczności z językiem niemieckim, więc może ktoś przetłumaczy to dużo lepiej. Mogą być błędy. Seit ein Jahr bin ich in eine gluckliche Beziehung. Wir werden heiraten. Ich will nicht das er uber dich weiss, ich mochte meine ungultig Vergangenheit dalassen, deshalb schreib mir kein sms mehr, keine emails, nicht auf FB, ruf nicht an. Losch alle unsere Fotos, werf alle Geschenken von mir weg. Ich habe das schon gemacht. Es war insgesmat nur Sex und es war alles krank. Ade.

Gość ludzie co wy za gnioty piszeci
co to jest?..to nawet nie niemiecki

Gość moj kot jest rudy..
kurnikuplo przetłumaczył to jako email oficjalny, per Pan, może to dobry pomysł, na pewno posłuży ku emocjonalnemu odepchnięciu, jednak są w tej wiadomości błędy.

Gość etwas
kurnik - prosiłam bez google tłumacza;) moj kot jest rudy - dzięki, to chyba będzie ok:)

Od roku jestem w szczesliwym zwiazku, zamierzamy sie pobrac. Nie chce zeby o tobie wiedzial i chce zostawic nieważną przeszlosc dlatego nie pisz do mnie wiecej sms, maili, na facebooku, nie dzwon. Skasuj wszystkie nasze zdjęcia i wyrzuć prezenty ode mnie. Ja już to zrobiłam. W sumie to był tylko seks, to było chore. Zegnaj Wiec Seit einem Jahr bin ich in einer glcklichen Beziehung und wir wollen heiraten. Ich mchte nicht das er ber Dich Bescheid weiss und ich will die Vergangenheit ruhen lassen. Deshalb schick mir keine mail , sms und keine Nachrichten auch nicht ber facebook. Lsche bitte unsere Fotos und wirf die Geschenke von mir weg, ich habe das auch schon getan. Das war nur Sex und das war krank. Tschss. To tak na szybkiego...

Gość moj kot jest rudy..
poczekaj jeszcze chwilę.

Gość Beziehung
Seit einem Jahr bin ich in einem glcklichen Beziechung. Wir haben es vor zu heiraten. Ich will aber nicht, dass mein Freund ber dich erfhrt. Ich will nun unsere Vergangenheit vergessen, desswegen bitte keine sms, mails auf fb.Ruf mich nie wieder an. Du solltest auch aber unsere gemeinsame Fotos lschen und die Geschenke, die du von mir gekriegt hast auch wegschmeisen. Ich habe das schon lngst getan. Eingentlich ginge nur damals um sex. Das was bescheuert. Lebe wohl!

Gość moj kot jest rudy..
biest ma lepiej niż ja ale w ogóle pomija pewne litery nie wiem dlaczego.

Gość etwas
Dzięki, czyli albo wersja Kota albo Biest

Gość Beziehung
niestety mam niem. czcionke i nie wpiuje sie umlauty.

Seit einem Jahr fhre ich eine sehr gluckliche Beziehung und ich wollte bald heiraten. Ich will nicht, dass meine Verlobte ber dich erfhrt und deswegen lass mich bitte in Ruhe, keine sms, mail oder facebook und ruf mich nicht mehr an!. Ich habe alle deine Fotos gelscht und deine Geschenke weggeschmissen..mach das gleiche. Das war nur eine Sex-Beziehung und war krank. troche to przeksztalcilam, ale sens jest ten sam

Gość moj kot jest rudy..
nie, beziuhng ma też lepiej niż ja. Ja dawno nie miałam styczności z niem, zapomniałam o odmianie. poczekaj chwile to to ocenimy.

Gość moj kot jest rudy..
20:56 najlepiej.

Gość etwas
ludzie co wy... - jesteś pewna że Twoja wersja jest najlepsza? to znaczy bez najmniejszej ilości błędów?:) już nie wiem którą teraz wybrać

Gość moj kot jest rudy..
ja myślę że jej wersja jest najbardziej ostra.

Gość moj kot jest rudy..
poza tym laska opóściła fragment o nieważnej przeszłości.

Gość Beziehung
no kazdym sa bledy. nawet w moim literowki. najbardziej krotko i zwiezle napisala 20:56,ale tez z bledami niestety.

Gość Beziehung
mein Verlobter, a nie Verlobte. Chyba lesba nie jestes?

Gość moj kot jest rudy..
20:56 Seit einem Jahr fuhre ich eine sehr gluckliche Beziehung und ich wollte bald heiraten. Ich will nicht, dass meine Verlobte uber dich erfhrt und deswegen lass mich bitte in Ruhe, keine sms, mail oder facebook und ruf mich nicht mehr an! Ich habe alle deine Fotos geloscht und deine Geschenke weggeschmissen..mach das gleiche. Das war nur eine Sex-Beziehung und war krank. Lebe wohl. poprawione braki liter, ale nie mam niemieckich znaków.

Gość etwas
no ok, dzieki kot, wezmę tą wersję:) dzięki wszystkim za pomoc:*

no wlasnie kurde fuhre powinno byc...i oczywiscie mein verlobte;)...ale moze lepiej niech bedzie meine verlobte heheheh

Gość moj kot jest rudy..
popraw Verlobter.