Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majajajaja201222

nienawidze go !!!!!!!!

Polecane posty

Gość majajajaja201222

nienawidze swojego ojca własnie zrobił kolejną awanture , i tak już od 20 paru lat . Co mu zrobią jak zadzwonie na policje ze sie awanturuje ????

Gość Adelajda09
jak jest najebany to na izbę wytrzezwień go wezmą

Gość niuniek cyc
urodzilo mu sie takie cos jak ty , zabic to to nie moze , to pije i przezywa zrozum

Gość majajajaja201222
jest ! i co jutro go wypuszcza i bedziemy z mama miały jeszcze gorzej

Gość Esma150000
a ja nienawidze seksu

Gość majajajaja201222
ja to mu uratowałam zycie nie raz , zycze mu smierci oby zdychał jak pies ,nie pomoge mu nigdy wiecej , lepeij wogole sie nie urodzic niz miec takiego ojca

Gość lara von J
te tez wina Twojej mamy ze sie na to godziła 20 lat, mój sie awanturował i matka w koncu pekła ,wzywała policje a juak wytrzeźwiał to go wyjebała z chaty. zmieniłysmy zamki, pojechałysmy do jej znajomej na tydzień,zeby nie wiedział gdzie jestesmy. Tak wytrzeźwiał że do dziś chodzi trzeźwiutki.

Gość kafe obserwator
ja mam podobnie, 26 lat i ojca z którym nie mam jakiejkolwiek relacji, od dziecka miałem tylko awantury i wstydziłem się przed sąsiadami, także Cię rozumiem. Mój mógłby umrzeć i nawet bym sie nie przejął. Tak to wygląda.

Gość majajajaja201222
wiem ,ale niechce jej dobijać . Teraz chciałam zadzwonic na policje to wyrwała mi telefon,dom jest jego ,niemam gdzie pojsc - chce wyjechac za granice ,i wkoncu skonczyc z tym ze zal mi mamy . niemoge zj... sobie zycia do konca

Gość posluchaj moja mila
wiem co czujesz. Mam podobnie, niestety ja wstydze sie wezwac policje. moze bedziesz miala z mama wiecej odwagi. Zabiora go na izbe, policjanci odnotuja, ze zgloszenie byllo na podstawie znecania sie i alkoholizmu. Kiedys za 3 zgloszenia byla zakladana niebieska karta - tatus dostanie kuratora, bedzie sie musial pokazywac na komisariacie, przynajmniej tak kojarze. Moze teraz same mozecie od razu zalozyc taka karte,nie wiem

Gość lara von J
a jej nie było zal marnować Ci zycia, wiesz posiadanie takiego ojca przekłada sie na relacje z męzczyznami. To Twoja mama powinna cos zrobić, jeśli to jego mieszkanie to poszukajcie chociaż jakiejś stancji, jak wyjedziesz to bedzie Cie stac zeby ja opłacać, naprawde zycie nie jest za kare. A Twojej mamie tez sie coś należy od zycia,chodźby konfort spokojnie przespanej nocy, bez strachu ze wpadnie jakiś debil i bedzie darł morde. Moja babcia została ze swoim tyranem, on ma teraz 80 lat i dalej garuje, i robi jej piekło, z tym ze czasem zabiera go pogotowie, i ona w końcu moze przespać noc. Czy chcesz tego dla swojej mamy? Bo ty odejdziesz a problem zostanie, i niech sie zastanawia co powiedzą ludzie bo oni nie musza go słuchać i patrzeć na jego zach;lana morde.

Gość majajajaja201222
ja to wiem ale proponowałąm to juz mamaie milion razy i nigdy sie nie zgodziła . wiec zawsze i jak zostawałam przy niej ,ale dłuzej niedam rady ,psychicznie tego nie wytrzymuje . Zeby komuś pomoc ta osoba sama musi tego chciec ,ona juz założyla ze tak zostanie ,na siłe nic nie mogę .