Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Problem ze stolcem! Prosze o pomoc!

Polecane posty

Witam! Otóż od razu zaznaczam że mam bardzo poważny problem. Od 2 tygodni gdy się wypróżniam co jakiś czas, dokładnie co dwa, co trzy dni, czasami częściej jest odrobine krwi. To znaczy są takie czerwone plamy. Dokładnie co jem? Otóż cukierki czekolady landrynki żelki oczywiście jadłem też rybe, schabowego, pieczeń rzymską, surówki typu marchewka z jabłkiem(karotka), rarytasek, buraczki czerwone. Oto co piłem, może fante, ale oprócz tego to sok z czerwonej porzeczki, sok z czerwonego grejpfruta i sok pomarańczowy w ostatnim czasie Caprio. Lekarstwa: Flegamina, ibuprom zatoki, aspiryna, no jeszcze jadłem czosnek. Oprócz tego podpalam papierosy. I często siedze też na bardzo miękich krzesłach, nie lubie tych twardych. Boje się że to nowotwór lub coś gorszego. Dotykałem tej kupy, była bardzo sucha, jakby jakiś papierek..

Gość ikuku
za mało dostarczasz organizmowi płynów?

Gość szkoda mi ciebie ze placisz
a jak wiatry? masz moze smierdzace gazy i skrcze w jelitach? bole brzucha?

Gazy to mam zazwyczaj wieczór czy jak rano wstaje. Dzisiaj miałem biegunke ale już bez krwi... Bóle brzucha też mi trochę dokuczają. Zaczęło się w pierwszy dzień choroby jak brałem flegamine, aspiryne, czosnek, piłem dużo gorącej herbaty, jadłem cytryne i płukałem gardło wodą z solą i mieta na przemian i jeszcze papierosy.

Gość ło mamulku
masz hemoroidy poprostu:)

To znaczy że to nie nowotwór bo byłem przerażony. Ale co dalej?? przecież chyba trzeba kupić na to jakieś lekarstwo i od czego moge mieć te hemoroidy??? Miałbym iść do lekarza i co? pokazać odbyt???

tak, najlepiej idź do lekarza, może też za mało płynów - pij więcej, zwłaszcza wody, możesz też uzupełnić dietę w probiotyki np. pijąc lactoral rozpuszczony w wodzie - dobrze wpływa na jelita, reguluje ich pracę, więcej owoców, zwłaszcza surowych i będziesz chodził do toalety częściej i może nie będzie większych problemów

Gość sama jesteś debilna
jak dotykałes kupy to nic dziwnego ze nie wiesz w czym problem, trzeba było posmakować

Dotknąłem. Co prawda ręcę mi śmierdziały ale nie były brudne, to jakby byl jakiś papierek. Tylko do obcego człowieka z czymś takim iść i dupe pokazywać, w dodatku jej głębokość. Wstyd mi ale będę musiał się przełamać.

Wczoraj usłyszalam że mam hemoroidy. Otóż mówie. Pracowałem we wrześniu w Wawlu Styczniu-połowy marca w Wawlu Okazało się że cukierki które tam są, są po prostu szkodliwe i brudne. A żarłem to kurestwo.

Dlatego nie kupuj się słodyczy z wawla. One po prostu są przeterminowane. Zazwyczaj sprzedawane są cukierki z tamtego roku. Już wyjaśniam. Np. w tamtym roku oni mieli cukierki we wrześniu szykowane na boże narodzenie, potem odbiorcy zwrócili to i przekowali te cukierki do pudełek wielkanocnych i teraz robią to samo, pakują je do pudełek bożonarodzeniowych.