Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarezz

Roczek chrześniaczki

Polecane posty

Gość jarezz

Witam Zbliża się roczek mojej chrześniaczki i jestem w kropce. Nie wiem Drogie Panie co kupić na prezent z tej okazji. Dodatkowo sprawę komplikuje fakt, że jest to córka mojego partnera w interesach i jednocześnie bliskiego kuzyna. Co polecacie? Nie ukrywam, że chciałbym aby prezent wyróżniał się na tle innych ale jednocześnie nie chcę rozpętać licytacyjnej przepychanki. Pozdrawiam

Ja bym kupiła jakiś jeździk, huśtawkę, jeżeli rodzice dziecka mają ogród to np. takie autko dla dzieci na akumulator - starsze dziecko może jeździ w nim samo a takie małe siedzi a rodzić steruje pilotem, ale to koszt ok 450zł jak nie więcej. Jeżeli nie mają to wózek spacerowy jakiś wypaśny....hmmm...co jeszcze.....jeżeli dziecko ma przebite uszy to jakieś kolczyki, albo coś ze złota? ale największą frajde dziecku sprawisz jeździkami, hustawką bądź czymś co gra - organki, jakieś pudełka na wrzucanie kształtów np. z FP. I zawsze sprawdzają się też klocki!:)

A jaki przedział cenowy ma być? Rowerek Jeździk Duże klocki wózek dla lalek dużą lalkę pierwsze sztućce (na allegro można kupić dla maluchów posrebrzane,ze stali,z grawerem w eleganckim pudełku.Koszt 50-200 zł)

moja siostrzenica na roczek dostala taka kuchnie z wszystkimi dodatkami szafki piekarnik zlew itd teraz ma 6 lat i dalej chetnie sie tym bawi dzieci niestety malo zajmuja sie zabawkami hehe moja cora jak juz cos to wklada lale do wozka i prowadza albo siada na konika na biegunach tylko my mamy takie malutkiego a nie takiego jak sa w sklepach bo moj wujek zrobil teraz ma 15 miesiecy i sama wsiada i patadaj patadaj heh

Gość jarezz
co do przedziału cenowego to kwota 500 PLN jest górną granicą