Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona mama

jaką macie temp w domu przy niemowlaku?

Polecane posty

u mnie za oknem dziś pada a temp to ok 10stopni. W domu 23-24st. Moje niemowlątko ubrany jest w śpioszki z długim rękawem a na to cieniutka koszulka też z długim. M twierdzi że w domu zimno i trzeba podkręcić ogrzewanie. Wg mnie jest ok, nie chcę by nasz synek przebywał w cieplarnianych warunkach. jaką Wy macie temp w domu?

23-24 to max jaki powinien byc. w nocy max to 22. to i tak sa gorne granice. mowi sie ze w nocy najzdrowsza temp to 18-20. ja mialam na poczatku 22 stopnie i maly mial body z krotkim rekawem i pajac.

Gość jhfgcytfyft
24 stopnie to max. Może mąż Twój siedzi na kanapie? a wiadomo jak się siedzi i nic nie robi to jest zimno.

Gość u nas jest coś koło 19-20
Mamy otwarte okno i zakręcony grzejnik. Mały jest w dresie i pełza po podłodze-ma 6 miesięcy. A co to jest za ubranie śpiochy z długim rękawem? Chyba body lub pajac,bo śpiochy to takie majtki na szelkach i nie mają wcale rękawa... masz dobrą temperaturę,nie można gotować dziecka.

Gość rozzzwielitka
Jebla bym dostala w takiej temperaturze. U nas zawsze bylo 18-20 stopni i przy niemowlaku tak samo. A jak mi sie wydaje,ze jest zimno,to wole siebie czy dziecko cieplej ubrac,ale oddychac fajnym,rzeskim powietrzem,a nie takim zaduszkiem.