Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Megan Fox xxxx

Nicki najbardziej napalonych facetów z kafe! Który jest najlepszy w cyber-seksie

Polecane posty

Bylem na ich koncercie 3 razy kuuuupe lat temu na Przystanku Woodstock:) Wlasnie mialem zapytac o to samo, z tym szalenstwem;) Pojecie bardzo wzgledne. Co dla kogos jest szalenstwem, dla innego moze byc chlebem powszednim.

Przystanek Woodstock ach ;) co roku sobie obiecuję że pojadę i co roku coś mi wypada, a poza tym daleka droga :) Jeszcze zależy o jaką dziedzinę szaleństw chodzi?

To zaszalej i jedz. WARTO!!! Qrcze nie uwierzysz, ze mialem napisac o ta dziedzine;) Moze erotyka? zwarzywszy na otaczajace nas erotyczne forum:)

Oj nie wiem czy chcesz słuchać o tych szaleństwach ;) Na pewno pojadę, i bardzo żałuję że Bieszczadzkie Anioły zlikwidowali :(

Za daleko mi w te strony, zakladajac ze odbywa sie to w Bieszczadach:) Zawsze lubie sluchac kobiet:)

Pozwolisz ze sobie sam odpowiem:) Tak, w Bieszczadach:) zawsze chcialem tam jechac...niestety cala Polske trzeba przejechac:)

Az dziwne, ze jestesmy tu tylko my:) Tzn nikt nie pisze, ale nie wywoluje wilka z lasu;) Mam pytac, o co? Bo chyba cos ptzeoczylem;) O szalenstwa erotyczne? Zaszalec, czyli masz na mysli jechac Ty na Przystanek Woodstock, ja w Bieszczady?

Zła synchronizacja ;) Nie wywołuj gimbusów z lasu :D Pytaj o co chcesz ;) szaleństwa erotyczne? istnieje coś takiego??

Szalenstwa erotyczne....hmmm. Seks w nietypowych miejscach? Mozna to zaliczyc do szalenstw? Ostatnio czytalem watek o BDSM, wnktorym sie wypowiadalas. To tez zaliczysz do szalenstwa?

O proszę podczytywacz ;) No własnie to ja szalona :P Najbardziej utkwił mi w pamięci seks w sali gimnastycznej ;) Gra była bardzo emocjonująca :) Na placu zabaw też było ciekawie :) To były czasy ;)

Mi w przymiezalni...nastepnym razem zniknely drzwi i byly kotary:/ Moze domyslali sie lub podgladali ludzi;) BDSM nie jest dla mnie, choc chcialbym aby ,nie kiedys kobieta porzadnie zerznela (nie w tylek;) ) A na ten watek wpadlem przez przypadek:) Wpisalem twoj nik w google:)

och czyli jednak STALKER ?? :D znalazłeś coś ciekawego czego o sobie jeszcze nie wiedziałam ? ;) Oj z pewnością na tą formę bdsm znajdziesz chętną...z pominięciem tyłka ;) winda? u mnie była winda ;) w szpitalu :P

Gość sprytnie
to rozegrałaś:D:D:D

STALKER? Po prostu zastanawialem sie czy w Twoim podpisie ukryty jest jakis...akies cos:) Winda w szpitalu? Wysoki szpital musial byc;) Mi przygoda w windzie sie nie zdarzyla, niestety:/ Co do ostrego seksu jeszcze nie trafilem na taka, ktora by mnie zaskoczyla:)

Szpital niewysoki ;) Mój podpis odzwierciedla mój nastrój..proste :) W windzie było magicznie aczkolwiek oklepane.Kluczem do udanego związku jest wiedzieć co lubi Twoja partnerka. Może one po prostu nie wiedziały ;) Ale przebieralnię mogę dodać na listę ;)

Wlasnie chodzi o to aby sie sama domyslila. Nawet nie tyle co domyslila ale po prostu uwielbiala eksperymenty, przejela paleczke, wyszla z inicjatywa, idt:) Jak czesto sama sie zabawiasz?

Wiem, ze optymista:) Nie wyposzczona, ale taka co wie co zrobic facetowi w lozku aby spelnic jego fantazje:)

Ciekawa? Czego?:) Cz nie odpowiadajac na moje pytanie dalas mi do zrozumienia, ze nie jest to moja sprawa:)?

Jakie to fantazje ;) Jedną juz znam. Nie odpowiedziałam, na które bo przewija się ich tutaj tysiąc?? :) Skupny się na jednym co ? :)

Pytanie bylo jedno:) Fantazje...hmmm sporo ich Jednz najwieksza, miec qrewsko zboczona kobiete :p Moj nick? Domyslam sie, ze lubisz pozycje 69:) UWIELBIAM ja:) Jakz jest druga?