Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka-mlodej

Corka i starszy mezczyzna.

Polecane posty

Gość Matka-mlodej

Witam. Od tygodnia borykam sie z roznymi myslami...moja corka (zlosnica,dosc zbuntowana)przedstawila nam swojego chlopaka.Nigdy nikogo nie przyprowadzala do domu(przynajmniej gdy my bylismy).A tu okazuje sie,ze ma mezczyzne w moim wieku!!Facet po 40-stce a moja cora 22.Dopiero widzialam go raz,niby mily,kulturalny...ale jest oszolomiana i przerazona co ta moja Anetka kombinuje?czy ona sie zakochala,czy nam chce na zlosc zrobic?ostatnio sie nie dogadywalysmy,bo znikala na cale noce-dnie,twierdzi ze jest pelnoletnia nie moge ingerowac w jej zycie.Niewiem nawet o co ja zapytac...ma ktos podobny problem?

Gość milosc nie ma metrykiiiiiiiii
Tak, mam faceta 44 lata Ja 23 ale to nie jest problem, wiec daruj córce i nie demonizuj.

Gość ludzie!!!ludzie!!!
o matko patologia pedofil a nie jest przypadkiem kasiasty

Gość Matka-mlodej
A czy ja z tego powodu robie jej problemy?Chcialabym zeby normalnie z nami porozmawiala...nawt niewiem czy ona tym mezczyzna sie nie bawi...!Byl taki grzeczny gdy przyszedl,ze wogole do naszej Niunci mi nie pasuje...ale tez nie odpowiada mi to,ze niewiem co sie z nia dzieje.Znika na kilka dni(bo jest dorosla)...Dlaczego nie chce z niami porozmawiac?

Gość Matka-mlodej
Z kad moge wiedziec czy kasiasty?Nie znam go z nazwiska,z kad jest,jak sie poznali?Wszystko strasznie tajemnicze,a z corka nie potrafie porozmawiac...jak sie do tego zabrac?

Gość gimbuska
proszę pani piszemy (skąd przez S nie Z, to straszny obciach u dorosłych) nie wiem - osobno i w ogóle- również osobno

Gość Ada546
patoligia i w dodatku ortograficzne dno,nie dziwota ,że córka daje dupy

Ty już tu kiedyś byłaś, prowokacjo też w niedzielę:) wymyśl coś lepszego

Gość gimbuska
zkąd oczywiście razem ale prze S SKĄD SKĄD SKĄD SKĄD NIE WIEM NIE WIEM NIE WIEM W OGÓLE W OGÓLE NA OKOŁO NA OKOŁO NIE NAOPKOŁO ITP IDT MAM NADZIEJĘ ŻE POMOGNĘŁAM- ŁADNE SŁOWO, MOJE :d

Gość kcnkdjv
a co ma miec jakiego chłysta popierdółę jakich teraz wielu ? te wszystkie młode z młodymi pozenione sa szczesliwe ? wiek to nie problem wazne ze wolny i sie ozeni i dbac bedzie - tyle

Gość studenciak.
gimbuska jestes jeszcze dziewicą?

Gość kcnkdjv
jak chcesz z nią porozmawiac to rozmawiaj z nią jak kolezanka z kolezanka , inaczej nic sie nie dowiesz .

Gość gimbuska
jestem ale nie rozumiem czemu cię to interesuje i dokładnie, nie dziwię się że dziewczyny wolą starszych skoro rówiesnicy to często dno mentalne i w ogóle :-/

Gość studenciak.
a tak pytam,ładna chociaz jesteś?

Gość Matka-mlodej
Ale was poruszyly moje bledy...nawet nie sadzilam,ze tyle ich robie.Jest to moj pierwzy post na tym forum,ale ze kazdy jest anonimowy i codziennie tysiace sie podobnych rodzi to pewnie mozecie sadzic,ze jestem znudzona pania w niedzielne dni.Niestaty mam problem i mam gdzies te bledy ktore robie.Trace corke,jedna-jedyna ale pomocy nie znajde u obcych ludzi...jedynie jesli ktos to przeczyta i pomoze mi zrozumiec.Polonistka nigdy nie bylam,nie bede ani uczonym czlowiekiem...Wiec jesli kogos tak bardzo to nie gorszy a moze pomoc mi zrozumiec co sie dzieje,co robie zle...to bede wdzieczna.

Gość gimbuska
mezczyzni starej daty radza sobie lepiej z zyciem a mlodzi jakby w ogole sie nie mogli odnalezc w rzeczywistosci, widze po znajomych, swoich i siostry i braci, czesto kobiety sa zaradniejsze, to straszne, chyba zostane lesbijką, zartuje ;-)

Gość kcnkdjv
gimbuska ...zdanie zaczyna sie zawsze z duzej litery - to straszny obciach u młodych

Gość studenciak.
gimbuska ja jestem starej daty,moze poznamy się bliżej w celu niekoniecznie reprodukcyjnym

Gość gererereerer
Zayebalabym starego chooya jakby mi sie za dziecko zabral. Bylby biedny oj bylby. Niech se cuchnace capisko baby w swoim wieku szuka a nie za dzieci sie brac!!!!!!!

Gość studenciak.
ja sram cipką bo jestem hermafrodytą, a Ty? co powiesz o sobie? :)

Gość gimbuska
bardzo ładna ale o seksie nie myślę, bez przesady

Gość matacz,.,.,
co bys zrobił ? mozesz sobie nasarać kupkę na podłogę i biadolic , tyle mozesz zrobic , jest pełnoletnia , ona decyduje kto ją ma

Gość Matka-mlodej
Mi rece opadaja,corka na zwykle pytanie czy to jej chlopak -odpowiada"a co Cie to?"

Gość gimbuska
dziekuje ci za uwage, mam nadzieje ze jak juz bede dojrzala to naucze sie poprawnie pisac :*

Gość studenciak.
bardzo ładna buhaha dja wiem tu same piekności siedzą

Gość matacz,.,.,
bo jak bys odpowiedział ze nic ze fajny i sie usmiechneła , to moze bys jakies wiecej info dostała , a tak czuje ze sie ci to nie podoba , widzi minę , intonacje w glosie , mimikę twarzy to wie co ci lata po głowie i masz odpowiedz

Gość gimbuska
prosze popelniac bledy, na czym mamy sie uczyc? Ja sie ucze poprawiajac te ktore znam, a nie dlatego to robie bo lubie czy chce urazic lub poczuc sie lepsza

Gość Matka-mlodej
mam tak olac ?Swoja corke,krew z krwi?Ktora rodzilam w bulach 26 godzin?Teraz poprostu zapomniec,ze ja mam?Mijac moze na ulicy jak obcego czlowieka?moze czekac na jakas tragedie?bo gdyby ten czlowiek byl godzien zaufania czy nie powinna z nami o nim porozmawiac i go z nami poznac?A tak to czuje sie jakbym byla dla niej nikim

Gość matacz,.,.,
szacunek do tego do ktorego sie zwracasz w pisowni wymaga by Ci było z duzej litery , tego też jeszcze ci brakuje , ja i wielu rzeczy zapewne , ale wytykać komus to potrafisz

Gość Jak wychowałaś tak masz!
Nie wyobrażam sobie żeby nie mieć dobrych relacji z własną córką? Nigdy nie miałam takich problemów,zawsze znalazłam czas dla swoich dzieci żeby z nimi szczerze porozmawiać.Dziś mają swoje rodziny i jestem dumna że mam Wspaniale dzieci!