Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka-mlodej

Corka i starszy mezczyzna.

Polecane posty

Gość matacz,.,.,
Matka , to zaproś ich na kawe ! jak raz odmówią , zapros drugi raz itd. córka musi poczuć , ze akceptujesz te zwiazek , jak ona jest szczesliwa tobie nic do tego ,mozesz jedynie obserwowac i ostroznosc właczyć bo córka moze miec zachwiane baczenie ostroznosci , ale by to uzyskać musisz stac sie jej koleznką

Gość gimbuska
ale wracając do tematu to moja siostra też ma starsego chłopaka i bardzo się to rodzicom nie spodobało, bardzo długo nie akceptowali tego związku, musiało upłynąć wiele lat żeby ich przekonać ale oni tacy są, a nikt za swoje dzieci nie odrobi życia z panią można rozmawiać a z moimi rodzicami absolutnie nie, nie w tym temacie, dziś pewnie dużo się nauczyli - żeby nie oceniać po pozorach, ale było naprawdę ciężko :-)

Gość matacz,.,.,
a co to córka autorki cudowna nie jest ? moze jest codowniejsza od twoich .... nie pisz głupot

Gość matacz,.,.,
gimbuska za długie zdania piszesz . przed "a" stawiamy przecinek

Gość studenciak.
gimbuska ale cipka już domaga się swego, co?

Gość Matka-mlodej
Twierdzisz,ze zle wychowalam corke?Niewiem...nie jestem dumna z obecnej sytuacji...niewiem nawet gdzie sie zgubilysmy,zatracilysmy.Byla cudowna do czasu gdy poszla do liceum,juz zaczelo jej przeszkadzac,ze wchodze jej do pokoju,ze chce aby ubrala czysty swter(gdy ona wolala swoj ulubiony),pierwszy kolczyk w uchach...potem maly tatuaz.A teraz juz sama niewiem

Gość gimbuska
matacz- po wykrzykinu piszemy z duzej litery? Dzięki, spróbuję to zapamiętać, ciężki jest ten nasz język narazie nauczyłam się pisać dwa słowa na krzyż poprawnie ale jak sam widzisz dużo jest do zrobienia no i interpunkcja pada, zdołowama się :( A styl... a niech to wszystko diabeł spali :-/

Gość matacz,.,.,
bo autorytetem stalo sie dla niej srodowisko , a nie Ty - przykre i nader czesto zdarzajace sie .

Gość taka_ładna_ja
Zaproś ją z tym jej "chłopakiem" na obiad czy na kawę i wybadaj jak np.on sie zachowuje albo cos w tym stylu.. skoro corka nie chce z Toba o nim gadac to nic sie zapewne nie dowiesz..

Gość Matka-mlodej
Gdyby ona tylko chciala nam go przedstawiac i spedzic z nami troche czasu!Byli raz...on nawet nie wszedl na zaproszenie do srodka,czekal przed drzwijami gdy ona zabierala czyste ubrania

Gość matacz,.,.,
to dlaczego do niego nie wyszłaś ty ?? miałas go na wyciagniecie reki

Gość gimbuska
Na pewno jest wspaniała, a że zakochana... proszę poczekać i dać jej więcej czasu. A kolczyki są super, tatuaże również i ulubiony sweter, skoro nie śmierdzi :D

Gość matacz,.,.,
gimbuska od "A" sie zdania nie zaczyna :)

Gość złosliwapomarancz
zwiazek jak zwiazek

Gość gimbuska
A czemu? Zamorduję naszą polonistkę! Ja nie chciałam nikogo poprawiać a jedynie grzecznie wyprzedzić innych- was, bo od razu pojechaliście po kobiecie. Z KĄD bardzo razi, działa na was jak przysłowioła płachta na byka, to głupie. Nadal jednak będę się uczyć, także proszę mnie poprawiać ALE BŁAGAM poprawnie, nie róbcie sobie jaj, od tego są kury :*

Gość matacz,.,.,
na co komu stara baba jak takowa zawsze zmierzła przewaznie i na co komu młody chłopak , jak przewaznie niedorajda , albo makowa panienka choc są i inni ...lepsi , ale tych mało i przewaznie zajeci .

Gość Matka-mlodej
Prosilismy go do srodka,on grzecznie odmowil..nie byl niegrzeczny i patrzyl z usmiechem w oczy wiec zlego wrazenia absolutnie nie mamy.Ale na tym sie skoczylo,bo poszlismy do corki aby dopytac co sie dzieje.Ona nie chciala rozmawiac tylko odpowiadalo"o co Ci chodzi?Dorosla jestem""A co Cie to?"Nic jej nie zrobilysmy,niewiem co moze byc nie tak...gdybym miala dojscie do tego mezczyzny,moze on bylby pardziej sklonny pomoc nam zrozumiec:(

Gość Matka-mlodej
mam plan go uwiesc i zrobic trojkacik ja, corka i on ;) co wy na to ? Dodam ze ja bym byla brana analnie ;)

Gość gimbuska
przysłowiowa :D

Gość matacz,.,.,
Was - z duzej litery !

Gość matacz,.,.,
Matka dałas ciała miałas go w zasiegu wyciagnietej reki , nie ze on odmówił , Ty mu pozwoliłas odmówic .

Gość gimbuska
Może córka myśli że mają państwo takie samo zdajnie jak większość ludzi na ten temat? I stąd te rogi, trzeba dać jej czas, proste.

Gość Zaniepokojona mamusiu....
zastanów się czy Twoja córka nie była molestowana, przez np swojego ojca.

Gość Matka-mlodej
juz mnie tak swedzi dziurka na sama mysl o tym trojkacie.... Z/w chcialam piernac ale chyba sie zesralam....

Gość jhkjlp678944
czekal przed drzwijami ------:D:D:D:D --cza mu bylo drzwijami przed gembom zaknonc

Gość alincia
Moja córka wyszła za mąż za faceta starszego od niej o 20 lat.Minęło już 14lat jak są razem i są szczęsliwi. Też miałam wielki stres,ze zmarnuje sobie młodośc, ze bedzie sie opiekować starcem itp. Ale nic takiego nie ma miejsca. On bardzo dba o siebie, nie wspominając, że ona jest przez niego uwielbiana. Maja 10 letniego syna i oby tak dalej.Nie martw się na zapas, bo szkoda twojego zdrowia, Co ma być to będzie .Za nią życia nie przeżyjesz. Głowa do góry.

Gość Matka-mlodej
Molestowana nie byla,ani przez ojca ani nikogo innego.Gdy tylko poszla do liceum zaczely sie klopoty i ciezko zaczelysmy sie dogadywac bo ja innaczej wyobrazalam sobie jej dorastanie.Duzo jej bylo wolno i mialam do niej zbyt duze zaufanie co kilkanascie razy powodowalo,ze nie ladnie sie do siebie zwracalysmy.Gdybym mogla cofnac czas,duzo bym zmienila,wiece bym cofnela.Co zrobic i jak sprawdzic czy ona sobie zycia nie marnuje:-(

Gość matacz,.,.,
obserwowac .... zapraszac , jak on bedzie unikał kontaktów znaczy sie nie jest dobrze

Gość Matka-mlodej
NIe dojde do niej...nawet zastanawialam sie czy moze to jakos prawnie zalatwic!MOja corka calkowiecie sie zminila,nie oceniamy jej,nie krytykujemy(chcemy poznac tego mezczyzne)ale ona sie odseperowala absolutnie.Jestem zalamana

Gość Matka-mlodej
czy ona moze poprostu tak nas sie wyrzec?Przestac sie nami interesowac,jesli my sie tak martwimy?dzieci sa bezlitosne:(