Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie i jeszcze raz NIE

Najdziwniejsze upodobania żywieniowe

Polecane posty

Gość nie i jeszcze raz NIE

Jakie macie najdziwniejsze upodobania żywieniowe? Ja miałam kiedyś koleżankę, która jadła chleb z masłem i cukrem. Dla mnie to dziwne połączenie i jakoś nigdy nie dałam się jej namówić na spróbowanie.

Gość Perr gassle
Pasztet z borówkami - wiele osób dziwnie na mnie patrzy, jak to jem :D kanapki z żółtym serem i musztardą - uwielbiam!

Gość kuro-patwa
Mój chłopak je placki ziemniaczane z dżemem :/ Dla mnie to nieapetyczne :/

Gość taka_ładna_ja
ja kiedys jadlam kanapki z nutella i ogorkiem kiszonym, kanapki z serem i dżemem truskawkowym i rzodkiewki z miodem.. hehe, ale to kiedys bylo za małolata, teraz pewnie nie dała bym rady..

Gość kuro-patwa
No i oczywiście kanapki z zimną jajecznicą nie pojmuję, jak ludzie mogą to jeść.

Gość gimbuska
Znam i też nie lubiłam za to moi bracia bardzo, bleeee Ja chyba nie mam żadnych :-/ Dziwią się że nie jem chipsów, że nie chodzę do Maca etc ale żeby jeść coś dziwnego.... rzodkiewki gotowane są pyszne, koktajle owocowe z olejem lnianym, ale to smaczne i pasuje choć olej może przerazić. Lubię inne potrawy od domowników, powszechna kuchnia w ogóle mi nie gra.

Gość tytłana
Do obiadu lubię sałatę z ogórkiem, śmietaną i cukrem. Mój mąż nigdy nawet nie spróbował, uważa, że to obrzydliwe zestawienie :D

Gość gimbuska
O! Kanapki z owocami są pyszne.

Gość Musztarde francuska jem
ze sloika lyzkami. Jem: brokul zapiekany z zoltym serem, krewetki gotowane z cebula, zupe z dyni z gram masala, salatke oliwki + suszone pomidory + ser solankowy + ser wedzony + ogorek kiszony, jogurt naturalny z cynamonem, jogurt naturalny z platkami kokosowymi i migdalami, rucole ze smietana, jablkiem i borowkami, o pasztetach ze sliwkami nie wspomne Albo salatka jajko na twardo + ogorek kiszony + dynia + jablko + oliwki

Gość rfrgf
ja też kiedyś jadłam chleb z masłem i cukrem,nawet dobre

Lubie tez kielbase podwedzana, taka twarda, w miodzie gryczanym :D Zaden ze znajomych nie odwazyl sie sprobowac

Gość +rh+
Kiedys, jako małolata miałam koleżankę, u której na kolację matka podała kiedyś MÓŻDŻki. Jezu,jak ja sie bałam, że będę musiała to jeść :/ Na szczęście zwiałam, zanim jej matka postawiła to na stole :/

Gość gimbuska
Oj tez uwielbiam musztardę, mogłabym jeść słoikami i brokuły z czosnkiem, słonecznikiem i olejem lnianym lub camembertem mmmm

Gość kariuszka
Musztarde łyżkami? :D Hardkor :D

Gość gimbuska
Fuuu ale ludzie lubia, mozgi, jezyki, zoladki.... A kielbasa z miodem gryczanym calkiem fajna, sprobowalabym.

Ale tylko francuska, gorczyca zajebiscie strzela w zebach

Sprobuj, o dziwo mieso i miod pasuja. Tyle ze mi najbardziej wedzone mieso, ale kiedys widzialam przepis na skrzydelka kurczaka w miodzie

Gość iqwhuaq83
Mnie zawsze dziwi, że są ludzie, którzy do wszystkiego dodają keczup, widziałam już - jajecznice z keczupem, ziemniaki z keczupem, chleb ze smalcem i keczupem, ogorki z keczupem, ryż z sosem i keczupem- dla mnie to dziwne zestawy.

Gość iqwhuaq83
I frytki z majonezem!!

Gość gimbuska
Chętnie a jesli chodzi o jajowke z keczapem to fuuuj Jak bylam dzieckiem zrobilam taka i nie dalo sie zjesc, ale ludzie maja dziwne smaki :D Ja rowniez wyjadam musztarde francuska, ostatnio roleski zrobil france i pyszna, lepsza od kamisa czy jak jej tam ;-)

jajecznice z papryka jem a frytki z sosem czosnkowym

Gość kannna
ja lubię bułki z serem i bananem ;-) biały ser z dżemem truskawkowym, pierogi ruskie z cukrem.

A pierogi ruskie z kielbasa :D

Gość taka_ładna_ja
kiedys tez potrafiłam margaryne jesc łyżeczką ;P

Gość Łącze wszystko ze wszystkim
I wszystko jest ok. Ja Poprostu jestem koneserem :) Z takich extremalnych : Anchovy z brxoskwinia Łosoś pieczony z truskawkami i Brazylia Krewetki z mango i chili

Gość mis jak pys
Ja lubie tosty z serem pleśniowym,zamiast żółtego i do tego kefir.

Gość Olliwanda:)
Słuchajcie, moja współlokatorka jada zupę pomidorową z .... CUKREM!!!

Gość gimbuska
Tosty też często z camembertem robię, znaczy się sandwiche ;-) Wczoraj zrobiłam sobie makaron z cukiniiiii z sosem pieczarkowym i to było pyszne!

Gość gimbuska
Dla mnie dziwne było słodzenie herbaty innej niż czarna. Fuuu Zupa z cukrem, ciekawe. Chleb z musztardą pyszny jest, lub samym majonezem, ale to są specjały z dziecństwa, jak nie miałam co jeść :P

Gość ona-bez-
-chleb z ogórkiem i miodem -naleśniki z boczkiem i cebulą -Kocham majonez. Moge łyżkami jeść i dodaję do wszystkiego, do frytek, do sałatek, do kanapek, mniam!