Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie i jeszcze raz NIE

Najdziwniejsze upodobania żywieniowe

Polecane posty

Gość ktoś z forum
moja matka miesza sałate z octem , cukrem, śmietaną i mlekiem obżydliwość! Ja sałate łącze z oliwkami, oliwą , pomidorami i kukurydzą w puszce, i ze szpinakiem listnym

Gość gość
A ja do rosołu leję keczupu ,aż jest cały czerwony i prawie smakuje jak pomidorówka :)

Gość gość
ja jem kredę do tablicy :D SERIO :)

Gość ktoś z forum
ciekawostka : Kaszuby i Kujawy robią mizerię słodką z cukrem Natomiast dolna część Wielkopolski mizerię łączą z solą (słoną mizerię robią)

Gość ktoś z forum
uwielbiam fasolkę zieloną z Kwidzynia w słoiku odcedzić i połączyć z surową cebulą octem i oliwą z oliwek

Gość Alutelka
Ja uwielbiam pierogi z mięsem albo ruskie z solą,pieprzem,wegetą,tabasco i maggi.:D Pycha.:* Jak mnie napadnie,to paluszki słone z Nutellą albo z jabłkiem na zmianę. Do schabowych i smażonej rybki biorę ketchup i/albo musztardę. I awanturkę,ale to chyba dość popularne.. makrela albo szprotki z cebulką i twarożkiem.. plus sól i pieprz;) Mój wujek uwielbia rosół z ziemniakami, a znajomy je kanapki z masłem i bananem. Natomiast nienawidzę chleba z białym serkiem/twarożkiem i z cukrem! No dla mnie ohyda!! Ble...

Gość gość
wiecie co niektorzy co wymieniaja jakie niezwykle polaczenia wcale nie sa niezwykle tylko w polsce tak sie nie je ale to do siebie pasuje. niezwykle polaczenia to dzem i sledz anie warzywa z olejem to do musztrady francuskiej

Gość olqa polqa
No wiec ja lubie sobie owinąc batonik pierrot lub bajeczny kawałkiem sera gouda lub edamski i taki batonowo-serowy rulon zjeśc ;D

Ja swego czasu jadałam takie zestawy:) 1.czeakolada o smaku pomarańczowym do tego chipsy solone na raz:) 2.śledź w śmietanie z czekoladą również pomarańczową :) Pycha :) Cud,że się nie porzygałam :D