Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie i jeszcze raz NIE

Najdziwniejsze upodobania żywieniowe

Polecane posty

Gość a ja taka paste do pieczywa
ryba w sosie pomidorowym z puszki rozgnieciona z twarogiem, do tego ewentualnie ogorek swiezy lub rzodkiewka, szczypiorek, mniaaam ;)

Gość Uwielbiam oliwki
Ostatnio często robie łososia z piekarnika i do tego Chrzan wymieszany z majonezem . Albo pieczony z winogronami , A już tunczyka z puszki uwielbiam w towarzystwie ananasa szczypiorku i majonezu

Gość mój małżonek
zrobił mi raz na kolację urodzinową polędwiczki wieprzowe w sosie balsamiczno-truskawkowym :) zaskoczył mnie tym absolutnie, bo bardzo rzadko gotuje, ale było pyszne :D

Gość ja np lubie
chleb z maslem i cukrem chleb posmarowany keczupem czy musztarda, aa albo koncentratem pomidorowym i do tego kiszone ogorki kopytka np ze smietana homogenizowana

Gość fajnie bardzo
piszcie dalej

Gość hhfcfcfchf
frytki z majonezem też uwielbiam,to na pewno normalne bo w KFC dostałam do frytek sos majonezowy i właśnie stąd mi się to w ogóle wzięło uwielbiam rozpuszczony ser żółty,czy to przy gotowaniu czy smażeniu czy pieczeniu,dlatego dodaje taki ser do warzyw na patelnię,do ryby spróbuję banany z serem bo brzmi to zachęcająco uwielbiam na wielkanoc jeść babkę drożdżową z masłem szynką lub wędzonym serem i chrzanem,mniam jajka na twardo i sadzone z ketchupem ryz z bitą śmietaną jabłkami i cynamonem żółty ser z dźemem płatki z mlekiem słodzę herbaty czarnej nie słodzę chleb smarowany majonezem lub chrzanem zamiast masła jogurt z miętą ser wędzony z miętą uwielbiam mieszać słodkie z kwaśnym,np. pogryzać na zmianę ser pleśniowy i czekoladki rosół z uszkami co mnie zszokowało to jak moja koleżanka jadła przy mnie makaron z maggi..tak jak zupę,po prostu zupa z maggi i makaron,samo zdrowie ;/

Gość hhfcfcfchf
chleb z wedliną i musztardą chipsy z lodami :P najlepiej smakują z truskawkowymi

Gość hhfcfcfchf
oczywiscie nie mieszamy tych chpisow z lodami bo by sie rozmiekczyly tylko maczamy po jednym chipsie tak jak w jakimś sosie paluszki podobnie jak chipsy i krakersy

Gość xchg
ja tez musztarde jem prosto ze sloika, ale chrzanowa :) chrzan tez wyzeram i nesquicka w proszku

A ja uwielbiam śledzia lekko solonego z jogurtem ze zbożami-pyszotka i do tego ryż curry :)

Gość tygrysica..
mocno słodzę surówki bo lubię słodko kwaśne smaki pomidorową słodzę prawie jak herbatę 2 łyżeczki na kubek Cukruję tez sałatę w śmietanie w proporcjach większych niż herbatę Mocno słodzę tez sałatkę jarzynową z majonezem-dzięki temu to wszystko jest smaczne bo bez cukru jest poprostu niezjadalne. Jak keczup do mięs to tylko z musztardą a jak do frytek to bez. Gdyby nie inni członkowie rodziny dodawałabym ananasa do wszystkiego co jest slone i kwaśne. Nie lubie korzennych mocno przyprawionych potraw nie cierpię sosu pomidorowego bez mojej ukochanej słodyczy i kwaskowatości. Mogę pić wódkę i zagryzać tortem z bitą śmietana-ktoś tak potrafi?

Gość Pizzzzzzaaa
Lubię pizze z kurczakiem szynką salami bananem papryką ananasem cebula żółtym serem pomidorem mogą być też mandarynki do tego kechup.

Gość Pesymistyczna
U mnie mama jada chleb + smalec+ cukier -.- Nie wiem jak w ogóle można jeść smalec.Bo ogólnie chleb , z cukrem polany wodą lub mlekiem jest super. Potrafi zjeść też surową słoninę , czy surowego mięsa schabowego (co zostaje z tłuczenia)... Ja nie łączę składników , które do siebie nie pasują. Jedyny dziwny mój nawyk to , to że czasami jadam frytki +chleb/bułka z masłem (albo bez masła). Jak ruskie ^^ O.o

Gość Napisz co do siebie nie pasuje
Chce to wiedziec :D

kanapka z rozdrobnionym tunczykiem i na to majonez,i sóóóóóóóól. kanapka z pasta jajeczna,na to dodatkowy majonez, i DELIKATA Podsmazane pokrojone w plasterki frankfurterki, z ketchupem,posypane zoltym serem frytki z delikata i majonezem,ale to standard Zaraz sie glodna zrobie :) Musztarde sarepska zjadam palcem ze sloika:D:D:D Mniam:D:D:D

Gość Frytki ze śmietaną!!
I ogórki korniszony z majonezem!

Gość biedny bardzo
KIedys na kolonii w Czechosłowacji podali kanapki z surową marchewką. Dziwne to było.

Gość moje skrzywienia
ja uwielbiam ocet balsamiczny, potrafię wypić cała butelkę 0,5 litra ostatnio jadam śledzia marynowanego w śmietanie z cebulą i brzoskwiniami z puszki chleb z koncentratem pomidorowym cebulą i maggi

ja kiedyś jadłam paluszki słone i maczałam je sobie w maśle :P lubiłam też chleb z pasztetem - każdą kanapkę polewałam łyżeczką słodkiej herbaty - wiem chore :D ale dawno tak nie jadłam no a teraz to już w ogóle, bo przeszłam na dietę zgodną z grupą krwi i skończyły się takie "dobroty"

musztarde polska jak uda mi sie kupic, jem jak nutelle ;) lubie podjadac kostki rosolowe, lubie chleb z przecierem pomidorowym i cebulka ostatnio zasmakowaly mi gotowane slimaki, uwielbiam paste z kraba a raczej z jego jaj i odchodow - pychotka

Gość mrrrrrr3241
ja kiedyś jadłam chleb posmarowany koncenrtatem pomidorowym, ludzie w pracy dziwnie się na mnie patrzyli:):)

Nie widzę nic dziwnego w dodaniu szczypty soli do zupy mlecznej, nie jest wtedy takie mdłe, a do pomidorowej też dodaję trochę cukru. Ma wtedy lepszy smak. Jak robię mizerię, to dodaję do niej trochę soli, cukru, pieprzu i kwasku cytrynowego. Kiedyś koleżanka opowiadała, jak jej babcia zrobiła advocata i wyszedł taki gęsty, że jadła go z chlebem, jak kanapki. Bleee

Gość zarelko
kaczka z malinami!

A prubowaliście kiedyś rzodkiewnika? Moja babcia zawsze robi, dobra zópa. Albo kiszona marchewka w occie z kanapkom z masłem orzechowym, szynką, serkiem truskawkowym z pomidorem i surowym jajkiem :) Bardzo dobre. A moje ulubione danie to surowe pieczarki z makaronem i cukrem!! Muwie wam pycha!

Gość ktoś z forum
ja uwielbiam pieczone w piekarniku piersi kurczaka + ananas. Kiedyś w programie M. Gesler widziałam Hindusa łączącego smażoną cebule z surowym granatem i imbirem. Twierdził że takie połączenie w kuchni Indyjskiej jest normalne