Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonnaa

Mialam cc i moje życie intymne legło w gruzach :((

Polecane posty

Gość lukuczka
zapraszam Cię na forum a tacierzyństwie, tam możesz wylewać swe żale do oporu;/ ja rozumiem, że coś może kogoś brzydzić, to ludzkie uczucie, jednak sam napisałeś, że gdyby to była osoba bliska to nawet posprzątałbyś te "obesrane majty". A mąż, jest właśnie dla żony tą bliską osobą i na odwrót, dlatego powinien postarać się opanować obrzydzenie, gdyby kochał żonę i chciał coś z tym zrobić mógłby ją grzecznie poprosić o zalepianie blizny plastrem przed stosunkiem lub seks w seksownym wdzianku, który by tę bliznę zakrywał. Jednak z tego co pisze autorka, o oddalaniu się, wnioskuję, że jej mąż nie ma dobrych chęci. Bo dobre chęci to rozwiązywanie problemów przez spokojną rozmowę. Na wszystko jest jakiś sposób.

Gość lukuczka
ps. piernik do wiatraka ma mąkę i to, że wiatrak może się zawsze rozpierniczyć:*

Gość lp678944
jak ci tak przeszkadza to mozesz zalozyc jakas sexy koszulke, po jakims czasie mozna plastycznie usunac i smaruj mascia na blizny-zlagodzi- maz powinien cie podtrzymac na duchu nie uciekac:O gdyby on mial blizne powypadkowa tez bys sie brzydzila? porozmawiaj z nim

Gość ilonnaa
Ale podczas seksu na rękę się nie patrzy tylko na brzuch właśnie i zamiast podniecać taki widok przeraża :(( Smaruję tego potwora maścią silikonową ale póki co nie ma efektów a wycinac tego nie ma sensu bo odrośnie jeszcze większe. Nawet mnie zwykłe majtki obcierają. Oglądałam sobie właśnie zdjęcia na jakimś forum i tam kobiety mają ledwie widoczne kreseczki, tak mnie to zdołowało że aż płakac się chce.

Gość mbSDMCBBscs
tosz to samo pisze , a ty nie umiesz czytac z zrozumieniem , kikut zakryty nie bedzie obrzydzał , tak samo wspomniany bliznowiec o tym pisze o tym ze nie nalezy sie dziwic ze cos kogoś obrzydza ja to widzi , sek w tym by nie widział

Gość asgkkagx
iloona mój sie na brzuch nie patrzy tylko na cycki... Dla mnie niesypianie z żoną/mężem bo się nabawił jakiegoś deficytu to dziecinada. Na miejscu autorki rozwiodłabym się, skurwielowi odebrała dziecko i zrobiła zabiegi laserowe (które super usuwają blizny).

Gość lukuczka
czytam ze zrozumieniem, jednak nie przywiązuję uwagi to wypowiedzi kogoś kto anonimowo nazywa mnie popier.... takich anonimowych chojraków to w internecie na pęczki.

Gość mbSDMCBBscs
piernik do wiatraka ma mąkę ???? :) mylisz wiatrak z młynem kochana

Gość mbSDMCBBscs
a ty to jestes niby nie anonimowa ? pisze jak do ludzi , a wychodzi ze dzieci w przedszkolu lepiej kumają a ty jak chcesz sie rozwodzic bo cos sie wydarzyło i cos obrzydza to prosze bardzo a o zabraniu dziecka mozesz tylko pomarzyc o tym nie ty decydujesz na szczescie

Gość lukuczka
błyskotliwych wypowiedzi ciąg dalszy:* poprawiłeś mi swoją głupotą humor na cały wieczór. To była ironia, a nie fakt zaczerpnięty z encyklopedii PWN:-D autorko: byłaś z tym u lekarza? ale wiesz, specjalisty, a nie rodzinnego, co spojrzy i powie "zagoi się"...

Gość lukuczka
Piszę anonimowo, lecz nie obrażam ludzi. Jeśli będę wypowiadać się w ważnej sprawie, podpiszę się imieniem i nazwiskiem.

Gość mbSDMCBBscs
jak ty jestes w stanie ocenic moja głupotę na podstawie wypowiedzi do tej pory wystepujacych ? gratuluje tylko nie wiem czego :)

Gość mbSDMCBBscs
a ja nazywam ludzi po imieniu - bo dla mnie idiotką jest ktos kto nie rozumie ze kogos cos może obrzydzac .

Gość gwiazdeczkatwoja
ilonaa czasem cena za bycie matką jest bardzo wysoka, ale najwyższą cenę płacą kobiety które z jakichś przyczyn nigdy nie będą nazywane matkami .. nikt do nich tak nie powie... i to jest nieszczęście i problem nie do przebolenia...

Gość mbSDMCBBscs
jak nie powie , a adopcja ?

Gość co to za maz
Twoj maz to egoista hoooj do kwadratu. Ja jestem po dwoch porodach naturalnych z nacieciem i blizn nie mam na dole. Miałam tez operacje na otwartej macicy z powodu miesniaka i mam spora blizne na łonie. Dodam ze po operacji zakazili mnie gronkowcem w szpitalu i pod rana była ropa przy zdjeciu szwow miałam ponowne naciecie na 4 cm bez znieczulenia, ktorego juz nie zaszyli bo ropa musiała miec wylot. Codziennie wkładałam w dziure strzykawke i musiałam płukac rane.Maz pomagał mi sie ubierac, myc czasem zmieniał opatrunki i sie nie brzydził. I z seksem u nas wszystko gra. Czasem całuje mnie w blizny. Był tez przy porodzie. Jest bardzo czuły i wrazliwy i mimo to był ze mna i nigdy nic nie powiedział złego. Wrecz przeciwnie wspierał mnie bardzo.

Gość lukuczka
anonimowe wyżywanie się na ludziach w internecie wyzywając ich wulgaryzmami- to dla mnie głupota:-). nie czytasz moich wypowiedzi chyba, napisałam wyżej, że rozumiem, że kogoś coś brzydzi, ale zawsze jest jakieś wyjście.

Gość lp678944
ilonna porozmawiaj z lekarzem, zabiegi laserowe daja dobre efekty

Gość ilonnaa
Lekarz każe czekac bo wycięcie tylko pogorszy sprawę. Mówi że za rok, dwa ta blizna zrobi się płaska ale na zawsze pozostanie szeroka, nie będe miała niteczki. Myślę, czy by kiedyś nie pokryć tego tatuażem, żeby nie oglądać i nie przypominac sobie tego koszmaru.

Gość mbSDMCBBscs
to tez ciebie zapewne nie wyzwałem , nazwałem , a powyzej znowu jakas pinda pisze co pisze i jej meza wyzywa od hooji bo jej maż sie nie brzydzi , nosz głupia , czy nie , jak myslisz ?

Gość sdfgh
dziwne masz cięcie, już od bardzo dawna nie robią cc wzdłuż brzucha!!!! teraz robią tylko w poprzek!!!! ludzie maja duz wieksze problemy, ciesz sie ze zyjesz i mozesz wychowywac swoje dziecko, inne nie maja tyle szczescia.....

Gość mbSDMCBBscs
po pierwsze samej autorki ta blizna brzydzi , a wy sie tu na mezu spinacie tlaczego ja nikt nie wyzwie tylko jej meza ?

Gość mabelinka
na bliznowcach nie wolno tatoo robić

Gość lukuczka
Myślę, że świat pełen jest wulgaryzmów, dlatego ich nie używam. Jeśli wchodzę na forum, to po to by komuś doradzić, pomóc, ale nie oczekuję, że ktoś z tej pomocy skorzysta. Jeśli chodzi o wpis powyżej, ja nie nazwałabym go (mężą autorki) w ten sposób. Mogłam napisać, że jest nedojrzały opierając się na faktach opisanych przez autorkę. Co nie znaczy, że jest niedojrzały w rzeczywistości, gdyż nie znam chłopa, i nie miałam okazji przeczytać jego wypowiedzi na ten temat.

Gość mabelinka
kurde.. miałas ciecie w pionie??? z tego co wiem to w poziomie rżną a nie w pionie, np u mnie to w poziomie jest

Gość ja mialam dwa ciecia w pionie
ale to bylo dawno temu , tez mialam brzydka blizne , zczasem sie jakos to wszystko wchlonelo , teraz jest ok.

Gość mbSDMCBBscs
jest nie dojrzały bo nie lubi np. kalafioru , a widok zygowin go obrzydza ...? w ten sam sposób moze na niego działac ów bliznowiec , na to on nie ma wpływu tak po prostu działa jego organizm na zarejestrowane pzrez zmysł wzroku "rzeczy"

Gość o ja pitolę, znowu prawik!!
mbSDMCBBscs PRAWIK DAJ JUŻ SPOKÓJ! kobietę w bieliźnie widziałeś jedynie na plakatach i być może na basenie, więc nie wypowiadaj się o łóżkowych sprawach damsko-męskich. A każdej kobiecie brzydzącej się blizny po cc polecam tatuaż :D.

Gość mbSDMCBBscs
ja sie nie wypowiadam oslico na temat łokowych spraw ja pisze o obrzydzeniu

Gość mbSDMCBBscs
tatuaz tylko uwidoczni owa blizne