Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjiakal

Jutro znowu do pracy.,..ale mi sie nie chce:( komu jeszcze?

Polecane posty

Gość jjiakal

mam doła z tego powodu:(

Gość mi srednio tez
ale mam placone jak jestem a jak mnie nie ma to nie placa 12godzin jutro

Gość ja dzisiaj i wczoraj
tyrałam:( I teraz piję drugie piwo, a mam ochotę na trecie, tylko nie wiem, czy wstanę. Nawet paznokci sobie nie zrobiłam, bo mi się już nie chce:( Tydzień temu też cały weekend pracowałam:( Ale wakacje planuję, że hoho... Prywatna kurde inicjatywa:(:)

a ja ci zazdroszcze! fajnie jest isc do pracy! ja siedze w domu bo urodziłam nie dawno, ale teraz cudownie wspominam te wyjscia do pracy

mi sie nie chce, bo jutro mam otwarcie trudnego zapytania, potem negocjacje, pół dnia będę się z tym babrać, jeszcze umowy nie wymyśliłam, a też musze się do zakupu przygotować, bo we wtorek powinnam jechać do tego zaraziłam się smarkami od młodego i na lekach jestem, wszystko mnie boli i z nosa się leje nie znoszę chorować, od razu dopada mnie zgnilizna moralna paznokci nie pomalowałam i nie pomaluję, juz mi sie nic nie chce łyknę leki i idę spać...

mi się nie chce bo pracuje w centrum medycznym i jutro znowu ma przyjść taki popierdolony psychicznie pacjent :-O

Gość a dobrze chociaz zarabiacie
?

chujowo :-O jestem w trakcie poszukiwań innej pracy bo za tyle nerwów to powinnam większą kase brać :-O Tyle , że z pracą marnie :-O