Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grawitacyjnasilapodtrzymuje

Mrowienie stop,po raz kolejny,pomocy dziewczyny!!!

Polecane posty

pisalam jakis tydzien temu,ale nadal mam problem, od dobrych paru dni,jakos ok.10 mrowia mi stopy,prawa i lewa,czasem tylko prawa. Wzielam dzisiaj 4ta tabletke magnezu (300mg magnezu+300mg potasu,1 tabletka na dzien wg ulotki), myslalam,ze to brak magnezu,czesto mi sie to zdarza, Pale, okolo paczki dziennie,pije 2 kawy dziennie,rozpuszczalne, i biore doustna antykoncepcje, moj gin kazal brac magnez i dalej wg planu antykoncepcje, jestem w polowie opakowania. Nie mam jak isc do lekarza,dlatego szukam u Was porady,co to moze byc. Stopy maja normalny kolor,nie sa zimne,tylko mrowia,staram sie wiecej ruszac,malo siedziec, jak leze to macham nimi, jakies cwiczenia wykonuje,ale nic to nie pomaga. Za kazda pomoc bede wdzieczna.

Gość ora et laoboro
ja tak miałam jak wdepnełam w jadowitego owada w Turcji...myslalam ze umre,ale po 2 dniach minelo

Jeśli nie masz czasu iść z tym do lekarza, to albo nic Ci nie jest, albo nie masz wyobraźni. Napewno pomogłaby Ci amputacja stóp w domowych warunkach. Brak mi słów, na forum internetowym szukać porady... Raka też tu leczą???

nie napisalam,ze nie mam czasu, tylko nie mam mozliwosci, jezeli tego nie rozumiesz to trudno. Lepiej zapytac,bo byc moze ktos mial podobny problem. Waz mnie nie ugryzl:D:D:D