Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anetucha123456

Ile przytylyscie w ciazy i po jakim czasie weszlyscie w swoje jeansy?

Polecane posty

Gość W pierwszej
ciąży 11kg,w drugiej 7kg,w trzeciej 9kg.Zawsze wchodziłam w ciuchy sprzed ciąży od razu:D

odezwała się xxxl modelka Jagoda, co krytykuje szczupłą dziewczyne w ciąży :O Tamiła wyglądasz super, gratuluję ciąży :) jagódko grunt, że ty w tych futrach z jenota wyglądasz jak rasowa chłopka pańszczyźniana z buraczanymi licami i widłami w ręku :D

Gość fikumikkku
ja przytyłam bardzo dużo podczas ciąży 25 kg, (i tutaj będą niedowiarki, ale to czysta prawda) w 3 miesiącu po porodzie ważyłam jeszcze mniej o 6 kg niż przed porodem i tak się waga trzyma do dziś :)

wow dziewczyny gratulacje ;) mam nadzieje, ze mi szybko zejdzie! ogladam wlasnie porody w angielskiej telewizji i od samego ich krzyku zaczal mnie bolec brzuch :D 36 tyg 5 dni a ja chce juz rodzic!!!!

ja przytyłam 13 kilo w ciazy.. w ostatnich dwóch miesiacach jak piłka zaczeła opadac to ciazówki nosiłam a ze szpitala wyszłam w starych spodniach.. tuz po porodzie miałam tylko kilogram do przodu..

Gość kasiakaska_
przed ciaza 52kg w ciazy 85kg.. (33 na +) zaraz po cc -17kg.. pół roku pozniej 52kg ;) i nie jestem z tych co piszabajki :) po prostu taka moja natura .. :)

kasiakaska_ ty szczesciaro!! :D ja na pewno dam znac ile mi zajelo, jak narazie 17 kg na + ;/ ale dupe mam wielką! a przed ciaza nosilam rozmiar 38

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja przytyłam 18 kg. Po tygodniu jak wyszłam ze szpitala nie było już 9. Następny tydzień następne 9 kg.

Gość mama to ja
Ja w 1 ciazy przytylam sporo ,przed ciaza 40 do porodu 57.ale okolo 3 mies.po porodzie wazylam juz 41kg:),w 2 ciazy przytylam 10 kg co zgubilam znowu za okolo 3 mies.teraz jestem w 3 ciazy w 4 miesiacu i waze 43kg.przytylam nie cale 2 kg

Gość przytylam 11 kg
a spodnie zalozylam po 10 dniach po porodzie.

Gość oshimoto
jagoda - wyd bajesz się być wrednym zakompleksionym paszczurem, kto Ci dziecko zrobi(ł)?

Gość z teściową na wojennej ścieżce
Waga przed 55kg waga w dniu porodu 64kg wzrost 162cm waga w dniu wyjścia ze szpitala 58kg i mieściłam się już w swoje spodnie. Do wagi sprzed ciąży wróciłam po jakichś kilku tygodniach-nie ważyłam się po prostu jak zakładałam spodnie to nie były na styk tylko luźne. Miałam cc,nie karmiłam piersią.

Wazylam 54 kg przed ciaza. Przytylam 15 kg, ale wszystko poszlo w brzuch. Swoje przedciazowe jeansy przymierzylam 2 tyg po porodzie i byly ok tylko bardzo opiete. Miesiac po porodzie wazyam 51 kg. ta waga utrzymala sie przez kilka mies po czym wrocila do 54 kg. szkoda tylko ze piersi spadly o rozmiar w dol i w ogole w dol spadly buuu :( :O

Gość ona temu winna..pucio
przed ciaza wazylam 55 kg przy 166;) W ciazy przed porodem ok.73 kg, teraz 6 tyg.po porodzie waze 61-62 kg i od tyg.mieszcze sie w swoje stare jeansy..ale zawsze mialam waskie biodra, szczuple nogi i mala dupke, no a z gora troche inaczej..bluzek jeszcze nie dopinam szczegolnie w biuscie..zawsze mialam spore piersi ale teraz z 80C/D zrobilo sie 85F..;P No i jeszcze troche brzucha mi zostalo..ale pomalu pomalu..

Gość tak z ciekwosci
w ciąży przytyłam 20 kg.. Córka ma 20 miesięcy i w sumie dopiero teraz wróciłam do dawnej wagi. Kosztowało mnie to wiele wysiłku ...dietka+ ćwiczenia.

Gość przytyłam 13,5 kg
startowałam z wagą 54 przy 168cm, teraz 3 mies po porodzie mam jeszcze plus 4kg, ale na razie nic z tym nie robię. Przytyłam wszędzie po trochu plus brzuch. W 3 tyg po porodzie wskoczyłam w stare jeansy, ale sporo do ideału mi brakuje, skóry jakos dużo, na szczęście nie mam rozstępów. Jedyny plus, to nieziemski biust :) (karmię). Myslę, ze tycie i wracanie do formy, to bardzo indywidualna sprawa organizmu. Moja mama przytyła ponad 30kg, dlatego ja się pilnowałam, ale tylko nie jadłam słodyczy.