Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulenieczkalala

Czy to może być ciąża????

Polecane posty

Gość ulenieczkalala

Hej,od jakiegoś czasu coś dziwnego się ze mną dzieje...Zacznę najpierw od tego,że od momentu kiedy pierwszy raz dostałam miesiączkę trwała ona 7 dni,później po braniu tabletek antykoncepcyjnych skróciła się do 4ech(nie biorę już ich od paru lat),kiedy dostałam zapalenia jajników znów powróciła do 7dni i trwała tyle przez dłuższy czas(zawsze pojawiała się co 28dni czy trwała 7 czy 4).Podczas stosunku z partnerem nie uważamy na to czy zajdę w ciąże,także dochodzi we mnie.Okres miałam 26września no i ...właśnie znów miesiączka się skróciła do 4ech dni,nie był obfity,no może delikatnie więcej leciało w ten pierwszy dzień ale 3-4 to już praktycznie niczego nie było.Po tym jak wszystko się zakończyło na drugi dzień w podbrzuszu odczułam takie same bóle jakbym miała znów dostać miesiączki.Piersi mnie nie bolą codziennie,a co jakiś czas i są to tylko sutki ,brodawek nie mam przyciemnionych i dla mnie nie wydają się jakieś pełniejsze,zaparć aktualnie nie mam ale zdarzało się,że załatwiałam potrzebę na 3dzień.Pojawiły się dziwne mdłości,zaczęły mi przeszkadzać delikatnie zapachy.Dodam,że kochałam się ostatni raz z partnerem miesiąc temu.

Gość Perw mobilna
Już wyjmuję szklaną kulę! :classic_cool:

Gość ulenieczkalala
daruj sobie :D

Gość Perw mobilna
Widzę bliźnięta. :classic_cool:

Gość ulenieczkalala
rozumiem,że nikogo normalnego tutaj nie znajdę...

Gość Perw mobilna
Tępa jesteś i tyle. Myślisz, że na podstawie tych niby objawów ktoś Ci napisze, że jesteś lub nie jesteś w ciąży? Skoro ruchasz się bez zabezpieczenia to możliwość ciąży jest. Zrób test zamiast zadawać debilne pytania. Dobranoc. 🖐️