Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tam lubię ją

Lubicie Martynę Wojciechowską?

Polecane posty

Gość ja tam lubię ją

Ja jej kiedyś nie lubiłam, ale te programy - Na krańcu świata - są naprawdę świetne i mądre. Co myślicie?

ja ją lubiłam i lubię ma dobre serce, jest inteligentna i mądra dla mnie - jest ok

Gość ja tam lubię ją
NO właśnie,a pytam, bo spotkałam sie wiele razy z komentarzami z których wynika, że ludzie jej nie lubią. NIe kumam czemu ;/

Gość ja tam lubię ją
Ma córkę )

Gość Muminki są the best
Nie lubię jej a jej programy uważam za debilne i pelne nieprawdziwych informacji.

Gość ja tam lubię ją
za debilne i pelne nieprawdziwych informacji." Bredzisz,. Niby w czym są "debilne"? Możesz wyjasnić? Dla mnie są właśnie mądre i ciekawe.

Gość inna sprawa
JA też ją lubię. Fajna babka jest.

Gość mrrrrrr3241
ta fajna babka ,ale gdzie jest jej córka jak ona wyjeżdza

Gość inna sprawa
Trudno żeby targała na koniec świata swoją 3-letnią córkę.

Gość trzeba było więc kupić sobie
psa a nie robić dziecko, które całe dzieciństwo spędza bez matki 🖐️

Gość inna sprawa
Skąd wiesz, że całe? Raczej nie nagrywa programy 365 dni w roku, weź sie ogarnij.

Gość Muminki są the best
Oczywiście ze Martynka bredzi. Zrozumiesz to jak troszkę popodrozujesz po świecie. Wtedy dotrze do ciebie ze Martynka robi programy jedynie pod publikę i karmi ludzi tym co chcą usłyszeć a nie tym jak w rzeczywistości to wyglada. Już dawno przestała być dla mnie wiarygodna.

No raczej mówiła w sobotę w Dzień Dobry TNV, że przeważnie nie ma jej ok 200 dni w roku w domu. Sama się więc ogarnij zanim zaczniesz temat, o którym nie masz pojęcia 🖐️

poza tym dziecko wyniesie dużo więcej z nawet krótkich kontaktów z mądrą podróżującą i inteligentną matką niz od takiej matki, która siedzi 24 godziny na dupie w domu i najdalej, gdzie była i co widziała, to galeria w najbliższym mieście wojewódzkim

nie popadaj w skrajności Ewa. I chyba nie dasz sobie głowy uciąć, że to dziecko nie tęskni, nie pragnie być z matką?

Gość nie gadaj z ewą, bo o
macierzyństwie i więzi z własnym dzieckiem wie tyle co świnia o siodle czyli wielkie NIC.

Gość inna sprawa
Niech Ci nawet będzie, że 200. Co z tego? Znasz ją? WIesz jaki ma kontakt z dzieckiem? NIe masz pojęcia, wiec się nie wypowiadaj. A co do programów - oczywiście że są robione pod publiczkę, jak WSZYSTKIE. Ale to się przynajmniej dobrze ogląda, bez poczucia żenady. I za to ją lubię.

Gość sddsdfdffgfg
lubie ją, to patronka starych panien ;)

Gość sweet sweet nothing
uwielbiam te kobiete. za sile,za dobre serce, za odwage.

Niech Ci nawet będzie, że 200. Co z tego? Znasz ją? WIesz jaki ma kontakt z dzieckiem? NIe masz pojęcia, wiec się nie wypowiadaj. Nie znam jej co nie przeszkadza mi w wyciągnięciu wniosków z tego, co sama powiedziała - z dzieckiem nie widzi się przez ok 200 dni w roku co pozwala mi stwierdzić, że jest gigantyczną egoistką i kretynką mając dziecko (planowane!) i skazując je na dzieciństwo bez mamy przy boku (Wojciechowska spieprzyła na jakiś trzytysięcznik 1.5 miesiąca po tym, jak urodziła dziecko :o 🖐️) Kup sobie psa, zrób mu piękny ogród, postaw beczkę wody i beczkę najlepszej karmy i wyjedź na miesiąc. Nic się nie dzieje, przecież ma to, co niezbędne do życia i krzywdy mu nie robisz, nie? :o 🖐️)))

bardzo ją lubię! Odkad mam córkę troche mnie dziwi, ze zostawia córkę tak długo (nie wiem czy z babcia czy z ojcem)- ale tak naprawdę nie wiem ile jej w domu nie ma, jaki mała ma kontakt z ojcem wiec nie moge powiedzieć jaka jest matka. Sama Martynę lubie bardzo- jeszcze od czasów Big Brothera :P

Gość Megan :)
A Ty pewnie nie masz dziecka, a po świecie nie jeździsz i żadnych programów nie prowadzisz, więc Martyna musi :)

Gość Najbrzydsze sa golfy
Lubie ja.I zazdroszcze jej tych podrozy. Jej relacje z corka to nie moja sprawa,gowno o nich wiemy.Niejedno dziecko wychowuje sie z dziadkami, a tej raczej krzywda sie nie dzieje...

Gość inna sprawa
Zrozum, liczy się też jakość, a nie tylko ilość. Ja ją włąsnei za to cenię - ma swoją wielką pasję i realizuje ją. I jestem pewna, że jej córka jej kiedyś za to podziękuje. Wole taką matkę niż kurę domową, bez zainteresowań, ambicji i charakteru.

Gość Megan :)
A poza tym ona jest 200 dni w roku poza domem, ale podczas tych 165 dni jest cały czas w domu, bo pracę ma tylko przez 200 dni. Czyli przez 165 dni jest cały dzień w domu, a normalnie matki siedzą w pracy od rana do późnego popołudnia albo i wieczora :)

Gość inna sprawa
megan no właśnie :)

Gość kredka bambino
Nie, nie lubie jej. A te, co tak zawziecie bronia jej brakow wychowawczych pewnie albo same dzieci nie maja, albo traktuja je jak piate kolo u wozu.

Rozumiem, że każda matka, która spędza w domu więcej niż 160 dni w roku jest kurą domową, która nic nie wie o życiu, świecie, nic nie widziała i ogólnie nie ma nic ciekawego do przekazania swoim dzieciom. No to gratuluję wam poglądów :D narazie :D 🖐️