Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tam lubię ją

Lubicie Martynę Wojciechowską?

Polecane posty

Gość tych nie ma
czepiasz sie dyrdymałów,bo chyba nie chcesz uwierzyć,ze wojciechowska ma głęboko w dupie takie naiwniary jak ty:-D ale mozesz sobie lubić kogo tam sobie chcesz lub nie lubić,oni maja kase i wyjebane na ciebie i mnie

Gość ale jajccaa
Oj dziewczyny,zrozumcie,ze Martyna jest tylko twarzą takich programów,a snenarzysci,reżyserzy wymyslają takei programy i dyruygują Martyną.

Gość inna sprawa
NIe rozumiem Ciebie, naprawdę. A skoro mowa o Makłowiczu (też go b,lubię) -w ostatnim odcinku był w Szwecji i mówił, co tam Śzwedzi jedzą,Też mogę powiedzieć że kłamie, bo mam rodzinę w Szwecji i w życiu nie jedli takich rzeczy.

Gość tych nie ma
ale jakie to ma znaczenie kim kto jest w tv? chcesz ogladasz nie chcesz nie ogladasz,jedno jest pewne telewizja kłamie obojetnie jaka by nie była,a jezeli ktos ulega czarowi prowadzącego jakiś program to jego problem i swiadzcy tylko o tym,ze jest podatny na rózne manipulacje

Gość byla kochanka zonatego
leszka czarneckiego, znanego miliardera. dawala mu pewnie dla kasy. do tego wojciechowska ma w nosie polipy. fuj

Gość inna sprawa
Telewizja zawsze musi 'kłamać" ale ja to wiem i mam świadomość i nie łykam wszystkiego. Ale to nie wyklucza tego,że lubię ten program i kropka.

Gość puszczala sie z zonatym
fuj

Gość każdy by tak chciał
Gówno mnie obchodzi z kim się puszczała, puszcza i będzie puszczać.Jest fajna i chuj wam w dupe, brzydkie zazdrosne mamuski.

Gość BardzojąLIKE
Wojciechowska jest zajebista!!! uwielbiam ją szkoda że tak mało jej w tv :(

Gość ona ma w nosie polipy
hahaha a dawanie dupy zonatym oblesnym bogaczom jest obrzydliwe

Gość kredka bambino
inna sprawa "SPoko,myślę że możesz już o tym napisać artykuł do Faktu."Martyna W. zaniedbuje i bije swoją córkę",Gwarantuje sukces medialny" No skoro nie widzisz roznicy pomiedzy brakiem wiezi miedzy dzieckiem a matka spowodowanym nieobecnoscia tej ostatniej w domu, a biciem dziecka to gratuluje ograniczonego myslenia. Zalosne :o

Gość inna sprawa
Żałosna to TY jesteś. NIe rozumiesz ironii? Strasznie ograniczona jestes.

Gość PLODOOO
To autorski program Martyny, ona nie jest w nim marionetką, reszta ekipy zajmuje się filmowaniem i montażem, ale pomysły są jej. A te mamy, które pokazują swoim dzieciom świat, nie ch pokazują, ale pokażą tylko swoim, a nie milionom :) I nie zrobią żadnego reportażu. A teraz jeszcze piszecie o tej "kasie". Ona sama na siebie zarabia, a poza tym wszyscy chcą zarabiać, a ona zarabia tworząc wartościowy program. A ludzie, którzy wchodzą innym do łóżka i oceniają siejąc takie PLOTY (bo w ogóle nic nie wiedzą o ich związku) naprawdę powinni się nad sobą zastanowić.

Gość PLODOOO
Jaki brak więzi? Przecież przez 165 dni w roku siedzi w domu, gdy inne matki siedzą od rana do późnego popołudnia w pracy. A ich dzieci i tak siedzą zamknięte w pokoju, więc co to za kontakt. Córka jest pod opieką ojca i to niby źle? Dlaczego wymagacie od Martyny bycie idealną matką? Przecież takie nie istnieją.

Gość inna sprawa
Istnieją. Na cafe :)

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
lubie Martynę, fajna i dobra z niej osoba

Gość inna sprawa
Ja np jestem idealną matką :)

Co wy piszecie, jakie programy dla milionów? Nie znam nikogo, kto oglądałby jej programy. Co do bycia matką. Jednak matka, która jest z dzieckiem na codzień stworzy lepszą więź z dzieckiem, nawet jeżeli spędza te 9 godzin w pracy. Gwarantuje wam, ze trzylatka nie potrzebuje matki z pasją, tylko matki, która poczyta jej przed snem i pobawi się w deszczowe popołudnie. Sporo was tu zgodnie klepie, ze jak Martyna jest w domu, to jest świetna matką. A skąd niby to wiecie? Przecież pewnie musi doglądać montazu swoich programów i kręcić reklamy, których wiecznie wszędzie pełno, więc wcale nie spędza całego czasu poza podróżami z dzieckiem. Kiedyś przeczytałam mądre zdanie - kobieta nie ma obowiązku mieć dziecka, może robić karierę, ale jeżeli już się na dziecko zdecyduje, to ma obowiązek być dla niego matką.

Gość pierdolicie jak potłuczeni
Sporo was tu zgodnie klepie, ze jak Martyna jest w domu, to jest świetna matką. A skąd niby to wiecie? " Ivice versa -wszyscy plują na nią,że jest złą matką,a skąd to wiedzą? Bo zostawia dziecko z ojcem? No i co?Ojciec też ma obowiązki nie tylko matka

Gość Helenka na sto dwa
O matko, a wy jeszcze klepiecie ten wątek?