Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tam lubię ją

Lubicie Martynę Wojciechowską?

Polecane posty

Gość ale jajccaa
A Wojciechowska jest jaka jest.Wykonuje swoją prace,zarabia i tyle. Mnie tylko troszke smieszy jej udział w reklamie ,która nawołuje do wpłacania na szpital dzeciecy. MOge sie załozyc,ze za tą reklamę niezłą kase wzieła,bo wątpie aby swoją,jakze znaną postac za darmo oddała dla dobra dzieci i to mnei sie nie podoba,bo powinna w reklamie się udzielac,ale za darmo.

Gość igaaaaaaaaaaaaaa
nie lubie jej programow bo sa po prostu nudne nie skupia sie na tym co ja otacza tylko na sobie: tu Martyna na sloniu, tu na koniu itd. ogladajac jej programy czuje sie jakbym ogladala wideo znajomych z wakacji

Gość Megan :)
Dolegliwości schizofreniczno-obsesyjne powodują, że we wszystkich widzę osobę jednego podszywacza ale staram się z tym walczyć jak tylko potrafię. Przyzwyczajam się jednak do ostracyzmu społecznego, ponieważ jestem notorycznie szykanowana za potajemne wyjadanie suchej karmy Chappi z misek rotweilerów pilnujących zakładów przemysłu betonowego "Beton". Mam nadzieję, że mój nowy sposób radzenia sobie ze stresem - wyskakiwania zza krzaków i wykrzykiwania "Huhu, Bonanza" w Parku Rozrywki w Raciborzu przyniesie jakieś efekty :(

I powiem wam jedno, najpierw osiągnijcie w swojej dziedzinie coś na miarę osiągnięć Martyny, a potem ją krytykujcie, bo na razie wasza krytyka ma zerową wartość :)

Gość Najbrzydsze sa golfy
A chociazby za to ze ma matke ktora moze go czegos nauczyc o swiecie,pomoc poszerzyc horyzonty (nie wspominajac nawet zabezpieczenia materialnego). A poza tym naprawde nie wiemy jaka jest matka jak jest w domu.

Gość Podszyw Megan :)
Dobra, idę do psychiatry, bo już od wczoraj nie mam leków :)

Gość inna sprawa
Podszywie,widzę ze bardzo się starasz być błyskotliwy, ale jesteś tylko nudny i irytujący,niczym pryszcz na dupie.

Ten podszyw był ok za pierwszym razem, teraz niestety już widać, że próbuje dbać o formę, ale treści w tym zero :)

Gość tych nie ma
martyna to pusta lala,która swego czasu dorwała bogatego gościa,zrobiła se bachora,pozwiedzała świat na koszt tvn i kompletnie nic nie wniosła

Gość inna sprawa
A poza tym naprawde nie wiemy jaka jest matka jak jest w domu." No widzisz,a kwoki z tego forum WIEDZĄ.WIedzą i będą zabijać za tę wiedzę. :)

Gość tych nie ma
:-D a ja wiem od ludzi którzy ja znają

Widać jakim przegrańcem życiowym jesteś. Wartościową kobietę nazywasz pustą lalą, która "leci na kasę". Jej córeczkę nazywasz bachorem, to świadczy tylko o tobie :) A ona nie zwiedzała świata na koszt TVN, bo taki program potem zarabia na reklamach, więc TVN zarobił jeszcze pieniądze na tym wartościowym programie... Pozwiedzała na koszt TVN... Widać jakie ty masz pojęcie o życiu i świecie - ZEROWE

Gość inna sprawa
A Ty "inna sprawa" oczywiście pojęcia nie masz, pewnie dlatego tak zapalczywie tutaj bronisz tej blond lali, która wyciućkała z kasy bogatego idiotę, na koszt którego zrobiła sobie program w TVN" Tu Cię boli co? Że ma kasę?No tak, to od razu trzeba zgnoić. ;/

Gość kredka bambino
Podziekowac bo ma pasje. Ha, a to bzdura. Bo nauczy czegos ta mala. Serio? Z programow w TV? Nie jedna, jak to nazywacie, matka Polka nauczy i pokaze dziecku swiat bedac przy nim, a nie uciekajac na drugi koniec swiata pokazujac co sie jej podoba innym. No, ale skoro inni wazniejsi. Coz. Zobaczymy czy za kilka lat ukaze sie w jakims kolorowym pisemku artykul pt. "Nie mam wiezi z moim dzieckiem. Jestesmy sobie obce. Wstrzasajaca historia Martyny Wojciechowskiej".

Gość inna sprawa
Zobaczymy czy za kilka lat ukaze sie w jakims kolorowym pisemku artykul pt. "Nie mam wiezi z moim dzieckiem. Jestesmy sobie obce. Wstrzasajaca historia Martyny Wojciechowskiej"." SPoko,myślę że możesz już o tym napisać artykuł do Faktu."Martyna W. zaniedbuje i bije swoją córkę",Gwarantuje sukces medialny:)

Gość inna sprawa
jaki kurwa polot macie" Twój poziom intelektualny autentycznie zwala z nóg. Jak zapach odchodów. Z Tobą nie gadam,gimbusie.

Gość misia b
a dla mnie jest zakłamana-jak była w ciąży-ojejejejeje dziecko-pępek świata itd. itp-jej chore deklaracje jaka to nie będzie mamusią a jak co do czego to podkuliła ogon i pozamiatała za sobą-dzidzia babci a ona w świat-i nie było by nic w tym złego,gdyby nie "dramatyczne"wyprawy w góry z których śle tłuste reportaże-dla mnie osoba nieodpowiedzialna-bo skoro kreuje się na "mamuśkę' to niech nią zostanie, a skoro chce mieć lans i oglądalnośc to trzeba było kupi.ć sobie psa-hak słusznie już ktoś zauważył....szkoda słów-ma parcie na szkło że az miło-szkoda tylko że kosztem swoich najblizszych........

Gość ale jajccaa
Oj tam,kobiety tez chcą zostawac matkami i robic kariere zawodową.

Gość tych nie ma
ona kiedyś mieszkała we wrocławiu z czarneckim,stąd wiem to od ludzi którzy się tam obracali,wszystkie te pizdencje telewizyjne maja parcie tylko na kase i na szkło,reszte maja w dupie,a juz napewno wszystkich telewidzów,one tylko graja to co grac maja bo maja z tego kase i sławe i tego mozecie byc pewni bo sa to potwierdzone fakty

Gość hnysefhgtfhsef
To tak jakby zrobić reportaż o Waśniewskiej i matce Gabrysia i powiedzieć, że takie są matki w Polsce. :) Niech sobie przedstawia swój punkt widzenia, ale... W poprzednim programie o Indiach co innego powiedziała kobieta w hindi, a przetłumaczono to zupełnie inaczej. :o Więc taki program w ogóle nie jest wiarygodny. Bo co innego przedstawić coś jednostronnie, a co innego pokazać Hinduskę, która mówi, że białe jest białe, a przetłumaczyć, że mówi, że białe jest czarne. :o Druga sprawa-ten program o świątyni szczurów-mój znajomy Hindus w ogóle o tym nie słyszał, więc to tak jakby przedstawiać program o Polsce pokazując jakieś marginalne zjawisko występujące w jednej z wsi na Podlasiu. :o

Gość inna sprawa
mozecie byc pewni bo sa to potwierdzone fakty" Tak tak, z pewnością. Radzę sprawdzić w słowniku definicję "faktu".

Gość inna sprawa
więc to tak jakby przedstawiać program o Polsce pokazując jakieś marginalne zjawisko występujące w jednej z wsi na Podlasiu. " A dlaczego nie?To jest właśnie super. Z chęcią bym obejrzała program o wsi na Podhalu. Polska to nie tylko Warszawa.

Gość hnysefhgtfhsef
"Polska to nie tylko Warszawa." Ale Polska to też nie tylko wieś na Podlasiu.

Gość martyna jest ok
a ja tam wole wyksztalcona mame z pasja, niz przytepawa kure domowa, ktora jedyne co potrafi, to napie***ac obiady

Gość hnysefhgtfhsef
Pokażą Ci wieś, gdzie nie ma kanalizacji i elektryczności i napiszą tak się żyje w Polsce. :o

Gość inna sprawa
"Polska to nie tylko Warszawa." Ale Polska to też nie tylko wieś na Podlasiu." Owszem.Ale dla mnie ta wies jest ciekawsza.Choćby dlatego,że nikt o niej nie mówi.

Gość hnysefhgtfhsef
No to niech sobie będzie ciekawsza, ale to nie jest Polska. Czego nie rozumiesz? :o

Gość ale jajccaa
martyna jest ok ,---- no nie obnizaj wartosci "kurom domowym" pichcacym obiadki.

Gość inna sprawa
o to niech sobie będzie ciekawsza, ale to nie jest Polska. Czego nie rozumiesz?" A co?Chiny? Chyba Ty nie rozumiesz.

Gość Pod palmami :)
Inna sprawa - no właśnie znasz "trochę" Indie. Ja znam wiecej niż "trochę" i mogę ci z ręka na sercu powiedzieć ze Martyna sie po prostu osmieszyla w tym programie o Indiach. To kraj ogromny, prawie jak cała Europa, więc nie oczekuję ze będzie rozmawiała z każdą kobieta, ale pogadala raptem z kilkoma biednymi kobietami ze slumsow i na tym podsumowała CAŁE Indie twierdząc ze każda kobieta tak żyje. A jakby chociaż pojezdzila od północy do południa i od wschodu na zachód i porozmawiala rownież z tymi bogatymi kobietami które sobie karierę robią, są biznesmenkami. Ale nie... Po co? Lepiej pogadać z biedota bo przecież to ludzie chcą oglądać a nie jak żyją bogaci ludzie w Indiach, bo to nikogo nie interesuje przecież co nie? Dzięki za radę co do nie oglądania tego szmatlactwa. Zdecydowanie nie oglądam. Już znacznie bardziej wole Maklowicza niż ta klamczuchę. :)