Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juanitaaa

Czy to możliwe aby przez ścianę było słychać jak ktoś oddycha ?

Polecane posty

Gość Juanitaaa

Zawsze wydawało mi się, że są dosyć grube ściany bo np. przez dzień niczego nie słychać, np. kiedyś sąsiad miał kaszel bo co wyszedł to było słychać jak kaszle i ogólnie mówił że jest chory, ale zza ściany nic nie było słychać jak kaszle. No a w nocy wyraźnie słychać czyjś oddech. Nie codziennie, tylko czasami. I nie tylko ja to słyszę. Moja mama w drugim pokoju ( pokój po całkiem innej stronie jest ) też to słyszała. Tzn. niekoniecznie w tym samym czasie co ja. Np. leżę sobie cicho w łóżku i słyszę jakby ktoś oddychał, tak mocno... to taki dźwięk jakby w tym samym pokoju to było :-O

Gość __oo__
O k#rwa!! Ja jak wejdę do łóżka to minuta i już mnie nie ma. Jak ktoś chodzi spać o dwudziestej to potem z mudów nasłuchuje i wydaje mu się że zmory do niego przyłażą. Uważaj bo kiedyś cię udusi.

Gość ututfuufutu
są dwie możliwe opcje : -albo to duchy mieszkają w twoim domu - albo to co słyszysz to sapanie a nie oddychanie a do ciebie dochodzi to ciszej wiec brzmi jak oddychanie..sapanie bo sąsiedzi seks uprawiają,to logiczne bo oddycha sie non stop a sekszą się pewnie co którąś tam noc