Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenttttka

mam 3 poprawki w tym tygodniu, a nic sie nie ucze;/

Polecane posty

Gość studenttttka

Mam 3 poprawki egzaminów w tym tygodniu, mam przełuzenie sesji. Wszystko musze zdać do piątku, a najlepiej do czwartku. Nawet nie otwrozyłam jeszcze notatek. Nie chce mi sie strasznie uczyc:( jak tego nie zdam, to bede musiala placic za kolejne przedluzanie

studia nie są obowiązkowe, jak ci się uczyc nie chce, znaczy że masz w dupie to co studiujesz, więc po co to robisz?

Gość studenttttka
co cie to obchodzi,czy ja cie pytam po co ci taka fota w stpce? chcesz byc na siłe oryginalna to zrób kupe w kosciele

bo mnie wkurwiają studenci na siłe, potem tylko narzekają całymi dniami że się uczyc muszą, a na czym niby ma kurwa to polegac? chcesz miec prace to idź do maca już teraz

Gość studenttttka
haha ty pewnie po podstawówce wieczorowej i żal dupe ściska

Gość studenttttka
ty nawet do tego nie dorosłas

Gość bro .
Potwierdzam, studia nie są dla każdego, chociaż każdy głąb się na nie pcha, a potem zamiast się uczyć, to narzeka na kafe i jeszcze na kimś się wyżywa za swą nieudaczność i głupotę. 3 poprawki i zero motywacji = zero ambicji, studiujesz, bo tak wypada i tyle.

Gość o zesz w morde.............
to po chuja sie tu zalisz dziewczyno??? W czym mamy ci pomoc? Proteaza ma racje, nie chcesz sie uczyc, to sie nie ucz, nikt cie nie zmusza. idz do pracy, i nie bedziesz musiala sie meczyc

Gość OMG co za glupie dziewuchy ...
studenttttka to idiotko. mam nadzieje ze studiujesz na uczelni prywatnej, bo jesli na panstwowej i zabierasz komus miejsce na studiach kto by na prawde chcail sie uczyc to ci powiem ze nie tylko jestes glupia jak but, ale do tego zalosna. Idz sie uczyc zamiast truc ludziom na kafe dupe.

Gość studenttttka
TO WSZYSTKO BYŁY PODSZYWY ja napisałam tylko 1 post. Studiuje na ciezkim kierunku, a do sesji poprawkowej nie mogłam podejść we wrześniu bo nie bylo mnie w Polsce, dlatego teraz musze zdać te egzaminy :(

Gość studia nie są dla wszystkich
nikt cię nie zmusza, nie chcesz się uczyć, czy jesteś słaba po prostu (3 poprawki aż) to rzuć i spadaj stąd.

Gość studenttttka
widze,ze tu sami studenci po podstawówce:-D jestescie nieudacznikami a ja tylko sprawdzałam wasza głupote załosne buraki z kafe:-D

Gość OMG co za glupie dziewuchy ...
Jak podszywy to sorry - moze idiotka nie jestes. Ale z drugiej strony zrob cos ze soba - albo idz sie uczyc albo zrezygnuj jesli ci ten kierunek nie podchodzi.

Gość studenttttka
ty zrób coś ze sobą bo ci zycie ucieka a ty dalej stara panna

Gość studenttttka
chetnie bym zrezygnowała - ale zaczynam właśnie 3 rok, mam za soba 2 lata :( nie opłaca się już rezygnować, musze sie przemęczyć No nic spadam do nauki, już 17, i tak dzień zmarnowałam ale może jeszcze wieczor uda mi się przemeczyć nad ksiązkami

Gość studenttttka
chetnie bym zrezygnowała - ale zaczynam właśnie 3 rok, mam za soba 2 lata :( nie opłaca się już rezygnować, musze sie przemęczyć No nic spadam do nauki, już 17, i tak dzień zmarnowałam ale może jeszcze wieczor uda mi się przemeczyć nad ksiązkami