Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyiyuoyoop

robil ktos takie badanie?

Polecane posty

Gość uyiyuoyoop

otoz od poczatku wrzesnia jestem na stazu w sklepie spozywczym we wniosku do urzedu pracy nie mialam wpisane ze musze miec ksiazeczke sanepidu poniewaz nikt o nia sie nie upominal to nie robilam. Urzad pracy wyslal mnie tylko na zwykle badanie okresowe do lekarza i to wszystko. Jednak teraz wyszlo ze nie mam tej ksiazeczki i musze zrobic takie badanie we wlasnym zakresie. Jak to wyglada? Wszystko zalatwiam w sanepidzie czy jest potrzeba pojscia do lekarza jeszcze albo musze miec jakies skierowanie? Te 3 probki kalu trzeba oddac 3 dni pod rzad? bo dla mnie to bez sensu troche bo nie kazdy ma potrzebe codziennie sie wyproznic wiec co wtedy jesli nie dam rady? badanie musze zaczynac od nowa? dlugo czeka sie na wyniki? Staz koncze koncem listopada czy moga mi przerwac staz wczesniej jesli wyniki beda zle? Jak to jest, oswieccie mnie troche

Gość 65975213
poczytaj sobie na stronie sanepidu-są tam wszystkie informacje

Gość uyiyuoyoop
no wlasnie nasz sanepid nie ma wlasnej strony internetowej;/ A ile mniej wiecej kosztuje takie badanie? mam nadzieje ze nie duzo. Czy oni beda mnie pytac o jakies szczegoly np gdzie pracuje itp? bo wtedy wyjdzie ze jestem juz miesiac w tym sklepie bez badan i moge miec problemy;/

Gość uyiyuoyoop
ponawiam pytanie