Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeźwy zajączek

czy możecie polecić mi jakieś ciekawe pamiętniki do poczytania?

Polecane posty

Gość trzeźwy zajączek

:)

Gość trzeźwy zajączek
tylko żadnej tandety 😴

Gość trzeźwy zajączek
no tak, zapomniałam że tu prawie nikt nie czyta :O

załóżmy hipotetycznie, żem trzeźwa. albo tak pośrodku :classic_cool: albo trochę mniej :) co za różnica 😴 chcesz mnie wykorzystać? :classic_cool: :D

No tak, słońce zaszło, to flakon odkręcony :classic_cool: ­ Jako porządny und kurturalny użytkownik muszę zaprzeczyć 😴 Poza tym raczej szanuję zwierzęta :classic_cool:

nie jesteś taki porządny i kulturalny na jakiego mi się tu cały czas kreujesz, faj 😴 znam Twoje grzeszki :classic_cool: ­ co z pamiętnikiem? LUDZIE! :(

Nie wiem, o czym mówisz 😴 Zresztą pewnie jak wytrzeźwiejesz, to sama nie będziesz wiedzieć :classic_cool: ­ Sądzę, że jedynym sposobem na zwrócenie uwagi ludzi na Twe desperackie pytanie jest zadanie go pod tematem z prośbą o ocenę piersi :classic_cool:

i znowu się wywyższasz. 😴 no, ale... przynajmniej jesteś szczery :classic_cool: ­ myślisz, ze zadziała? bo zdesperowana jestem fest! 😭

Gość fakty tefałen witam państwa
z pamiętnika młodej lekarki :classic_cool:

Nie wywyższam, tylko to naturalny efekt mojego starszeństwa 😴 ­ A co tak Cię naszło na te pamiętniki? 😭 Przeczytałaś już wszystkie, o jakich słyszałaś? W najgorszym razie odśwież sobie "Plastusiowy pamiętnik" i dobra jest :classic_cool:🖐️

cii, nie wszyscy muszą wiedzieć :classic_cool:

'skecz radiowy' 😴 czy był wydany również jako książka? :) żaden Plastusiowy :D szukam prezentu dla babuni :classic_cool: a że jest fanką pamiętników niebanalnych, to mam ja biedna wyzwanie :(

Gość może ..................
Zapytaj Alice , pamiętnik młodej narkomanki

jako książka chyba nie, straciłby wtedy swój urok :P była chyba tylko płyta

Gość a czy mogą być wspomnienia woj
enne? Jesli tak, to polecam fatum wojny

właśnie faj w tym jest problem, że chcę coś kupić z polecenia. nie na ślepo :P a te wspomnienia wojenne wydają się być godne prezentu :) dzięki. ­ owszem jest fanką ubrań :classic_cool: to dziedziczne :D

Ze wspomnieniami wojennymi w przypadku obecnych dziadków i babć to raczej chyba śliska sprawa :D Tzn. ja bym się obawiał takiego prezentu :classic_cool: ­ Ależ kłółiku, nie mówię o kupowaniu na ślepo 😴 Przeca można se na piechotkę paczeć na potencjalnie interesujące tytuły i szukać ich w internetowych recenzjach :classic_cool: Fakt, że wymaga to trochę zachodu :D No ale :O A może jest jakaś strona z recenzjami książkowymi, gdzie byłaby kategoria 'autobiografie, pamiętniki' itp...? ­ Albo weź kup jej jakiś ciuch :D I obie będziecie zadowolone :classic_cool:

Gość a czy mogą być wspomnienia woj
wspomnienia wspomnieniom nierówne, nie bez powodu wybrałem akurat ten tytuł, bo to lektura wciagająca i mimo tragizmu sytuacji - lekka w czytaniu. Warto poczytac recenzje.

nie, nie. i nawet do tych 'spraw' babuńka ma pewnego rodzaju dystans. a że lubi ciężkie historie, myślę że się sprawdzi. :) sprawa jest na wczoraj, a że i dzisiaj nie mam za dużo czasu, ominę sprawdzanie szczegółowych recenzji. zaryzykuję i kupię ten tytuł ( o ile będzie dostępny 😭 ) także dziękuj!ę :)

Gość 32321321321
Dziennik Anny Frank

Niestety, na razie używam jeszcze trzeciej nogi i wlokę się jak ten waran :classic_cool: ­ Dobja, czas na mnie, także idę. Dobjanoc :classic_cool:🖐️