Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkur..zona allegrowiczka

jak zgłosić sprzedawcę? nie wysłała mi menda towaru

Polecane posty

hej- jak pogonić sprzedawcę poprzez allegro? za towar zapłaciłam, już 3 tygodnie czekam na przesyłkę, sprzedający nie odpowiada na maile :O gdzie jest ta opcja żeby allegro go pogoniło?

jak to sie robi?

Gość a ja bym
nie kupowała prezerwatyw na allegro

nie duża, ale to nie zmienia faktu, że to oszustwo :O pierwszy raz mi sie takie co zdarzyło :O ale mendy z ludzi, eh

Gość samochód dostawczy
ja jednego takiego gnębiłam mailami 3 miesiące, a i tak oddał kasę dopiero jak go postraszyłam policją. Na początek musisz rozpocząć spór mimo, że to zazwyczaj gówno daje.

no ok- tylko powiedzcie mi- gdzie sie ten spór rozpoczyna?

Gość lubie ogiery
MOJE KONTA i tam bedzie jak byk NOWY SPOR!!!.

wcale nie masz po pieniadzach, nie sluchaj ich raz, idz na policję i zgłoś to dwa, napisz do sukinsyna (córki), że jak nie wysle towaru zgłosisz go do urzędu skarbowego. Jak ma firmę zrób donos, że nie dał ci paragonu, a jak nie ma firmy tylko działa na lewo to zrób donos, ze dziala na lewo. Oczywiście nie pisz mu CO napiszesz US (tzn podstawy prawnej, żeby się nie przygotował). Ja korzystam z tej metody i zazwyczaj działało zanim napisałam donos do US. Już samo postraszenie wystarczało. Tylko raz wysłali mi dopiero po 3 mies. jak juz kontrola nawiedziła firmę :) Ta metoda wymaga skrupulatności, musisz podzwonić, popytac w urzędach pod który Urząd dany adres podpada. Pod donosem się podpisz, zeby byc bardziej wiarygodną

wcale nie musisz żadnego sporu rozpoczynac, bo to gówno daje, a te mendy z allegro maja spory w dupie. Jedynie jeśli chcesz by allegro zwórciło kase musisz rozpoczynac spór i iśc na policje. Na tsronie allegro masz napisane co zrobic by ci kase oddali

ok, dzięki- faktycznie :) nigdy nie musiałąm wędrować w te rejony;-)

dziękuję za rady- póki co rozpoczęłam ten spór może jakkolwiek to tego sprzedawcę ruszy