Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m388

Skóra na brzuchu u grubasek, jak walczyć?

Polecane posty

Gość m388

Dziewczyny mam problem ze skórą, raz chudlam raz tylam, oczywiscie jojo - paskudne diety i teraz z moim brzuchem jest tragedia :( mam cellulitis na nim, o jedrnosci moge zapomniec, napięciu, dalej sie odchudzam(bo mam do zrzucenia jakies 50kg) i panicznie sie boje jak to bedzie wygladalo po 50sieciu kg. jak sobie z tym radzicie?

Gość książę iktorn
ćwiczenia i tylko to, skóra się uelastyczni! dobry krem (dla mnie dobry jest czarny z ziaji) i dużo wody. Polecam również masaże, peelingi. Chodzenie w gorsecie ściągającym, takim pasie poporodowym, co "sciąga" brzusio. Zrzuciłam 15 kg, powoli i stopniowo, brzuszek się ładnie wchłonął, nawet rozstępów nie widać:) Operacja plastyczna u Ciebie byłaby dobrym pomysłem, ale to już większe koszty. Na początku jednak zrzuć, potem się martw skórą.

Gość jesli bedziesz
unikac tluszczu to niestety takie beda efekty . Wyklucz calkowicie weglowodany ale jedz tluszcz ( nie odkrawaj tluszczu od miesa , jedz smietane , pij kawe ze smietana ,jesli jesz chude mieso to jedz je zawsze z lyzeczka masla (np . z dodatkiem czosnku ) ,jedz kalafior lub brokuly z dodatkiem masla .To tluszcz i rozpuszczelne w nim witaminy powoduja ze skora nie wiotczeje a nie woda .Dodam ze tez mam tyle do zrzucenia co Ty, ale stosuje wlasnie diete LCHF .

Gość Pierdonka999
odchudzaj się powoli, stopniowo. Ćwicz regularnie, stosuj kremy ujędrniające, naprzemienne prysznice.

Najzdrowiej to chudnąć 0,8 kg. Najzdrowsza dla osób, które muszą dużo zrzucić jest 1200 kcal- z tego 50% produktów to powinny być warzywa. Poza tym należy jeść dużo białek. Ruch- spacery na początek, rower bądź stepper. Do tego balsamy wyszczuplająco- modelujące. Polecam Perfecta niebieski albo Evelline.

Gość uleczka23
karolina ajaka jest najlepsza dieta na 5 kg ?????

Gość mmLena07
ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia - efekt gwarantowany, tylko ćwiczeniami usuniesz nadmiar skóry i uelastycznisz brzuch, conajmniej dwa razy dziennie ćwicz, serie ćwiczeń na mięśnie brzucha, aerobic itd. to naprawdę skuteczny sposób, samym ograniczeniem jedzenia - odchudzaniem się to się doigrasz tragedii na brzuchu.

@UP ale bzdury, ćwiczenia to na wzmocnienie mięśni, a nie na spalanie tłuszczu. Jest to typowe myślenie większości ludzi - "będę robił 6 weidera i brzuch zniknie". Niestety nie zniknie. Zacząć zdrowo jeść i tkanka wtedy zniknie, ruch jest ważny ale to jest tylko 20% sukcesu, tym bardziej, że ćwiczenia to tylko o niskiej intens. (o większej spalają węglowodany, a nie tłuszcz) bo inne to strata czasu.

Gość m388
dziekuje za cenne rady, Moze ktos jeszcze sie wypowie? bede wdzieczna. cwiczenia to zwykle brzuszki czy jakies inne?

Kup hula hop z wypustkami do masażu. Poza tym podczas kąpieli masuj brzuch ostrą gąbką posypaną solą morską, ja używam soli do kąpieli, a potem wklep balsam. Fajne rezultaty daje piling kawowy.

Gość wesoła 40
nalepszy na jędrny brzuch jest masło kakaowe palmersa ,miałam naciagnięta skórę jeszcze po porodzie 20 lat temu , po tym masle skóra się wchłonęla, aha to masło kakaowe, gdzie jest napisane po ciąży i odchudzaniu:)

Gość szalony pociąg
Tez mam ten problem..

Gość szalony pociąg
Wesola gdzie dostac to maslo? i ijakie koszty?

Gość podajcie prosze jakie
to maslo w postaci balsam, krem? bardzo duzo do wyboru jest..

Gość podajcie prosze jakie
dziekowa:)