Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany zonaty

bez podniecenia

Polecane posty

Gość zalamany zonaty

Czy jezeli nie podniecam juz zony to koniec?

To zależy czy przestałes podniecac też inne kobiety. Jeżeli nie, to masz jeszcze szanse, jeżeli tak, to jesteś udupiony podwojjnie :P

Gość zalamany zonaty
oczywiscie o koniec malzenstwa mi chodzilo. Nie wiem czy podniecam inne bo od lat zonaty ale chyba moge sie podobac.

Gość zalamany zonaty
Może to dlatego że mam parchatego kutasa? :(

O! I to jest bardzo trafne spostrzeżenie! Przecież. Małżeństwo zawiera się dla celów wyższych niż jedynie dupczenie! :D

Gość zalamany zonaty
fakt ale taki uklad srednio mi odpowiada:O

Gość zalamany zonaty
po co w takim razie utrzymywac malzenstwo? Niebede ruchal innych dopoki sie nie rozejde.

Gość zalamany zonaty
widze ,brak namietnosci,ochoty na seks,zero inicjatywy

Jest wiele powodów dla których może nie mieć ochoty na seks a ty od razu najgorsze: Nie podniecam jej! A może ma raka mózgu?

Gość zalamany zonaty
Bo wszystkiego probowalem,dwa lata staran. Nie jest chora to pewne

Mój drogi witamy zatem w kręgach zaobrączkowanych szczęśliwców po tzw okresie "ochronnym" :) Niestety nie pozostaje Ci nic innego jak bzykanie na boku bo zaru w zonie juz nie wskrzesisz, niestety żony tak mają i nalezy sie z tym pogodzić albo załamywać jesli ktos lubi...

E tam...zawsze mozna wskrzesic,nie piernicz. Z jakiegos tytulu kiedys chciala,nie?Noooo...chyba,ze masz kase,przed slubem bylo lupu cupu na zawolanie,a po slubie nagle zaczela inwestowac w rozwoj duchowy:D

Gość zalamany zonaty
Twojaania mowisz tak z doswiadczenia? Jak masz racje to wole sie rozejsc, ciezko zyje sie z kims kogo nie podniecasz.

Gość zalamany zonaty
nie ja jeden tak zyje ale ja sie na to nie mam zamiaru dalej godzic. Niby mozna zawsze cos wskrzesic ale stawalem na glowie klaskajac uszami i tak nic to nie dalo.

Gość zalamany zonaty
to przeciez pierwsza rzecz ktora sie robi jak cos sie psuje, Ona twierdzi,ze tak nie jest,ze dzalam na Nia tylko odzwierciedlenia tych slow w czynach brak

To wcale takie oczywiste nie jest. No i: ile lat jestescie razem?Macie dzieci?Jak Wam sie wiedzie? Zaraz psychoanalize strzele;)

Gość zalamany zonaty
9 lat razem,dzieci brak wiedzie sie roznie raz z gorki raz pod jak wielu,aktualnie nie najgorzej

exkjuzmi zrobi psychoanalize a ja tylko na koniec wtrace.... 9 lat? hmmmm to juz prawie jak brat z siostra... nic mnie nie zaskoczy nic mnie nie podnieci...przykre ale cóż życie...

Wiesz...znamy tylko Twoja relacje. Moze jej nie pomagasz,nie sluchasz,nie okazujesz zainteresowania...moze przeginasz w druga strone i jestes ciepla klucha?Moze sie zapusciles?Moze ona sie zapuscila i nie akceptuje swojego ciala?Moze caly dzien na nia burczysz a potem chcesz seksu?Moze zwyczajnie wygaslo w niej uczucie ale jej z Toba wygodnie i tkwi w tym malzenstwie?Moze nie lubi seksu? Sprobuj ja pouwodzic w ciagu dnia...seks zaczyna sie w glowie.Kobieta zaopiekowana czesto ma wieksza ochote na swojego mezczyzne:) Jesli to nie zadziala to sprobuj jej pokazac, ze innym sie podobasz, ze masz mozliwosc ja zdradzic. Jesli to nie pomoze to coz...pozostaje kochanka lub rozwod.

twojaania...co Ty pierniczysz?:D ja tam po 15 nie mam problemow z zaskoczeniem i podnieceniem.Biednas:o

Gość zalamany zonaty
exk masz racje ale ja to wszystko wiem,wiele wdrazalem,ciepla klucha nie jestem,jak juz obstawialbym ze sie boi:-P a serio to mamy podobne upodobania,zreszta w lozku monotoni nigdy nie bylo.W zyciu codziennym fakt znamy swoje reakcje i sposob rozumowania ale co mam sie zmienic?

Gość mężata i dzieciata
Ja już jestem ze swoim mężem 13 lat i z tego co pamiętam, to po 9 latach też mieliśmy poważny kryzys. Trzeba było przeczekać. Pomogły nam osobne wakacje, podczas których zatęsknilismy do siebie. Kupiłam też seksowną bieliznę na dirtydiana.pl, żeby go zaskoczyć i chyba się udało :) Trochę inwencji nigdy nie zaszkodzi.

No to moj drogi...skoro w lozku bylo super to gdzie punkt, w ktorym sie posypalo? Jakis musial byc. Wroc do tamtego czasu i przeprowadz analize okolicznosci. Jest jeszcze opcja, ze ona dmucha kogos na boku;) Jesli nic sie nie wydarzylo a ona nie daje innemu to sorry...ale nic juz nie zrobisz:o

Pusc baka lewa strona z tymi reklamami.Ewentualnie kup tam jeszcze ponczoche i poddus sie skutecznie.

Pusc baka lewa strona z tymi reklamami.Ewentualnie kup tam jeszcze ponczoche i poddus sie skutecznie.