Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhhrv6vjb,n

Kto nie rozpoczął/nie ukończył studiów i radzi obie w życiu?

Polecane posty

Gość nhhrv6vjb,n

Co robicie bez ukończonej szkoły wyższej? Czy brak studiów to dla was duży problem? Czemu nie zdecydowaliście się na dalszą naukę. Ja nie mam ukończonych studiów. W tym momencie już mi to nie przeszkadza. Nie było mnie stać, a potem rodzina ,mnie dołowała, że po co mi to itp. Mam własną działalność i spokojnie żyję. Studia - może kiedyś, jak coś mnie bardzo zainteresuje, albo coś z sensem.

Gość gfdgdhhgj
ile srednio zarabiasz?

Gość a gdzie jest ostrzegacz ??
jesli ktos jest madry i inteligentny to studia mu sa niepotrzebne no chyba ze ktos jest totalnym niudacznikiem to tylko studia bo inaczej nie dostanie zadnej roboty bo jest no wlasnie, nieudacznikiem

Gość nhhrv6vjb,n
nieistotne ile zarabiam. Nie o tym jest temat

Gość mlodewilki
nie mam studiów i zarabim średnio 2600 do ręki mam 25 lat

ja skonczylam tylko szkole policealna i zrobielam roczny kurs. Jak poszlam na staz po tym kursie to przyjeli mnie do pracy i pracuje tak juz prawie 4 lata. Duzo uczylam sie sama w domu, w pracy przez ten czas tez nauczylam sie mnostwo rzeczy. Zarabiam bardzo dobrze. Projektuje i Programuje strony

Gość mlodewilki
wiesz dlaczego ci którzy są po studiach nie mają pracy?? za wysoko mierzą i chcieli by od razu miliony zarabiac

Gość shatyn nie skończył studiów
i radzi sobie bardzo dobrze, wkleja od rana do wieczora informacje na swoim topiku :classic_cool:

Gość mlodewilki
chcę sobie zrobic policealny kurs 2 roczny weterynarii i jak sie gdzies zachacze bedzie rewelacja iiii studiów nie trzeba by dobrze zarabiac

Gość gfdgdhhgj
nhhrv6vjb,n-tak tylko z ciekawosci pytam,jestes kobieta?

Gość nhhrv6vjb,n
tak, jestem kobietą. Zarobki mam różne. Przedział 3000 do 5000 - tak bywa w handlu.

Gość matyczka stosowana
Ach żeby studia gwarantowały zaradność życiową to ukończyłabym nawet 3 kierunki :D Póki co studiuję i udaję że jestem wow

Gość adfadf333
Nie dajcie sobie wmówić że studia są obowiązkowe! Prawda jest taka, że już teraz za dużo osób studiuje, wcale nie musisz studiować, jak sobie radzisz to tym bardziej. Liczą się umiejętności, które można zdobyć bez szkoły i doświadczenie!

Gość Menzoberranzan
Studiować powinno bardzo mało osób.

Gość nhhrv6vjb,n
może nie chodzi o to, że studiować powinno mało osób. Raczej o to, żeby studiowały odpowiednie osoby. Albo żeby studia były przyjemnością a nie obowiązkiem - bo mama mówi, że po tym jest praca. Jak coś się robi bez przekonania to nic z tego nie wychodzi

Gość ksennnaaaaaaaaa
tez nie mam studiow. Zrobilam 3-letnia szkole pomaturalna, pracuje w duzej korporacji, doksztalcalam sie dodatkowo rownoczesnie pracujac. Zarabiam 2.200 EURO na reke, nie mieszkam w Polsce

Gość zuuska90
Mój chlopak nie ma nawet matury, prowadzi własną firmę i zarabia dużo więcej od moich znajomych po studiach. Ja studiuję, ale raczej ze względu na rozwijanie swoich zainteresowań, bo widzę, że papierek z uczelniw tych czasach prawie nic nie daje.