Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wa wka

Zyjacy w dlugich zwiazkach bez slubu...

Polecane posty

Gość bozenka z klanu
Allium często pisuje na forum erotycznym kafeterii w temacie sex z ksiedzem :classic_cool:

Gość allium, zdajesz sobie sprawę
z tego, że okaleczylaś swoje dziecko i najpewniej jest 22letnim prawikiem, z którego wszyscy mają bekę? :classic_cool:

Gość a oto, co wypisywała
lasce, która wróżyła tutaj na kafeterii: " i wydaje ci ise , że świat duchowy , diabeł resektuje nasz dowód tożsamości i jak zobaczy ,ze duszyczka nieletnia to zostawia j a w spokoju ? poczytaj Pismo , zobacz co ono pisze otakich jak ty , ratuj siebie i swoje dzieci bo zapłata jakiej ise spodziewasz nie nadejdzie , Pan , k oremu służysz to niszczyciel , kłamca i zabójca ." :D:D:D Jesteś nawiedzona :o:o:o

My żyjemy bez ślubu i jesteśmy szczęśliwi. Czekamy na nasze pierwsze dziecko, budujemy dom. jak ma się coś złego wydarzyć, to i tak się wydarzy. Jak ktoś zechce odejść, to i tak odejdzie i nie zatrzyma go żaden papier. No może papier zatrzyma na 2-3 lata użerania się w sądzie :-)

Gość bozenka z klanu
:o nawieedzona to malo powiedziane .... Chora psychicznie

Gość o, Allium, mam Twój własny
cytat: " 15:33 [zgłoś do usunięcia] allium i niegrzecznie jest rozmwaiać z kimś ciągle i ciale podkreślać jak nic nie wartym przeciwnikiem jest nasz rozmówca . Bo skoro przeciwnik jest nędzny - to kim ty jesteś ,ze z takim przeciwnikiem rozmawiasz ?" Odejdź więc stąd raz na zawsze i nie bądź hipokrytką, skoro każdy jest tutaj niegodny rozmowy z Twoją osobą :D

Gość bozenka z klanu
Czy to prawda że syiasz z ojcem mateuszem?

Gość zeszcze sie
Allium jestes jeszcze!?

Witam serdecznie jestem studentką III roku pracy socjalnej i pisze pracę licencjatką na temat związków kohabitacyjnych. Interesuje mnie to z jakich powodów postanowiłyście/liście wybrać taki styl życia. Oto mój adres e-mail jeśli zdecydujecie opisać swoje wybory, motywacje. alicja_rucinska@wp.pl Pozdrawiam